Η Επιστροφη της Commodore

Αυτό είναι της κοπελιάς και εδώ το παλιότερο. Το οποίο αργότερα φιλοξένησε 2χ2.5 δίσκους με ειδικό αντάπτορα και τελικά πουλήθηκε/αντικαταστάθηκε.

pooky(1) είπε:
Πολύ όμορφο το μηχανηματάκι σου!!!!!
Το netbook το έχω για αυτό το λόγο μόνο γιατί είμαι πολύ τσίπης με το ρεύμα. Κατά τα άλλα είναι φορές που μου έρχεται να το στείλω στο κάδο.

Έχω ένα spare Q9550 με 640 giga HDD χωρίς κάρτα γραφικών (μάλλον θα έχω μια silent 8600 free σε λίγες μέρες) και σκέφτομαι να το αναστηλώσω!!!!
Πάμε στο chat να τα πούμε. Να μου πεις τι θες να κάνεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Seaside είπε:
H κάρτα γραφικών του είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για μηχάνημα γραφείου με τα σημερινά δεδομένα. Η μνήμη θα μπορούσε να είναι επεκτάσιμη τουλάχιστον μεχρι τα 8 και με δίσκο 2.5 ιντσών SSD. Παρόλα αυτά τον ξηλώνεις και βάζεις 2XSSD Intel μέσα και είσαι καλυμένος. SLIM Blu-Ray υπάρχουν αφθονα αλλά με αυτή την ελεεινή κάρτα ουτε λόγος για HD. Εκτός αυτού είναι και κοινόχρηστη με την RAM. Καλύτερα να έβαζαν μέσα καμια ATI HD3200 το λιγότερο με 128RAM να έχεις και τα 4GB ελευθερα. Η κάρτα ήχου άλλο δράμα, απο τις χειρότερες onboard κάρτες με απειρο φύσιμα και αρκετες φορές έλλειψη παραμετρικού equalizer (ανάλογα το board και το chipset).
Το ξέρω οτι το έθαψα αλλά είναι μούφα το μηχάνημα ρε παιδιά.

Ουστ απο δώ !!!!!!!
Και ομως ... Εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι που οχι μονο ειχαν παρει παλια ψωμιερα (Ψωμοδορ) και οχι χαρισμα, την ειχαν πληρωσει ενα σκασμο λεφτα, αλλα μεχρι και καμαρωναν για την BASIC της (ο θεος δηλαδη να την κανει). Γιατι μερικοι απο αυτους να μην τα ξανασκασουν και τωρα ?

Εντωμεταξυ το about us

http://www.commodoreusa.net/about.html

μου δειχνει κενο. Το ολο στησιμο μου κανει κομπινα για ευκολοπιστους. Μακαρι να σφαλω και να μην ειναι αυτο το πραγμα η νεα επιχειρηματικη αποψη της αληθινης commodore. Οτι και να λεμε για πειραγμα, σιγουρα ειχε τις καλες στιγμες της και ειναι κριμα να εχουν πεσει τοσο χαμηλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γιατί πολύ απλά αυτο το κατασκευασμα δεν παραπέμπει ούτε στο ελάχιστο σε C64. Δεν είναι μοναδικό.Πόσο μάλλον που βγαίνει φασόν και απο άλλες εταιρείες όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

Τι δηλαδή επειδή θα έχει αυτοκολλητάκι στο σασί ?

Θα μπορούσαν έστω να έβαζαν μια (νέου τύπου) μητρική απο A1200 ή μια MICRO-ATX ή MINI-ITX (SamBoard με Ο.S 4), ενα MINIMIG, oχι αυτήν την γελοιότητα. Να κατασκευασουν κάτι ποιό καθαρόαιμο απο Commodore-AMIGA αν θες.

Ενταξει ειπαμε μέχρι και η APPLE πέταξε τα POWER PC για χάρη της INTEL αφού η τελευταία είναι World Domination (και αφού έγιναν διάφορα κάτω απο το τραπέζι) στα CPU αλλά μην το παραχ.......με κιόλας.

Αν πάει κάτι καλά (γιατί υπάρχει και κρίση) αυτό θα είναι η X1000 και το ΝΑΤΑΜΙ οχι αυτή η μπούρδα.

Στο τέλος θα βγάλει η SEGA κανένα DREAMCAST ή κανα καινούριο MEGA DRIVE με Windows 7 Starter ή XP θα σου πετάει που και που κανα BSOD.

Μπορεί Και να κρύβεται καμιά INTEL πίσω απ'αυτή την ιστορία.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδιά μη συνεχίζετε κατι εντελώς άσχετο με το θεμα πλιζ!!!
 
later this year the company's monumental advertising campaign will have had its effect
Υπερδιασκεδαστικότατη ατάκα.

Τέσπα για να μη κοροϊδευόμαστε, τέτοια μηχανήματα κυκλοφορούν εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια από ταϊβανούς κατασκευαστές. Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιέται είτε για "Αmiga" είτε για "Commodore". Όπως και να έχει είναι απλώς ένα PC.
 
Όπως και να έχει είναι απλώς ένα PC.
Τι κανει ενα computer να ειναι HOME στην σημερινη εποχη και μαλλον τι κανει το pc pc.

Mην να ειναι το λειτουργικο μην να ειναι η εμφανιση!!
 
Πατάνε πάνω στην νοσταλγία μερικών σαν και εμάς που αγαπάνε τα ρετρό μηχανήματα και βγάζουν μηχανήματα δίχως πρακτικό αντίκρυσμα και σε εξωφρενική τιμή.
 
