Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Λορένα είπε:Την βλεπαμε οικογενειακως και φανατικα την σειρά.
Αυτό που δεν μου αρεσε, ηταν οτι ολους τους υποψιαζοσουν, για όλους εδειχνε στοιχεια οτι μπορεί να είχαν διαπράξει τον φονο, και στο τελευταιο επεισόδειο και.. στα τελευταια λεπτά αυτού, παρουσίασε με συνοπτικές διαδικασιές τον πλεόν άσχετο που ελαχιστα τον ειχα δει να παιζει σε ολη την σειρά. Και.. εμενες με την απορια : αυτός ήταν τελικά..!! 8)
( την σειρά την θυμαμαι πολυ καλα και με λεπτομέρειες)
Αν υπάρχει έστω ένα λεπτό με αυτήν τη σκηνή με το αυτοκίνητο σε βιντεάκι, θα ήταν μοναδικό ντοκουμέντο.Oι τίτλοι ξεκινούσανε με σκηνές από την σειρά (πρώτη πρώτη μετά το ολοκαίνουργιο φευγάτο σήμα - εκείνη την εποχή η ετ-2 το είχε αλλάξει - της ετ-2 μας δείχνει τον Καλιώρα με τις χειροπαίδες στα βαλτοτόπια να συλαμβάνεται από την Αστυνομία και να αντιστέκεται γιατί είναι αθώος με μοναδικό παραστάτη τον αδερφό του Λειβαδίτη, έπειτα δείχνει σκηνές από την Δίκη του με τον Λειβαδίτη να καπνίζει αρημανίος και προς το τέλος δείχνει ένα αμάξι να πέφτει φλεγόμενο στο γκρεμό - ανήκει στον ήρωα που υποδύεται ο Τάκης Βουλαλάς ή ο Μαβίδης και ο οποίος πεφτει θύμα των αδίστακτων δολοφόνων της σειράς)
Το έπιασα το υπονοούμενο stakovie. Θέλω όμως λίγο χρόνο για να εντοπίσω την σκηνή με το αυτοκίνητο στο αρχείο μου.stakovios είπε:Αν υπάρχει έστω ένα λεπτό με αυτήν τη σκηνή με το αυτοκίνητο σε βιντεάκι, θα ήταν μοναδικό ντοκουμέντο.
stakovios είπε:Αν υπάρχει έστω ένα λεπτό με αυτήν τη σκηνή με το αυτοκίνητο σε βιντεάκι, θα ήταν μοναδικό ντοκουμέντο.
Δεν άργησα πολύ ελπίζω. Δική σας η σκηνή με το αυτοκίνητο.tsalk είπε:Το έπιασα το υπονοούμενο stakovie. Θέλω όμως λίγο χρόνο για να εντοπίσω την σκηνή με το αυτοκίνητο στο αρχείο μου.
To τραγούδι όμως αυτό είναι από τους τίτλους της 6ης εντολής και όχι των Ιερόσυλωνdammm123 είπε:το βίντεο με την έναρξη της ταινίας που περίεχει το τραγούδι των τίτλων θα το βρείτε εδώ: