Ημουν στην Α' Δημοτικού και οπως ολα τα παιδακια ειχα ντυσει τα βιβλια μου με διαφανες αυτοκολλητο.
Μια μερα, στην ωρα του μαθηματος, αφαιρεθηκα, εκοψα ενα μικρο κομματακι απο τη ζελατινα του βιβλιου μου και το...εβαλα στο αυτι μου! Αρχικα δεν καταλαβα τη συνεπεια της πραξης μου (
!!!) αλλα αργοτερα στο σπιτι αρχισε...ο πονος! :sealed:
Δεν ειπα τι ειχα κανει παρα μονο οτι πονουσε το αυτι μου. Θεωρηθηκε οτι ο πονος οφειλοταν σε...κρυωμα, μιας και όποιος ανεμος φυσηξει...εμενα θα βρει μπροστα!. Ετσι δεν δοθηκε διασταση στο θεμα...ηρεμησε και λιγο ο πονος...
Το προβλημα συνεχιζοταν μετα απο μπανιο στο σπιτι όταν καθαριζα τα αυτια με μπατονετες αλλα και παλι δεν μιλουσα...
Ενα απογευμα ημουν καλεσμενη σε παρτι συμμαθήτριας στο οποιο ειχα ζηλεψει ένα παιδικο σετ με εργαλεία γιατρού (!). Εκει, ενα κοριτσακι ειχε την ιδεα να παιξουμε το γιατρο, εκεινο θα ηταν η γιατρος και εγω...η ασθενης/το θυμα :rant: ! Πηρε τα ψευτικα ακουστικα για τα αυτια και...με εξετασε! Πονεσα λιγο...μιας και ειχα ακομα το κομματακι ζελατινας στο αυτι μου...καποια στιγμη ακουσα το κοριτσακι: ''παιδια ελατε να δειτε τι εχει στο αυτι της!!!!''.
Εγω δεν καθισα να γινω θεαμα!
oints:
Μιας και η κατασταση ειχε φτασει στο απροχωρητο...αναγκαστηκα να πω στο σπιτι τι ειχα κανει...
Το θεμα λυθηκε μετα από παρεμβαση γιατρου, αλλα μπορουσε η ζημια να εχει γινει ακομα πιο σοβαρη!!! :wait2:
......