Δεν το κανουνε μονο αυτοι ,απο παιχνιδια,ταινιες ,συγκροτηματα,μουσικα cd ,ολα λειτουργουνε ετσι.

Αλλιως δεν προκεται να δουμε revival των home που μεγαλωσαμε.
 
Σωστό! Απλά κάτι σαν το monkey island se προσφέρει έντονες συγκινήσεις ανακαλώντας ευχάριστες αναμνήσεις! Ένα πληκτρολόγιο που τρέχει σύγχρονες εφαρμογές με το όνομα της κομοντορ δεν είναι το ίδιο πράγμα! Σας θυμίζω αναλογικά ότι η αναβίωση του θρυλικού σκαραβαίου από την vw απέτυχε διότι δεν προσέφερε κάτι ακόμα πλην στυλ και σήματα! Οι fiat με το 500 και η bmw με το μίνι προσέφεραν παράλληλα και οδηγική ευχαρίστηση οπότε κέρδισαν το στοίχημα! Επανερχόμενος στους υπολογιστές νομίζω ότι κινήσεις σαν αυτές είναι αποτυχημένες εν τη γεννέση τους αφού δεν διεγείρουν στην πράξη το κοινό στο οποίο αναφέρονται!
 
ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ρε παιδιά μου φαίνεται. ΣΚΕΤΗ ΑΡΠΑΧΤΗ. Το πιο πιστό μηχανάκι στο πνεύμα της Commodore που θα κυκλοφορήσει είναι το X1000.
 
Πω πω, παιδιά , απίστευτη μούφα τη Commodore Usa, ενδεχομένως είναι hoax καθώς το μηχάνημα που δείχνει υπάρχει στην αγορά τουλάχιστον 2 χρόνια!! Ενώ τα λειτουργικά που δείχνει να υποστηρίζονται, τουλάχιστον 1 από αυτά δεν παίζουν με τίποτε!!

Άσε που ως Commodore από ότι γνωρίζω υπάρχει μόνον η commodore gaming η οποία έβγαζε μέχρι πρότινος cases με το logo και έτοιμα pcs και τίποτε άλλο!! Η οποία φυσικά, πιστή στην κατάρα του ονόματος της....έκλεισε!!!
 
η commodore gaming λειτουργεί ακόμα και από ότι έχω διαβάσει έχει τα πλήρη δικαιώματα για το όνομα οπότε η commodore usa πρέπει να είναι όντως hoax.
 
Η Commodoregaming κατηγορησε την Commodoreusa οτι δεν εχει license για το ονομα ,επισης η δευτερη μαλλον αποστελνει τα computer της χωρις το logo της Commodore και λεει οτι θα τα στειλει οταν γινουν διαθεσιμα.
icon10.gif


Υποπτα πραγματα.
 
Ελατε βρε παιδια, και εισαστε και βετερανοι

Στο τελος θα πιστεψετε οτι αληθεια ενας Νιγηριανος ακολουθος επικοινωνει μαζι σας μεσω εμαηλ να σας χαρισει λεφτα, η οτι επιλεχθηκατε να κερδισετε 1 εκ αν δωσετε καπου τα στοιχεια σας η πρεπει να πατησετε εδω για να αλλαξετε τον κωδικο σας στην τραπεζα για λογους ασφαλειας η οτι μπορεις να παραγγειλεις γατακι μεγαλωμενο μεσα σε γυαλινο βαζακι σε οτι σχημα θελεις οτι αν χοροπηδηξουμε ολοι μαζι στις 11:50 την Τεταρτη η γη θα μετατοπιστει οσο ελαχιστα χρειαζεται για να απομακρυνθει απο τον ηλιο 1 εκ πραγμα που θα λυσει το φαινομενο του θερμοκηπιου για παντα ...
 
Τι λες σοβαρα? Και ο πρεσβης της Αμουαντουα, που επικοινωνησε

μαζι μου και θα μου δωσει ολα τα παιχνιδια NES που εχουν βγει

(εχει και το family fitness, μου το ειπε), δηλαδη ειναι ψεμα?

Ενταξει, αυτο με το χοροπηδημα, δεν το πιστεψα, γιατι αν χοροπηδησουν

οι ανθρωποι του Βορειου ημισφαιριου, η ενεργεια θα εξουδετερωθει

απο το πηδημα των ανθρωπων του Νοτιου ημισφαιριου, αφου ειναι

σε αντιθετη θεση.

Αλλα θα μπορουσε να γινει, αν οι "βορειοι" χοροπηδαγαν το χειμωνα

και οι "νοτιοι" χοροπηδαγαν το καλοκαιρι.

Αλλα πως θα συντονιστουμε με ολες αυτες τις διαφορες ωρες,

αλλα και τα ρολογια μας που χανουν λεπτα?
 
Στην Φετινη Ε3 θα δειτε την επιστροφη με πολλα αγαπημενα παιχνιδια.

e3.jpg
 
Xαχα ,ειπα να βαλω smilie αλλα το θεωρησα περιττο.
 
mike είπε:
Τι λες σοβαρα? Και ο πρεσβης της Αμουαντουα, που επικοινωνησεμαζι μου και θα μου δωσει ολα τα παιχνιδια NES που εχουν βγει

(εχει και το family fitness, μου το ειπε), δηλαδη ειναι ψεμα?
Ναι. Τα έχει ήδη δώσει σε μένα!!!!!!!!!!! :D :D
 
Πίσω
Μπλουζα