Η Λάμψη (1991 ANT1)

Συγχωρεστε με για το λάθος και καλή χρονιά πρώτα απ'ολα με υγεία :-(. Αυτή τη φορά θα γράψω στα Ελληνικά!!!Αυτά τα βίντεο που βλέπουμε είναι πάρα πολύ ωραία και συγχατητήρια σ΄αυτόν που τα ανεβάζει!!!Έχω όμως δύο απορίες. Πρώτον τι απέγινε με την Ελβίρα και ποια σεζόν ανέλαβε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στη Λάμψη. Ευχαριστώ!!!
 
Σε περιπτωση που δεν μπορεσει καποιος να σου δωσει συγκεκριμενη απαντηση για την Ευαγγελίδου, μπορω να απαντησω τουλαχιστον οτι ανελαβε στη σεζόν 95-96 το αργότερο (ή πριν)
 
[edit] greeklish [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το 1996 η Καλλιόπη Ευαγγελίδου διαδέχτηκε την Τάνια Καψάλη στην Λάμψη στο ρόλο της Τατιάνας.
 
cit91 είπε:
Συγχωρεστε με για το λάθος και καλή χρονιά πρώτα απ'ολα με υγεία :-(. Αυτή τη φορά θα γράψω στα Ελληνικά!!!Αυτά τα βίντεο που βλέπουμε είναι πάρα πολύ ωραία και συγχατητήρια σ΄αυτόν που τα ανεβάζει!!!Έχω όμως δύο απορίες. Πρώτον τι απέγινε με την Ελβίρα και ποια σεζόν ανέλαβε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου στη Λάμψη. Ευχαριστώ!!!
Για την Ελβίρα : έφυγε στην Αργεντινή για να βρει το παιδί που είχε από τον πατριό και βιαστή της Μάνο (Γίωργος Σίσκος). Το παιδί αυτό της είπαν ότι είχε γεννηθεί νεκρό ενώ στην πραγματικότητα είχε υιοθετηθεί παράνομα.
 
Καλή χρονιά σε όλους! Θα ήθελα να μου λύσει μία απορία όποιος μπορεί: Η Λεϊλά (η αρραβωνιαστικιά του Αλή-Ίωνα, η οποία είχε παγιδέψει την Τατιάνα) και ο συνεργός της ο Χασάν τι απέγιναν; Επίσης: η Τατιάνα έμαθε ποτέ ποιος οργάνωσε τη σκευωρία εναντίον της, ώστε να κατηγορηθεί για κατασκοπεία;
 
Ναι, και νομιζω η Λειλα αυτοκτονησε

η μηπως μετανιωσε και εφυγε; :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Η Λειλά αυτοκτόνησε και ο χασάν σκοτώθηκε. Τον χασάν υποδύοταν ο μακαρίτης πλέον Άρτο Απαρτιάν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Ο Θεοχάρης πριν γίνει αστυνόμος/ταξίαρχος/στρατηγός ήταν και αντιπλοίαρχος. Ακριβώς λες και βλέπαμε τον Θεοχάρη , που ενσάρκωσε 1 χρόνο μετά στο Καλημέρα Ζωή.
 
Rakeesh είπε:
Ναι, και νομιζω η Λειλα αυτοκτονησε
η μηπως μετανιωσε και εφυγε; :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Λεϊλά Οσγιούντ, θυμάμαι ότι ο Αλί είχε και αυτός έναν αδερφό που όταν τον είδε να φεύγει με την Τατιάνα για Ελλάδα "αυτοκτόνησε", δηλαδή πυροβολήθηκε στο κεφάλι αλλά τελικά δεν είχε πεθάνει όπως όλοι νόμιζαν, επέστρεψε και μετά....τι έγινε μετά;

