RIP στον σκηνοθέτη του Παρταόλα...θανος είπε:η γιουλη ζηκου ποσταρε αυτο επικοινωνησα μαζι της και μου ειπε πως μιλησε με την οικογενεια του βεβαια αλλη μια ειδηση που δεν θα δουμε σε κανενα ελληνικο καναλι Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Ανδρέα.Ο σκηνοθέτης της ταινίας μου "Ένοχες Σχέσεις' Ανδρέας Κατσιμητσούλιας έχασε την μάχη για τη ζωή, την προηγούμενη Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στην Γερμανία, όπου και κατοικούσε μόνιμα.
Γεννήθηκε το 1936. Εργάσθηκε ως σκηνοθέτης σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών, βιντεοταινιών και τηλεοπτικών σειρών.
Κρίμα...Stormwatch είπε:RIP στον σκηνοθέτη του Παρταόλα...
ο νικος τσουκας ζει,μενει στη νεα φιλαδερφεια,τον εχω δει αρκετες φορες αλλα η τελευταια θαναι πανω απο τετραμηνοpanp είπε:O πολυσχιδής "Φοίβος" Άκης Φλωρέντης, με την κιθάρα του τι απόγινε;
radiobuzzer είπε:Δυστυχώς η είδηση για το θάνατο του Αλέκου Γιαννάκη επιβεβαιώνεται από διάφορες ιστοσελίδεςhttp://www.radiofono.gr/node/27028
video80 είπε:Μάλλον 60φεύγα είναι ,εντάξει και στα 1980ς δεν έδειχνε πιτσιρικάς ,αλλά απο οτι λες ξεκινησε το 1972 (πρίν απο 40 χρόνια δηλαδή!)
Για το οτι ειναι οπαδός & παράγοντας του Παναθηναικού δεν το ήξερα (αν παναθηναικός και γώ!)
Οποιαδήποτε πληροφορία για Μιχάλη Αρσένη θα ταν κάτι περισσότερο απο χρήσημη.
video80 είπε:Μάλλον 60φεύγα είναι ,εντάξει και στα 1980ς δεν έδειχνε πιτσιρικάς ,αλλά απο οτι λες ξεκινησε το 1972 (πρίν απο 40 χρόνια δηλαδή!)
Για το οτι ειναι οπαδός & παράγοντας του Παναθηναικού δεν το ήξερα (αν παναθηναικός και γώ!)
Οποιαδήποτε πληροφορία για Μιχάλη Αρσένη θα ταν κάτι περισσότερο απο χρήσημη.
και συμφωνα με τη retrodb γεννηθηκε το 1922AnVag είπε:Καλησπέρα σ' όλη τη παρέα. Ο Μιχάλης Αρσένης ζει εδώ κι αρκετά χρόνια στο εξοχικό του. Είναι συγγενής μου και για την ηλικία του είναι πολύ καλά.