johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 537
Εγω προσωπικα εχω συνδεσει το βιντεο με το DVD. Ετσι γραφω την βιντεοκασετα σε δισκακι επανεγγραψιμο και στον PC το μετατρεπω σε avi με το AutoGordianKnot!
Thanks - το σημειώνω !!johnalepou είπε:Εγω προσωπικα εχω συνδεσει το βιντεο με το DVD. Ετσι γραφω την βιντεοκασετα σε δισκακι επανεγγραψιμο και στον PC το μετατρεπω σε avi με το AutoGordianKnot!
Μέσα και εγώ με τους "Αλιφέρη" fans ,από σίριαλ τηλεπαιχνίδια ,"κανε ότι κάνω" σε όλα η γυναικα ήταν κορυφή.Wally είπε:Xμμμ...πολλοι Αλιφερη-fans μαζευτηκαμε...μακαρι να κανει καμια μαγκια η ΡαδιοΤηλεοραση...
Μήπως έγραψες την εκπομπή?johnalepou είπε:...νομιζω οτι η Μαρια Αλιφερη εχει κρατησει εκπομπες των ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ και δινει καμια φορα αποσπασματα,οπως στο ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ...
Όντος, μόνο σήριαλ, αλλά κάτι ήταν κι αυτό...johnalepou είπε:Το ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ (1991 και επαναληψη 1995)εδειχνε αποσπασματα μονο απο σηριαλ και οχι αλλες εκπομπες.
Thanks !!johnalepou είπε:To mail οπου ζηταμε εκπομπες κλπ ειναι Keep@ert.gr
Σταμάτησε να προβάλεται?johnalepou είπε:Πραγματι, εχεις δικιο για το ΣΕ ΧΡΟΝΟ TV: Ενω εδειχνε ολο τα ιδια αποσπασματα απο σειρες,ετρωγε και τον χρονο με διαφορους τραγουδιαρηδες!
johnalepou είπε:Η μουσικη των τιτλων!
[edit] copyrights [edit]
Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ανεβάσεις σαν φωτογραφία την αρχή των τίτλων (η ΥΕΝΕΔ παρουσιάζει); Θα το ήθελα πολύ...bernard.c είπε:Αν θυμάμαι καλά είναι το επεισόδιο όπου η Αλιφέρη γυρνάει στο σπίτι των Ρίχτερ μετά από ένα ατύχημα. Τώρα τυφλή είναι, αμνησία έχει, και τα δύο μαζί θα σας γελάσω...Έχω γράψει νομίζω όλους τους τίτλους της αρχής (η ΥΕΝΕΔ παρουσιάζει...) και κάπου κόβεται το επεισόδιο. Δυστυχώς δεν μπορούσα να το γράψω γιατί το video έγραφε το κανάλι που έβλέπες και την ίδια ώρα έδειχνε στο Sky One Beverly Hills 90210, το οποίο έβλεπαν οι φίλοι μου και δεν έπαιζε να τους πείσω να δόύμε την Κραυγή των Λύκων.
Johnalepou, Wally, εσείς πώς και δεν το γράψατε από το ΩΜΕΓΑ όταν το πρόβαλε? Μένατε Θεσ/νίκη τότε?
Μακάρι να μπορούσα - δυστυχώς δεν μπορώ για δύο λόγους:stam1370 είπε:Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ανεβάσεις σαν φωτογραφία την αρχή των τίτλων (η ΥΕΝΕΔ παρουσιάζει); Θα το ήθελα πολύ...
Δεν πειράζει, φίλε, ακόμα κι αυτό είναι μιά χαρά! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!bernard.c είπε:Μακάρι να μπορούσα - δυστυχώς δεν μπορώ για δύο λόγους:1. οι τίτλοι αρχής που έχω γράψει δεν είναι ολόκληροι, λείπουν τα πρώτα δευτερόλεπτα, οπότε δυστυχώς δεν φαίνεται το σήμα αρχής (όταν το εξακρίβωσα, κόντεψα να σκάσω από τα νεύρα μου, γιατί παλιά είμαι σίγουρος ότι το είχα - το θυμάμαι, μεγάλα, κίτρινα γράμματα)
2. η κασέτα αυτή είναι στην Ελλάδα και εγώ ζω στο εξωτερικό.
Κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα είναι ένα φίλος από τα παλιά, στον οποίο αντέγραψα τα λίγα λεπτά που έχω από την ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ και του τα έστειλα τον Ιανουάριο του 2008. Το DVD μάλιστα έχει και κλιπάκια από 3 άλλες παλιές εκπομπές της ΕΡΤ (ΠΑΝΘΕΟΙ, ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ και ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ), οι οποίες πιθανώς να ενδιέφεραν πολλούς από εσάς. Ο φίλος μου αυτός μου είχε υποσχεθεί ότι θα τα ανεβάσει στο internet, αλλά ακόμα τίποτα. Δεν έχω μάλιστα νέα του πρόσφατα, τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί μου ήταν τον Φεβρουάριο.
Μήπως θα πρέπει να αναλάβω να τα ανεβάσω εγώ στο internet όταν ξαναπάω Ελλάδα? Ερωτώ...
Διότι εκατό χρονών η αλεπού, εκατόν δέκα το αλεπουδάκι.