Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.531
Wally είπε:Aardvark δεν θα σε καλεσουμε :tease:
Aααα εκρεμμει και ενα lifetime ban σου....
OYAAAAAA AAAAAA
:sob:
Wally είπε:Aardvark δεν θα σε καλεσουμε :tease:
Aααα εκρεμμει και ενα lifetime ban σου....
Κ'εμεις!!!! Μαλιστα με τα ξαδερφια μου παιζαμε παντα Ομαδα G και ειχαμε φτιαξει και αυτοσχεδια οπλα, που υποτιθεται ηταν τα οπλα που ειχε ο καθενας....το μονο που θυμαμαι ειναι το μπουμερανγκ του ΜαρκJuanita είπε:Χβ) κάθε φορά που τέλειωνε ένα επεισόδιο μαζευόμασταν τα αλάνια στη γειτονιά και αναπαραστούσαμε τη δράση λίγο παραλαγμένη (χωρίς Φοίνικες, Ποσειδώνες και ρομπότ)
Domniki είπε:Juanita εγω ειχα αρνηθει αν δω το Διαστημοπλοιο Αργω, γιατι νομιζα οτι το προβαλαν σε αντικατασταση της ομαδας G και γι'αυτο ποτε δεν μου αρεσε το Αργω ...ενταξει παιδια, 2α-3η Δημοτικου πηγαινα τοτε
Aυτο το ρομποτ-σχολιαστη δεν το θυμαμαι καθολου. Το ονομα του το θυμαμαι αλλα οχι τα σχολια. Εχουν περασει και καμια 25αρια χρονια Πρεπει να ξαναδω G-Force το συντομοτερο, αλλα τελευταια με εχει απορροφησει η Καντυ!Juanita είπε:Αλήθεια, τι σπαστικό ρομπότ ήταν αυτό...
Μάλλον ήθελαν οι Αμερικάνοι να κόψουν τις εικόνες βίας που είχαν
τα αρχικά Ιαπωνικά επεισ. και για να καλύψουν το χρόνο έβαζαν το ρομπότ
που θύμιζε "Πόλεμο των Άστρων" να κάνει κριτική της κατάστασης.
Ιδού ο 7-ZARK-7 !Domniki είπε:Aυτο το ρομποτ-σχολιαστη δεν το θυμαμαι καθολου.
Θέεεεεελω, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ...Domniki είπε:Θα δω μερικα επεισοδια απο G Force για να συζητησουμε στην συναντηση!
@Juanita, θα ερθεις να σε γνωρισουμε και απο κοντα?
Δεν το κρύβω...Wally είπε:
AARDVARK είπε:Μην φοβασαι για αυτο εχουμε τους super mods για να τους τρεχουμε και λιγο .Αμ πως .
Περιμενουμε φωτο σου.