Γενικά νομίζω ότι η Φίνου θέλει να προβάλλεται με οιονδήποτε τρόπο. Φάνηκε και λίγο πριν φύγει που έκανε παρατήρηση στην Αννίτα γιατί δεν ανέφερε που εμφανίζεται αυτήν την περίοδο.evanuos είπε:Ναι το ειδα και εγω... κατα τη δικη μου γνωμη ο Μιχαλης Μοσιος ειχε δικιο που εκνευριστικε νομιζω η καιτη φινου ηθελε να μονοπολησει τη κουβεντα......
Ακριβώς. Τον τελευταίο καιρό κάνει συνεχώς διάφορες περίεργες δηλώσεις, μόνο και μόνο για να είναι στην επικαιρότητα. Εντάξει ηθοποιός είναι , αυτά θέλει το παιχνίδι της δημοσιότητας , αλλά χρειάζεται και μέτρο.johnny19818 είπε:Γενικά νομίζω ότι η Φίνου θέλει να προβάλλεται με οιονδήποτε τρόπο. Φάνηκε και λίγο πριν φύγει που έκανε παρατήρηση στην Αννίτα γιατί δεν ανέφερε που εμφανίζεται αυτήν την περίοδο.
Μηπως ειναι αυτη?evanuos είπε:Με τα απο καιρο εκανα ξανα αναζητηση για την Ελενα Στρατη και βρηκα οτι το 2012 συμμετειχε σε μια εκδηλωση του δημου Ν.ιωνιας
θανος είπε:ε ε επιστρεφειιιι (η φωτο ειναι απ το προφιλ του κρις σφετα στο facebook) Προβολή συνημμένου 130906
πώς θα είναι άραγε η συνέχεια;;;Jackie dragon είπε:Φοβερά νεα! Στο πρωτο μερος της ταινιας (Το 1988) λιγο πριν το φινάλε υπάρχει ερωτηματικό στη λέξη "τέλος" καθως ο πατέρας του Κρις (που κανει τον κακό) βγαίνει απο τη θάλασσα αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποτε θα υπάρξει συνέχεια.. Να λοιπον που 28 ολόκληρα χρόνια μετα επιστρέφει!
Προβολή συνημμένου 130928
sorry που ξαναγραφω αλλα ειναι επιβεβαιωμενο δυστυχως δεν υπαρχει αναφορα πουθενα στο ιντερνετ οπως γινεται με αυτους τους ηθοποιους που οταν φευγουν δεν τους θυμαται κανεις οπως ακριβως αναφερει και ο φιλος του σε αυτο το link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1583206958604070&set=a.1375140999410668.1073741825.100007443421291&type=1&theaterθανος είπε:[edit] Sorry Θανο αλλά το FB δεν θεωρείται και έγκυρη πηγή πληροφοριών. Mόλις υπάρξει κάτι επίσημο ανέβασε πάλι την ανακοίνωση. Επίσης δε βλέπω καμία ανάρτηση στο προφίλ του ηθοποιού περί θανάτου του! [edit]
Τις προάλλες τον έβλεπα στο Ρετιρέ που έκανε τον δημόσιο υπάλληλο και ζητούσε από την Κατερίνα Σοφιανού aka Κατερίνα Γιουλάκη ένα ποσό προς πληρωμή...Γι'αυτόν τον ηθοποιό δε λέμε;θανος είπε:sorry που ξαναγραφω αλλα ειναι επιβεβαιωμενο δυστυχως δεν υπαρχει αναφορα πουθενα στο ιντερνετ οπως γινεται με αυτους τους ηθοποιους που οταν φευγουν δεν τους θυμαται κανεις οπως ακριβως αναφερει και ο φιλος του σε αυτο το link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1583206958604070&set=a.1375140999410668.1073741825.100007443421291&type=1&theater