thebest20 είπε:
Βασικά κάπου που αναφέρεις για σωσία του Δράκου,δεν είμαι 100% σίγουρος!Θυμάμαι σίγουρα σωσία της Βίρνας Δράκου,η οποία ήταν μια δημοσιογράφος που το όνομά της ήταν Αμαλία,και είχε μια φίλη που την έλεγαν Εκάτη.Αυτές μαζί με συνεργούς είχαν απαγάγει την πραγματική Βίρνα Δράκου!
Υπήρξε και σωσίας του Γιάγκου και της Βίρνας, μάλιστα όταν επέστρεψε ο πραγματικός Γιάγκος κανείς δεν πίστευε ότι αυτός ήταν ο αληθινός, όλοι εκτός από την Βίρνα φυσικά...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο αδερφός του Αλί ο Φερχάτ όντως δεν είχε αυτοκτονήσει αλλά σχεδίαζε να απάγει τον Αλί και να βάλει στην θέση του έναν σωσία επειδή ο Αλί εργάζοταν σε καίριο πόστο στην ελληνική κυβέρνηση. Κάτι το οποίο έγινε τελικά. Με τον τρόπο αυτό οι τούρκοι θα έπερναν πληροφορίες πού ήθελαν.
 
@Angel88: Όταν ο Αλή και η Τατιάνα διέφυγαν στην Ελλάδα, αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν στον Φερχάτ ότι η οικογένειά του είχε ελληνικές ρίζες και τότε αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Βρισκόταν για αρκετό καιρό σε κώμα, αλλά οι δικοί του τον θεωρούσαν νεκρό. Όταν συνήλθε, αναγκάστηκε (για να μην υπάρξει αμφιβολία για την αφοσίωσή του στην Τουρκία) να λάβει μέρος στην επιχείρηση αντικατάστασης του αδελφού του, του Αλή, από τον σωσία του. Ωστόσο, ένας δεσμοφύλακας ήταν στην πραγματικότητα πράκτορας των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και αποκάλυψε την αλήθεια στις οικογένειες Δράκου και Μπαρκίζ. Έτσι η ελλ. κυβέρνηση παγίδεψε τον σωσία δίνοντάς του τις πληροφορίες που εκείνη ήθελε. Τελικά συνέλαβαν τον σωσία και τον Φερχάτ, ο οποίος τον είχε συναντήσει κρυφά στην Ελλάδα για να του δώσει οδηγίες, και τους αντάλλαξαν με τον Ίωνα.
 
Αφιέρωμα στην Λάμψη.

Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρε παιδιά, για να δούμε μπας και θυμάται κανείς... Δεν υπήρχε ένας επαγγελματίας δολοφόνος με κωδικό όνομα "Αρμαγεδδών" που είχε συμβόλαιο να σκοτώσει τον Γιάγκο Δράκο; Νομίζω πως τον υποδυόταν ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής αλλά δε μπορώ να διασταυρώσω την πληροφορία. Θυμάται κανείς;
 
Βέβαια τον έλεγαν "Κρίστοφερ". Ορίστε και το απόσπασμα.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άψογος!! Να 'σαι καλά!
 
Μπράβο σε όσους ανέβασαν το βίντεο, αποτελούν πλέον ντοκουμέντα για μας που ήμασταν τότε μικροί και δεν τα είχαμε δει!

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: η Τατιάνα, μετά την απόδρασή της από τις φυλακές στην Τουρκία, έμαθε ποιος (καλύτερα ποιοι) οργάνωσαν τη σκευωρία της κατασκοπείας εις βάρος της; Αν ναι, και κάποιος έχει το αντίστοιχο υλικό θα ήταν ευχής έργο να το ανεβάσει στο You Tube. Ευχαριστώ.
 
thebest20 είπε:
Άσχετο,θυμάστε κάτι άσχετες ιστορίες με τον Ευλογητό και με μία Λεϊλά?
Θυμαμαι αυτη με τη ΛΕΙΛΑ.Λεγοταν "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ"...Ηταν εμπνευσμενη απο την προσφατη υποθεση ΟΤΣΑΛΑΝ κ θυμιζε κ κατι απο MIDNIGHT EXPRESS.

