Η Μάχη των Πλανητών / Ομάδα Τζι (Battle of the Planets)

το πασχα ηρθε εστω καθυστερημενα

 


κλαμα μεχρι δακρυων......2 seasons και η ταινια...σημερα το πρωι εμφανισθει χωρις υποτιτλους εννοειται


 


ουδεποτε η ερτ εδειξε την ταινια...και αμφιβαλω εαν ειχε βγει σε vhs


 


zoltar αθανατος


5y7n7ef.jpg
 
Θυμαστε τα κουκλακια G-Force? Η φωτογραφια ειναι απο την προσωπικη μου συλλογη.

http://img451.imageshack.us/img451/2567/gforce1df2.jpg

Διασωζεται μονο η καπα του Mark, αλλα δεν σωθηκαν τα κρανη τους (ηταν κατι πλαστικα διαφανη). Τον Tiny δεν τον ειχα :(
 
Domniki μας έχεις τρελάνει με τις προσωπικές σου συλλογές !

Από τη μία χαιρόμαστε που τις μοιράζεσαι μαζί μας, αλλά από την άλλη ... ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ !!! :biglaugh:
 
Να πω την αληθεια, δεν πιστευα ποτε οτι θυμουνται κ'αλλοι τα παλια αυτα παιχνιδια, ποσο μαλλον οτι θα τα εκτιμουσαν κιολας :)
 
την princess την ειχα κ εγω! :icon_cry:

η μοναδικη κουκλα που επαιξα μαζι της ως παιδι.

Τελεια domniki!

Θα σου φερω να δεις το manga μου.. πωωω, ο Μαρκ τρελο μωρο λεμε..
 
Η Princess είναι πολύ προκλητικά ντυμένη !

Νομίζω ότι "ψάχνεται" ! :rolleyes:
 
Δεν θυμαμαι πια και ποσα ειχα αλλα σιγουρα θυμαμαι οτι ειχα τον "κοκκινο" με το οπλο που μου ειχε σπασει στην ακρη και απο πολυβολο ειχε γινει πιστολι. :D

Μπραβο domniki .

Tωρα μενει να βρουμε και το ασπρο μεταλικο τους διαστημοπλοιο (βαρυ και ασηκωτο) με το καφε πλαστικο κουμπι στην οροφη που χρησιμευε και σαν ασανσερ.

Θυμαμαι μπανιζα και το τανκ του "ευτραφη" στο παιχνιδαδικο αλλα ηταν ολιγον τι ακριβο. :cool:

2002877814542027747_fs.jpg
 
Απλά πρόκειται για τη σειρά που στοίχειωσε τα παιδικά μου χρόνια! Πόσο ζήλευα τους συμμαθητές μου που στις απόκριες ντυνόντουσαν Mark ή Jason!

(Εγώ με τον Mark ήμουν και πιστεύω ότι αυτός ο Jason ήθελε να του φάει την αρχηγεία!! :biglaugh: )

Πόσο εικονικά ταξίδια είχα κάνει με τον φοίνικα που τον είχαμε φτιάξει σε μια αλάνα από κάτι βαρέλια και άλλα υλικά...

Είχα ακούσει και εγώ τις φήμες ότι ο Ζόλταρ ήταν γυναίκα αλλά παρότι φανατικός της σειράς .....έχασα και εγώ το επεισόδιο!!!

Θυμάμαι και ότι ο Μαρκ κάποτε συνάντησε έναν περίεργο τύπο που ονομάζονταν Κρόνος(?) και συγκρούστηκε μαζί του. Και αν δεν κάνω λάθος τελικά ήταν ο πατέρας του!!!

Μετά βγήκε και σαν κόμικ!

4714326912500f-phoenix.jpg
 
Από τα λίγα που θυμάμαι στο τελευταίο επεισόδιο, ήταν πως στο αρχηγείο του ZOLTAR, πάνω στη μάχη, ο Μάρκ έβγαλε τη μάσκα του ZOLTAR και ένα άπλετο φως πλυμμύρισε την αίθουσα...

Κατόπιν, κάποιες σκηνές έδειξαν τα πλούσια μαλλιά του ZOLTAR (τρις) καθώς και τα βαμμένα του χείλη...

Έντονες αναφορές πως ήταν γυναίκα (αν θέλετε τη γνώμη μου)...

Αν κάνω λάθος (πολλά τα χρόνια βρεεε), ας με διορθώσει κάποιος...
 
Domniki αν τα εχεις ακομα....δεν το πιστευω,μπραβο σου εγω ειχα θυμαμαι τον mark και τον kiop αλλα δυστυχως.......χτυπησαν οι μαναδες καταστροφεις
 
Τurrican: Aπίστευτος !! ...το όνομα του πατέρα του Μαρκ δεν το θυμόμουν με τίποτα, αλλά το τσέκαρα το όνομα που έδωσες, και είναι σωστό !! (Cronus) Φοβερή μνήμη, μπράβο !!

Αυτό που μου έχει μείνει απο την εμφάνιση του πατέρα του Μαρκ, είναι το πόσο σκληρός ήταν. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μία "κόντρα" που είχαν, κάνοντας επιδεικτικούς ελιγμούς με τα αεροσκάφη τους, με αποκορύφωμα το κάθετο climb δίπλα σε ένα βουνό. Ο Κρόνος ήταν σχετικά χαλαρός και ψύχραιμος, ενώ ο Μαρκ κόντευε να λιποθυμίσει απο τα πολλά G που τράβαγε !!

