Λογικό δεν είναι;;;θανος είπε:οπως εχω ξαναγραψει πιο πανω τον ειχα δει αλλα για καποιο λογο δεν ηθελε ουτε να ακουει για τις βιντεοταινιες του 80
Για τον Κώστα Μπάκαλη. Μόλις πριν λίγο τον είδα σε διαφήμηση των carefour μαζί με την Μάγδα Τσαγγάνηevanuos είπε:Ο κωστας μπακαλης εαν ειναι ο ιδιος! επαιζε σε παιδικη θεατρικη παρασταση το 2010.Ενας αλλος ηθοποιος που επαιζε σε βιντεοκασετες ηταν ο τολης πολλατος οποιος πεθανε το 2002 ειχα μιλησει με το γιο του στο fac... ενας αλλο ηθοποιος που επαιζε δευτερους ρολους σε βιντεοκασετες διπλα στον μουστακα ηταν ο πανος κορκοτας οποιος πεθανε και αυτος ειχα μιλησει στο fac...με τον ηθοποιο θαναση παπαδοπουλο και μου εδωσε αυτη τη πληροφορια οπως οτι και ο τασος ψωμοπουλος ειναι στη θεσ/νικη και εχει προποτζιδικο! Στο fac..ειναι και η γκελυ γαβριηλ οπως επισης ειναι και μαιρη αλυφαντη!
Ο Γιώργος Παληόςvideo80 είπε:Γνωστή φυσιογνωμία καρατερίστα του ελληνικού βίντεο (στο ρόλο του δικαστή) συμμετέχει στην καινούρια διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας που γυρίζεται σε δικαστήριο. Μου διαφεύγει το όνομα του, τον έχουμε δει σε εκατοντάδες βιντεοταινίες
Το περιμενα να το ακούσω για Καίτη φίνου ,αλλά πολύ περισσότερο για Λίντα Γίγα η οποια είναι εξαφανισμένη.tzias57 είπε:Κάποια νέα για την Καίτη Φίνου
http://www.markos.tv/pasignosti-ithopoios-se-ekpompi-seksoyalikoy-periexomenoy
mhmerotategiatipino είπε:Χτες ημουν στην εκθεση βιβλιου στο Πεδιον του Αρεως στο περιπτερο της δουλειας μου. Μαντεψτε ποιος ψωνισε! Ο Τωνυ Γιακωβακης! Πιο ψηλος απο οτι νομιζα, πιο σωματωδης αλλα κυριος!!!!
Ο Τονυ Ιακωβάκης απεβίωσε το 2003 ,ομως θέλω να κάνω μια παρατήρηση. Κύριοι είναι γεγονός οτι εμφανίζονται σωσίες (και απο ζωντανούς ,αλλά και απο πεθαμένους! ) ,εγώ πρίν απο αρκετό κερό ετυχε να δώ σωσία του Νίκου Σταυρίδη αλλά και του Μίμη Φωτόπουλου!!!mhmerotategiatipino είπε:Χτες ημουν στην εκθεση βιβλιου στο Πεδιον του Αρεως στο περιπτερο της δουλειας μου. Μαντεψτε ποιος ψωνισε! Ο Τωνυ Γιακωβακης! Πιο ψηλος απο οτι νομιζα, πιο σωματωδης αλλα κυριος!!!!