johnalepou είπε:
Η σειρα σωζεται γενικα αν κρινουμε απο την προβολη της απο το καναλι ΩΜΕΓΑ το καλοκαιρι του 1997
Καλησπέρα!! Είμαι καινούργιος στο site (πώς μου είχε διαφύγει τόσο καιρό??).
Ζω στο Λονδίνο τον τελευταίο χρόνο, αλλά ζούσα και παλαιότερα (συγκεκριμένα 1994-97) και είχα πετύχει το φθινόπωρο του '96 στο HELLENIC TV την ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ τυχαία να προβάλλεται Κυριακή απόγευμα. Δεν το είχα πετύχει δυστυχώς από την αρχή, αλλά το είχαν δείξει μέχρι το τέλος, οπότε υποθέτω ότι είχε προβληθεί ολόκληρο. Τα χρώματα βέβαια της σειράς και ο ήχος δεν ήταν πολύ ικανοποιητικά (για να το θέσω ευγενικά). Μήπως από εκεί το είχε ξεσηκώσει το ΩΜΕΓΑ?
Είμαι σίγουρος ότι η ΕΡΤ πρέπει να την έχει σώσει ολόκληρη τη σειρά, το θέμα είναι αν σκοπεύουν να την προβάλλουν ή να την διαθέσουν σε DVD ποτέ...
(Μακάρι να συνεχίσει η ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για πολύ καιρό ακόμα, προκειμένου να συμπεριλάβουν πολλές σειρές, αλλά κυρίως παλίες, 70s και 80s, όχι νεότερες)
johnalepou είπε:
Η μουσικη των τιτλων!
[edit] copyrights [edit]
Johnalepou, τρομερό το link με την μουσική των τίτλων της σειράς!!
Δεν ξέρεις πόσα χρόνια ήθελα να το βρω!! Αυτό πρέπει να είναι η μουσική των τίτλων του τέλους των επεισοδίων σωστά? Αν θυμάμαι καλά από το HELLENIC TV, το μουσικό θέμα της αρχής των επεισοδίων ήταν παρόμοιο. Μήπως το έχεις και αυτό?
Επίσης, μήπως λέει στο βιβλίο των Ελληνικών σειρών
(το οποίο διάβασα στο thread του "Κουίζ" ότι έχεις) ποιος έγραψε την μουσική των τίτλων της σειράς? Thanks !!
Το έχω κι εγώ αυτό το βιβλίο
(αλλά όχι μαζί μου στο Λονδίνο δυστυχώς) και είναι πάρα πολύ καλό. Ο ίδιος συγγραφέας έχει γράψει αντίστοιχο βιβλίο για τις Ελληνικές ταινίες - υπάρχουν βέβαια πολλά βιβλία για τις Ελληνικές ταινίες, αλλά όχι δυστυχώς και για τις Ελληνικές σειρές.