Ημουν πιτσιρίκος, και πραγματικά μου είχε φανεί αδιανόητο το ότι ο Μαρκ (ο "καλός") "έχανε" απο έναν τέτοιο αλαζονικό τύπο !!

Dino: Φίλε, ακριβώς αυτό μου είχαν διηγηθεί οι συμμαθητές μου (ήταν απο τα επεισόδια που είχα χάσει, αλλά δεν νομίζω πως ήταν το τελευταίο - δεν αποκλείεται να κάνω και λάθος όμως).

Την απορία αυτή την έλυσα πολλά χρόνια αργότερα (όταν πήρα modem και συνδέθκα στο internet. O Ζόλταρ ήταν όντως ανδρογύναιο). Την εποχή εκείνη όμως που δεν είχαμε που αλλού να στραφούμε για πληροφορίες, ήταν πραγματικά μεγάλο πλήγμα να χάσει κανείς τέτοιο επεισόδιο !!
 
Να 'σαι καλά billy! Άρα είναι πραγματικά αλήθεια! Όσο για την αίσθηση σου περί χαλαρότητας του κρόνου το επιβεβαιώνω 100%! Μου είχε κοπεί η ανάσα όταν ο ταχύτατος και ευέλικτος Μαρκ επιχείρησε να τον πλήξει με μια γροθιά όπου ο Κρόνος εξουδετέρωσε αβίαστα , μπλοκάροντας την με την γαντοφορεμένη παλάμη του!!!!! Φοβερό Skill!

Μιας και τα λέμε παιδιά θυμάται κανείς τι ήταν αυτό το πράγμα που μιλούσε στον Ζόλταρ;

 
...Turrican, αυτο ήταν το "πνεύμα" (κάπως έτσι το μετέφραζαν οι υπότιτλοι της EΡT, αν θυμάμαι καλά). Ηταν η οντότητα απο την οποία έπαιρνε τις διαταγές του ο Ζόλταρ !!
 
Παραμένει ασύλληπτος ; :biglaugh:
 
Πολύ φοβάμαι πως ναι !! :D (τουλάχιστον στα επεισόδια που είχαμε δεί εδώ, δεν φάνηκε κάτι σχετικό).
 
Turrican είπε:
Να 'σαι καλά billy! Άρα είναι πραγματικά αλήθεια! Όσο για την αίσθηση σου περί χαλαρότητας του κρόνου το επιβεβαιώνω 100%! Μου είχε κοπεί η ανάσα όταν ο ταχύτατος και ευέλικτος Μαρκ επιχείρησε να τον πλήξει με μια γροθιά όπου ο Κρόνος εξουδετέρωσε αβίαστα , μπλοκάροντας την με την γαντοφορεμένη παλάμη του!!!!! Φοβερό Skill!
Μιας και τα λέμε παιδιά θυμάται κανείς τι ήταν αυτό το πράγμα που μιλούσε στον Ζόλταρ;

Kαταπληκτικη φωτο ! Αυτο το κεφαλι του Ζολταρ παντα με φοβιζε. Δεν το ηξερα οτι ηταν μωβ γιατι δεν ειχαμε εγχρωμη τηλεοραση τοτε :( Οσο για την φωνη....δεν την θυμαμαι καθολου! To διαστημοπλοιο Φοινικας δεν το ειχα δει σαν παιχνιδι...αν εχει κανεις φωτο, ωραια θα ηταν να το βλεπαμε :) Θυμαμαι παντως στο σχολειο να λενε ολοι οτι ο Ζολταρ ηταν γυναικα. Κ'εγω το ειχα χασει το επιμαχο επεισοδιο!
 
Aκολουθει θεωρια συνομωσιας... :D

Και εγω δεν ειχα δει το συγκεκριμενο επεισοδιο...και να σημειωσω οτι ημουν φανατιλας (και ακομα ειμαι αλλα δεν διαθετω τις γνωσεις του Billy AKA "Β.Ο.Τ.P αυθεντια")

Παντως απο οτι διαβαζω σε ολα τα σχολεια τοτε "παιζανε" ΒΟΤΡ...εγω καταφερνα να ειμαι παντα ο Jason :biglaugh:
 
Ηταν που τοτε δεν υπηρχε τιποτα αλλο να δουμε στην TV και ετσι ολοι βλεπαμε το ιδιο πραγμα. Στο σχολειο γινοταν χαμος καθε μερα, και ολοι συζητουσαν το επεισοδιο της προηγουμενης ημερας. Θυμαμαι την απογοητευση μου οταν τελειωσε η σειρα. Η επομενη σειρα ηταν το Διαστημοπλοιο Αργω, αλλα αρνουμουν να το δω γιατι ηθελα G-Force :biglaugh:, παρολο που το Αργω ειχε καλυτερα γραφικα και τελεια μουσικη.

Στην wikipedia εχει αναλυση ολης της σειρας και λιστα επεισοδιων!
 
Το B.O.T.P. κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια κάποια "ανανεωμένα" επεισόδια με αισθητική Manga.

Σε ένα από αυτά, ο Zoltar αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο και είναι ... ΓΥΝΑΙΚΑ !!! :eek:
 
Πίσω
Μπλουζα