Ηθοποιοί της γενιάς του ελληνικού βίντεο ,τι απέγιναν?

Για να καταλαβω στη πανω φωτογραφια ο πρωτος δεξια ειναι ο video 80 ? να υποθεσω οτι και τα αλλα παιδια ειναι μελη του retromaniax? συνεντευξη εγινε?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
evanuos είπε:
Για να καταλαβω στη πανω φωτογραφια ο πρωτος δεξια ειναι ο video 80 ? να υποθεσω οτι και τα αλλα παιδια ειναι μελη του retromaniax? συνεντευξη εγινε?

video80 & panosbocajunior , αγαπητέ φίλε ζήσαμε μεγάλες στιγμές!!!!

Για συνέντευξη αυτή καθαυτή δεν ξέρω άν θα γίνει τελικά , ομως εχω μάθει αρκετά πραγματα για την ηθοποιό μέσω ΦΒ ,τα οποιά και θα αποφασίσω άν θα δημοσιευτούν στο φορουμ, φισικά άν το εγκρινει αυτό ή ιδια ή ηθοποιος...
 
video80 είπε:
video80 & panosbocajunior , αγαπητέ φίλε ζήσαμε μεγάλες στιγμές!!!!Για συνέντευξη αυτή καθαυτή δεν ξέρω άν θα γίνει τελικά , ομως εχω μάθει αρκετά πραγματα για την ηθοποιό μέσω ΦΒ ,τα οποιά και θα αποφασίσω άν θα δημοσιευτούν στο φορουμ, φισικά άν το εγκρινει αυτό ή ιδια ή ηθοποιος...
Προσωπικα θεματα οχι βεβαια ... πληροφοριες για αλλους ηθοποιους?
 
δεν σεπιασα..για μενα πηγαινε το τελευταιο σου ποστ καμπια?
 
video80 είπε:
Είναι απίστευτο και ομως ο Λευτέρης Μελέτης 80 χρ. (εμφανισιακά!!!) Τρόμαξα να τον γνωρίσω.2 βασικοι καρατερίστες του ελληνικού βίντεο σε διαφημιστικο ...ραντεβού (για να βγούν κάποια τελευταία ένσημα).

Λευτέρη Μελετη οπου και αν είσε να είσε καλά.
[edit] greeklish [/edit]


http://www.zougla.gr/greece/article/o-astrapogianos-sti-zougla-630704

Να ρωτήσω; Πως μπορώ να γίνω εξίσου διαχειρίστρια του retrodb?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια παράκληση: μη γράφεις σε greeklish - είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ.

Και για να απαντήσω στο ερώτημά σου: διαχειρίστρια στη RetroDb δε μπορείς να γίνεις! Καταχωρήτρια μπορείς να γίνεις! :)

Γι΄αυτό, μου στέλνεις πμ! :)
 
Ε,καταχωρήτρια...αυτο εννοώ!! Και οσο για τα greeklish σορρυ,αλλα δεν τα αλλαξα απο το fb. Γι'αυτο,ξέφυγε.
 
Δύο αποσπάσματα από τα όσα είπε η Ισμήνη Καλέση στα Καρντάσιανς

[video=youtube;kfIa1l-QSUM]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απεβίωσε ο μεγάλος ηθοποιός ''δεύτερων ρόλων'' Λάκης Ξάνθης σε ηλικία 70ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιήθεί σήμερα 8/4/2014 στις 17:00 στην ιδιαίτερη πατρίδα του ,στο Μολύκρειο Δ.Ναυπακτίας(πριν Καλλικράτη Δ.Αντιρρίου).
 
Kampbia sorry,πρωτον δεν ήξερα ότι επρεπε να ανεβάζουμε πηγές,και δεύτερον και σημαντικότερον δεν το εμαθα απο το ιντερνετ,αλλα απο το χωριο!! ήταν συγχωριανος μου!!! το μαθα πριν καν γραφτει στο ιντερνετ και ενημέρωσα!! όποτε τι να ανέβαζα?????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
leona25 δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο κάθε Χ είναι συγχωριανός του μέλους που ποστάρει μια είδηση. Επιπλέον επειδή στο παρελθόν την έχουμε πατήσει από κάτι τέτοιες ανακοινώσεις και το "τόσο" έγινε "τοοοοοοσο" πλεον ανακοινώσεις χωρίς επίσημη πηγή δεν δεχόμαστε.

Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προτιμότερο να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση. :)
 
Προσωπικά ποτε δεν μιλώ αν δεν είναι κάτι σίγουρο!! Και δεύτερον,οι επίσημες ανακοινώσεις στις πηγές που ανέβηκαν(που τόσο πιστεύετε),πάλι είναι αναληθείς..όπως με το που θα γίνει η κηδεία του...η το πώς πέθανε,τα γεγονόντα!! κι αυτά είναι ανακριβείς στα διάφορα blogs που υπάρχουν!!!
 
Δεν αμφιβάλω. Αλλά καλύτερα να κατηγορηθεί το τάδε site για ανακρίβειες παρά τα μέλη μας και το φόρουμ.
 
Πίσω
Μπλουζα