Η ΤΑΝΙΑ ενοσο απο καπριτσιο δουλευε στην αστυνομια, ειχε την τυχει να σωθει απο εναν εναν Τουρκο,που δε θυμαμαι γιατι βρεθηκε παρανομως στην Ελλαδα.Ερωτευτηκαν παραφορα κ ο ΑΛΗ(Τερζακης)δεν την ξεχασε οταν γυρισε στην Τουρκια οπου ζουσε με τν μακροθυμο παππου ΟΣΜΑΝ κ την ευαισθητη γιαγια ΕΜΙΝΕ.

Ο Τουρκος προεκυψε σπουδαγμενος,ιδεαλιστης ,ελληνολατρης -με αδελφο το ΦΕΡΧΑΤ ενα φανατικο,τυπολατρη Τουρκο στρατιωτικο των Μυστικων Υπηρεσιων,που μισησε τους Ελληνες οταν εμαθε οτι η μανα του τν ειχε αποκτησει απο παρανομο δεσμο με Ελληνα...

.Ο ΑΛΗ ηταν αρραβωνιασμενος με τη ΛΕΙΛΑ(Θοδωρα Σιαρκου -εκδοτρια της ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ στο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΨΕΜΑ) -κρυφο ποθο του αδελφου του,του ταμμενου στην πατριδα ΦΕΡΧΑΤ.

Ο ερωτας ΤΑΝΙΑΣ -ΑΛΗ ,σαρωσε τα παντα οδηγησε στο χωρισμο του με τη ΛΕΙΛΑ που ονειρευοταν τ γαμο τους απο κοριτσακι και πυροδοτησε το μισος της ΛΕΙΛΑ.Αυτη μεσω του ΦΕΡΧΑΤ βρηκε προσβαση σε αρχεια των μυστικων υπηρεσιων,τα εκλεψε κ οταν η ΤΑΝΙΑ πηγε ν βρει τον ΑΛΗ στη Σμυρνη,η ΛΕΙΛΑ της τα εβαλε στην τσαντα κ ειδοποιησε ανωνυμα τις Μυστικες Υπηρεσιες ισχυριζομενη πως η ΤΑΝΙΑ ηταν κατασκοπος.

Η καλοστημενη συνωμοσια αυτη εστειλε την ΤΑΝΙΑ σε φυλακες- κολαστηρια της Ανατολιας,οπου ρακενδυτη ,τσακισμενη κ τοσο ευθραυστη ειχε μονη συντροφια τον παραμορφωμενο ,κουτσο κ καμπουρη Κουασιμοδο δεσμοφυλακα ,ΧΑΣΑΝ ΝΤΟΥΝΑΝ(Αρτο Απαρτιαν-συγκλονιστικος κ αξεχαστος!).Κρυο,βρωμια,πεινα κ αρρωστιες η νεα πραγματικοτητα της ΤΑΤΙΑΝΑΣ...

Την καθημερινοτητα της ΤΑΝΙΑΣ εμπλουτιζουν οι ανακρισεις του ΣΟΥΧΡΙ ΑΥΝΑΝ κ του ΦΕΡΧΑΤ,οι γεματες μισος θριαμβολογιες της ΛΕΙΛΑ που της προαναγγελλει την επικειμενη εκτελεση της ως κατασκοπος κ οι απελπισμενες επισκεψεις του ΑΛΗ κ των οικειων της.Ο δυσμορφος δεσμοφυλακας ομως σταδιακα την ερωτευεται παραφορα,γι αυτο αποφασιζει να της απαλυνει τα μαρτυρια της.Την περιποιειται τρυφερα,τη ζεσταινει,της φερνει φαρμακα κ παντα παραμενει ταπεινος απεναντι της σαν προσκυνητης μπροστα σε μια θεα-κι ας μπορουσε να την κανει ο,τι ηθελε...Η ΤΑΝΙΑ στην αρχη τον αποστρεφοταν κ τον φοβοταν παρα πολυ.Τον αποδιωχνε παντα

Μια μερα ο ΧΑΣΑΝ την εσωσε απο κατι αλλους μεθυσμενους δεσμοφυλακες,που αποπειραθηκαν να τη βιασουν κ τοτε η ΤΑΝΙΑ ξεψυχη καταλαβε ποσο καλοψυχος ειναι κ τον πλαισιωσε με λατρεια"Δεν επαθα τιποτα γιατι ο καλος μου ο "αγγελος"ηταν εδω "συνηθιζε να του λεει ευγνωμονωντας τον βαθια.

