Mε εστειλες Turrican...εγω θυμαμαι οτι τον φοβομουν τον Ζολταρ μικρη, εβλεπα την φιγουρα του και κρυβομουν....Turrican είπε:Όμορφη ;![]()
θυμαμαι οτι εγω πηγαινα 2α Δημοτικου...οποτε Candy μαλλον δεν ειχες γεννηθει ακομαcandy είπε:Παρόλο που θυμάμαι εικόνες από το συγκεκριμένο anime,μου διαφεύγουν λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση,τους χαρακτήρες κτλ.Φαίνεται δεν ήταν της εποχής μου... :baby2:
Οι συγκεκριμένες μπότες, μου προκαλούν θύελλα στον εγκέφαλο !Turrican είπε:
Δε θυμάμαι, αλλά για να ήταν τόσο bitchy, κάτι θα έλεγε !Turrican είπε:Όμορφη ;![]()
Tετοιες ψηλες μποτες φορουσαν ολοι (μπορεις να τις δεις και στα κουκλακια που ειχα)...απλα η Princess ηταν η μονη που φορουσε κοντη φουσταexetlaios είπε:Οι συγκεκριμένες μπότες, μου προκαλούν θύελλα στον εγκέφαλο !
Αμάν παιδιά!!! Τι ήταν αυτό που είδαν τα ματάκια μου!!! Τυφλώθηκα!!exetlaios είπε:Δε θυμάμαι, αλλά για να ήταν τόσο bitchy, κάτι θα έλεγε !![]()
Φοβερο! Ειχε και extra κεφαλια για να γινεται και γυναικα....πολυ προχωρημενα πραγματα για το '70. Παντως αυτα τα κουκλακια δεν τα θυμαμαι καθολουTurrican είπε:Αμάν παιδιά!!! Τι ήταν αυτό που είδαν τα ματάκια μου!!! Τυφλώθηκα!!![]()
Νομίζω ότι βρήκα αδιάσειστα ντοκουμέντα για την ιδιαίτερη φύση του Ζόλταρ!!
Ρίξτε μια ματιά με δική σας ευθύνη!!!!