O Δημήτρης Φραγκιόγλου είταν στην ίδια γειτονιά με τη (μακαρίτισσα) γιαγιά μου. Ιποκράτους 100 απέναντι στα μονά στις πολυκατοικίες ,έτιχε να τον δώ αρκετές φορές εκει ,προς τα τέλη των 1990ς οταν σπουδαζα. Είχε ήδη ασπρίσει (φαντάσου τώρα!). Στην ίδια γειτονιά ,πιθανός και στην ίδια πολυκατοικία έμενε ο Θάνος Λειβαδιτης ,χαρακτηριστική φισιογνομία μεταξύ των περίικων οπου τον έβλεπες να χαζευει τα πρωινά φύλλα των εφιμερίδων στα ψυλικά(off topic ο Θάνος Λειβαδιτης ,αλλά το ανέφερα επιδή είταν πολλες δεκαετίες γείτονας με τη γιαγιά μου).θανος είπε:τον δημητρη φραγκιογλου τον εχω δει στον δρομο εχει παχυνει και το μαλλι του εχει ασπρισει και ο κωστας τερζακης εχει χαθει ο νικος τσαχιριδης θυμαμαι οτι ειχε και πιθανον εχει ακομα καφετερια καπου στα μελισσια
Ευχαριστώ πολύ Θάνο για τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτη την ηθοποιό.θανος είπε:η ανθη γουναρη ζει αλλα εχει αποσυρθει ειναι μητερα του μυθριδατη απο τα ημισκουμπρια ο αντρας της ο κωστας χατζογλου με το χαρακτηριστικο μουστακι δεν γνωριζο αν ζει ακομα
Tι λές τώρα!!! Πρέπει να γίνει οποσδήποτε "κρούση".evanuos είπε:πληροφοριες για την βανεσα ντζελβε μπορει να δωσει η τετα κωνσταντα μιας και ειναι κουμπαρες!! οποτε μια συνεντευξη με την τετα θα ανοιγε τον δρομο!!
πράγματι μου τον θύμησες και μένα τώρα. Τι να απέγινε άραγε? Ελπίζω να ζεί! Εχω να τον δώ στην τηλεώραση απο το 1995 ,τώρα θα μου πείς απο τότε έχεις να δείς σε σήριαλ και Ηλία Κωνσταντίνου ,μέχρι που έσκασε μύτη στο ριμέικ της ρόδας. (Δεν συμένει οτι απεβίωσε ο άνθρωπος!!!)evanuos είπε:ελπιζω οτι θα ειναι συντομα!! Ενας αλλος ηθοποιος που επαιζε σε μικρους ρολους ειναι ο Μιχαλης Αρσενης για τον οποιο δεν υπαρχει καμια πληροφορια εκτος απο τα βασικα!
Μάλλον 60φεύγα είναι ,εντάξει και στα 1980ς δεν έδειχνε πιτσιρικάς ,αλλά απο οτι λες ξεκινησε το 1972 (πρίν απο 40 χρόνια δηλαδή!)evanuos είπε:Για τον Δημητρη βασματζη υπαρχει ενα βιογραφικο οπου λεει οτι ξεκινησε απο θεσ/νικη και βγηκε στο θεατρο το 1972 κτλ... αρα πρεπει να ειναι γυρω στα 65. Επισης υπαρχει η πληροφορια οτι ειναι φανατικος οπαδος του παναθηναικου σημειωτεων οτι ειχε μετοχες και ηταν στο διοικητικο συμβουλιο της ομαδας ενω ειχε αρθογραφησει και σε εφημεριδα !!
Όντως, καλτ ηθοποιός !θανος είπε:ο αντωνης τρικαμηνας που συνηθως επαιζε τον γιατρο η καποιον αλλο σοβαρο ρολο