Με συγκινει ο σπασμωδικος τροπος που ο ΧΑΣΑΝ αποτραβιοταν πανικοβλητος οταν η ΤΑΝΙΑτου μιλουσε γλυκα κ τον χαιδευε με ευγνωμοσυνη...Με συγκινουσε η χαρα που ενιωθε,γιατι η ΤΑΝΙΑ ηταν ο πρωτος ανθρωπος που του εδειχνε αγαπη κ αποδοχη του παραμορφωμενου ΧΑΣΑΝ,που ως τοτε μονο το μισος κ το χλευασμο ειχε γνωρισει...

Ο ΔΡΑΚΟΣ θελοντας να ευχαριστησει το φτωχο ΧΑΣΑΝ,που φροντιζε την κορη του, του δινει κατα τ επισκεπτηριο ενα ιλιγγιωδες ποσο ,που εκεινος αρνειται σπρωχνοντας του το χερι.Υποσχεται με αξιοπρεπεια ν σωσει την ΤΑΝΙΑ με οποιο κοστος,γιατι την ΑΓΑΠΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ.

Ξεπερνωντας τον εαυτο του, αποφασιζει να την αποχωριστει την Τανια "του" κ να μεθοδευσει την αποδραση της για να τη δει να γυριζει ευτυχισμενη στην αγκαλια του ΑΛΗ κ στην ελευθερια.Το πετυχαινει μια μερα πριν το Στρατοδικειο ανοιγοντας δρομο απο τους υπονομους ,οπου κουβαλα στα χερια το εξαντλημενο κοριτσι μεσα απο λασπονερα-μαζι με τον ΑΛΗ.

Διαφευγουν με το ελικοπτερο της οικογενειας ΔΡΑΚΟΥ-ομως η Τανια με πονο ψυχης βλεπει το ΧΑΣΑΝ να μενει πισω γιατι ζητησε να μεινει να καλυψει τους δραπετες...Φοβερη φιγουρα αγαπης ο ΧΑΣΑΝ...Νομιζω σκοτωθηκε ο Χασαν.Αλλωστε ηδη γνωρισε κ εχασε στο προσωπο της ΤΑΝΙΑΣ την ευτυχια...

Η ΛΕΙΛΑ οδηγειται στην τρελα κ αυτοκτονει κ ο ΦΕΡΧΑΤ μεθοδευει την εικονικη του αυτοκτονια για να επανελθει με σχεδιο εδικησης την επομενη χρονια μετα το γαμο ΤΑΝΙΑΣ-ΑΛΗ.

Το σχεδιο περειλαμβανε απαγωγη του ΑΛΗ κ αντικατασταση του απο σωσια πρακτορα που θα κατεστρεφε το γαμο του με την ΤΑΝΙΑ κ θα εκλεβε κυβερνητικα εγγραφα απο το θειο της ΣΕΒΑΣΤΟ ΔΡΑΚΟ.

(Προηγουμενο μελος τα λεει καλυτερα απο μενα γ αυτο τ δευτερο σκελος της ιστοριας...)

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα αυτη ηταν η μονη ιστορια που με αγγιξε πραγματικα απο τη ΛΑΜΨΗ...Aν τα exete ,η εχετε προσβαση σε αυτα ,σας ικετευω aνεβαστε ta καπου.Θα τα αγοραζα ακομη.

ΣχετικΟ link

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα