Η Έκτη Εντολή (1989 ΕΤ2)

Πολύ μου άρεσε το απόσπασμα που ανέβασες Ford 231. Δεν είχα δει ποτέ εως τώρα τους τίτλους αρχής της σειράς. Παρεμπιπτόντως και πολύ καθαρή εικόνα.
 
παιδια ξερει κανεις που θα μπορουσαμε να βρουμε τη σειρα να τη δούμε?

.....?
 
Σίγουρα πάντως όχι εδώ μέσα μιας και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα και φυσικά δεν δίνουμε και πληροφορίες ανεύρεσης copyright υλικού.

Προφανώς η σειρά να υπάρχει ακόμα στην ΕΡΤ, και μπορούμε να ελπίζουμε σε μια επαναπροβολή της.
 
Η ας ανεβει κι αυτη στο ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ. Παλι ευχαριστημενοι θα ειμαστε!
 
Τι σειρά!!!! Από τις τελευταίες σειρές που βλέπαμε όχι η οικογένεια άλλα όλο το ΣΟΙ μαζι!!!!!! Θυμάμαι τη γιαγιά μου να απευθύνεται στο Λειβαδίτη, να τον αποκαλεί Μαρτέλη (ανεξαρτήτως αν τον έβλεπε σε σήριαλ ή σε ταινία του 60!!!!) και να του φωνάζει: "Φύγε!!! Θα σε σκοτώσουν!!!! Δεν ακούς που σου μιλάω;;;;". Εμένα μου έχει μέινει το πλάνο με τη Λουκία Παπαδάκη ξαπλωμένη ως πτώμα με ένα ροζ '80ς φόρεμα!!! Η μαμά να θαυμάζει το φόρεμα και να κλαίει για την "τύχη του κοριτσιού" και ο μπαμπάς να προσπαθεί να ανακαλύψει τον δολοφόνο!!!!! Κώστας Σκόκος χαρακτηριστική και μυστηριώδης φωνή όπως πάντα!!! Γενικά ένα σήριαλ που αποπνέει τη δεκαετία του 80 σε όλα τα επίπεδα: ερμηνείες, εφέ, σκηνοθεσία Λυχναρά κτλ κτλ!!!!!! Απλώς ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ρετρο και γενικα ΑΠΑΙΧΤΗ!!!
 
Μια από τις καλύτερες δουλειές του Λειβαδίτη στην ελληνική τηλεόραση. Γρήγορος ρυθμός, έντονη πλοκή και ωραίες ερμηνείες από τους Θάνο Λειβαδίτη, Δημήτρη Μυράτ, Τάκη Βουλαλά, Θάνο Καλιώρα, καθώς και από τις μεγάλες κυρίες του ελληνικού θεάτρου Βέρα Ζαβιτσιάνου (στο ρόλο της δικηγόρου που αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Καλιώρα) και Τζένη Ρουσσέα (στο ρόλο της μητέρας της Παπαδάκη). Μακάρι να το ξαναβλέπαμε!
 
attachment.php
 
παιδία δεν μπορω να θυμηθω ποιος κρυβεται πισω απο τη δολοφονια της μαρίνας μαρογλου ;
 
Η περίληψη του 1ου επεισοδίου της σειράς:

[video=youtube_share;qXEFVtUGLJU]

 
Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς.

attachment.php


attachment.php


attachment.php


Γύρισμα στην όχθη του ποταμού Έβρου

Οι φωτογραφίες ανήκουν στο προσωπικό αρχείο του σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Λυχναρά τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την παραχώρησή τους.
 
Η σειρά θα ξεκινήσει σε επανάληψη μέσα στον μήνα, μετά από σχεδον 20 χρόνια που έχει να παιχτεί, φυσικά από την ΕΡΤ2!
 
Πίσω
Μπλουζα