Mε εστειλες Turrican...εγω θυμαμαι οτι τον φοβομουν τον Ζολταρ μικρη, εβλεπα την φιγουρα του και κρυβομουν.... Ειναι ποτε δυνατον να τον εμφανιζαν σαν μια ομορφη γυναικα? Αλλα και παλι, ολα να τα περιμενει κανεις απο τους Ιαπωνες...Turrican είπε:Όμορφη ;
θυμαμαι οτι εγω πηγαινα 2α Δημοτικου...οποτε Candy μαλλον δεν ειχες γεννηθει ακομαcandy είπε:Παρόλο που θυμάμαι εικόνες από το συγκεκριμένο anime,μου διαφεύγουν λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση,τους χαρακτήρες κτλ.Φαίνεται δεν ήταν της εποχής μου... :baby2:
Οι συγκεκριμένες μπότες, μου προκαλούν θύελλα στον εγκέφαλο !Turrican είπε:
Δε θυμάμαι, αλλά για να ήταν τόσο bitchy, κάτι θα έλεγε !Turrican είπε:Όμορφη ;
Tετοιες ψηλες μποτες φορουσαν ολοι (μπορεις να τις δεις και στα κουκλακια που ειχα)...απλα η Princess ηταν η μονη που φορουσε κοντη φουσταexetlaios είπε:Οι συγκεκριμένες μπότες, μου προκαλούν θύελλα στον εγκέφαλο !
Wally είπε:Συντομα θα εχεις και εσυ...
Αμάν παιδιά!!! Τι ήταν αυτό που είδαν τα ματάκια μου!!! Τυφλώθηκα!!exetlaios είπε:Δε θυμάμαι, αλλά για να ήταν τόσο bitchy, κάτι θα έλεγε !
Φοβερο! Ειχε και extra κεφαλια για να γινεται και γυναικα....πολυ προχωρημενα πραγματα για το '70. Παντως αυτα τα κουκλακια δεν τα θυμαμαι καθολου Ειδα και τον Jason και τον Mark και ειναι unplayble!Turrican είπε:Αμάν παιδιά!!! Τι ήταν αυτό που είδαν τα ματάκια μου!!! Τυφλώθηκα!! Νομίζω ότι βρήκα αδιάσειστα ντοκουμέντα για την ιδιαίτερη φύση του Ζόλταρ!!
Ρίξτε μια ματιά με δική σας ευθύνη!!!!