Ηθοποιοί της γενιάς του ελληνικού βίντεο ,τι απέγιναν?

η Γκέλυ Γαβριήλ στην Ναταλία Γερμανού στο Ε. Πάντα όμορφη. Δείτε ένα απόσπασμα από αυτήν την συνέντευξη

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
τώρα η Βίνα Ασίκη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού
 
Να βάλω και ένα απόσπασμα από την χθεσινή συνέντευξη

 
Για τους φαν του Θέμη Μάνεση όπως εγώ δείτε σήμερα την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια στην σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα"
 
tzias57 είπε:
Για τους φαν του Θέμη Μάνεση όπως εγώ δείτε σήμερα την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια στην σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα"

Ευχαριστούμε tzias57!! Μόνο για Μάνεση... Γιατί με ψιλοχαλάει η σειρά. :cool:
 
Kι ο Μάρκος Λεζές σε τηλεοπτική συνέντευξη εκπομπής που προβλήθηκε τη προηγούμενη βδομάδα:

[video=youtube;Kx5d1h5T3-0]

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί η εξιστόρηση του Μάρκου Λεζέ για τη ταινία "Λεζεντάνο" κατα την οποία - σύμφωνα με τα λεγόμενα του - ηταν ιδέα του μεγάλου σκηνοθέτη Νίκου Φώσκολου και προοριζόταν για κινηματογραφική παραγωγή.. Ωστόσο παράξενο αποτελεί το γεγονός οτι αργότερα αναφέρει πως η ταινία δε γυρίστηκε ποτε επειδη ο Φώσκολος τσακώθηκε με τη παραγωγή.. Και λεω "παράξενο" επειδη ουσιαστικά η ταινία ναι μεν γυρίστηκε (απο διαφορετικό συντελεστή) όμως δε το ανέφερε στη συνέντευξη, βεβαια είναι πασίγνωστο οτι η ταινία "Λεζεντάνο" γυρίστηκε ως βιντεοκασσέτα το 1988 και μάλιστα στους τίτλους έναρξης ο σεναριογράφος αναφέρεται ως ο Γιώργος Μυλωνάς και οχι ο Φώσκολος πράγμα που σημαίνει οτι λογικά ο Μυλωνάς εκανε ολικό reboot στο σενάριο της ταινίας και δε θα είχε καμία σχέση με το πρωταρχικό σενάριο του Φώσκολου.. Όσοι δουν ολόκληρη την εκπομπή με τη συνέντευξη θα μαθουν πολυ περισσότερες λεπτομέρειες γυρω απο τις ταινίες των 80's και το θρυλικό "The κόπανοι" οπου σύμφωνα με το Μάρκο Λεζέ ο τίτλος ηταν δικής του έμπνευσης που τη πρότεινε στο Γιώργο Κωνσταντίνου ο οποίος τη δέχτηκε αμέσως, καθώς ο τελευταίος ενω ειχε ολοκληρώσει το σενάριο δεν ειχε ακομα αποφασίσει το τελικό της τίτλο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι, τον είδα τον Μάνεση και μου φάνηκε ότι μάζεψε κάπως! Εντάξει, πάντως δεν έχει αλλοιωθεί και πολύ. Η Ασίκη πάντως μια χαρά είναι.
 
Jackie dragon είπε:
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί η εξιστόρηση του Μάρκου Λεζέ για τη ταινία "Λεζεντάνο" κατα την οποία - σύμφωνα με τα λεγόμενα του - ηταν ιδέα του μεγάλου σκηνοθέτη Νίκου Φώσκολου και προοριζόταν για κινηματογραφική παραγωγή.. Ωστόσο παράξενο αποτελεί το γεγονός οτι αργότερα αναφέρει πως η ταινία δε γυρίστηκε ποτε επειδη ο Φώσκολος τσακώθηκε με τη παραγωγή..
Κρίμα, θα είχε ενδιαφέρον μια ταινία 80ς με τον Λεζέ, που θα συνδύαζε περιπέτεια με κωμωδία και μάλιστα με την υπογραφή του Φώσκολου. Θα ήτα καρα-καλτ...
 
Ωραίο βιντεάκι, με τράβηξε και είδα ολόκληρη τη συνέντευξη γιατί τον συμπαθώ τον Μάρκο Λεζέ, και αφού είδα τη συνέντευξή του, τον συμπάθησα πολύ περισσότερο. Από τους λίγους που είναι εντελώς ακομπλεξάριστοι για τις βιντεοταινίες και πολύ ειλικρινής. Λέει ότι είναι καλοί φίλοι με τον Τσάκωνα, κι αυτό πιστεύω ότι βγαίνει στις ταινίες, γιατί είχαν φοβερή χημεία. Μου έκανε τρομερή εντύπωση και το πόσο πετυχημένος μίμος είναι, μιμείται τον Τσάκωνα τέλεια!
 
Και η Νανα Βενετη εδωσε συνεντευξη στη Ναταλια γερμανου
 
Και να το αποσπαμα απο την εκπομπη


  1.  
     
     
 
Να σου πω την αληθεια, δεν θα την γνωριζα. Αλλαξε πολυ το look της.

Παντως ειναι μια χαρα!!
 
Ρε συ αυτή κρατιέται πολύ καλά! Βέβαια το ξανθό δε μου αρέσει. Την προτιμώ φυσική.
 
Είδα την εκπομπή και έχω να πω τα εξής:

1) Ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα ήταν η Καίτη Φίνου καλεσμένη. Δεν υπάρχει παρόμοια εκπομπή που να λείπει.

2) Χάρηκα που είδα την Τέτα Κωνσταντά και διατηρείται πολύ καλά.

3) Αυτό που έγινε με Μόσιο και Φίνου δεν ήταν και τόσο τραγικό, εντάξει.

4) Κάπου σχολιάστηκε και ότι η νέα Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα δεν ήταν και η καλύτερη ταινία.
 
johnny19818 είπε:
Είδα την εκπομπή και έχω να πω τα εξής:

3) Αυτό που έγινε με Μόσιο και Φίνου δεν ήταν και τόσο τραγικό, εντάξει.
Δηλαδή τι έγινε ;

Α, ΟΚ τώρα είδα το βίντεο...
 
Πίσω
Μπλουζα