domniki είπε:Θα τις ποσταρεις να τις δουμε?
Turri, τα εύσημα για την Πριγκηπισσα ανήκουν σ΄εσένα...Turrican είπε:Με Μάρκ δεν παρέλαβες τίποτα; :icon_cry: Απίθανα τα Cels σου Juanita!!!!
telonio είπε:Τα τέρατα είναι καρμπόν από το Starship troopers ή το αντίθετο;
Μακάρι μακάρι. Οι concept art εικόνες είναι φανταστικές. Αντε να δούμε (όσο ζούμε ελπίζουμε δεν λένε; ).Juanita είπε:Αραγε, θα το δούμε ποτέ;;; :xm:
Με τον "αυθεντικό" Πέππα υπηρέτησα μικρό μέρος της στρατιωτικής θητείας μου το 2000. Αδίκως προσπάθησα να τον πείσω να μου πουλήσει ένα Spectrum +2 που είχεΠαράθεση:Αρχικό μήνυμα απο AEON Εχετλαίε είσαι ο διάσημος Πέππας;
Δεν έχω την τύχη, αλλά όπως (εύκολα) μπορείς να αντιληφθείς,
τυγχάνω μέγας θαυμαστής του !
Το αστείο είναι ότι με ρωτάνε πολλοί,
αυτό που με ρώτησες και εσύ.
Κάπου είχα διαβάσει ότι τον "αυθεντικό" Πέππα,
τον είχανε βάλει φυλακή, για διακίνηση πορνογραφικού
υλικού μέσω Ιντερνετ, αλλά υπάρχει μεγάλη
πιθανότητα να είναι ράδιο-αρβύλα.
Ο έτερος "αστέρας" που συνελήφθη, πρέπει να ήταν ο "Dr.Vagos",abyss είπε:Με τον "αυθεντικό" Πέππα υπηρέτησα μικρό μέρος της στρατιωτικής θητείας μου το 2000. Αδίκως προσπάθησα να τον πείσω να μου πουλήσει ένα Spectrum +2 που είχε
Άλλος αστέρας του ελληνικού "γκρίζου" internet είχε διωχθεί για διακίνηση πορνογραφικού υλικού, το όνομα του οποίου μου διαφεύγει, όχι ο Πέππας (που, όπως καταλαβαίνεται, δεν είναι το πραγματικό του όνομα!).
Πρωτοπαίχτηκε το 80-81 όταν ήμασταν ακόμη παιδιά...Mandrake είπε:Μάλλον πως είμαι ο μόνος που δεν του πολυάρεσε και δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα. Τελικά πότε παίχτηκε στην Ελληνική τηλεόραση και σε ποιό κανάλι; Γιατί σαν να μου φαίνεται πως την είδα μεγαλύτερος και ίσως γι'αυτό να μη μου έκανε αίσθηση. Απογεύματα σαν να την θυμάμαι. Το κόμικ το θυμάμαι παλιότερα αν και δεν πρέπει να είχα αγοράσει. Η σειρά όμως δε μου έκανε και πολύ αίσθηση. Ίσως γιατί είχα στο μυαλό μου το "Silver Hawks".
Mandrake είπε:Δεν ήξερα ή τουλάχιστον δεν ΘΥΜΟΜΟΥΝ την σειρά του '80-'81 που μου λες επειδή ακριβώς ήμουν 2 χρονών περίπου. Του '79 είμαι. Σαφώς και ο τίτλος "G-Force" ("Τζι Φορς", ίσως, στα Ελληνικά στο πρόγραμμα τηλεόρασης) είναι που γνωρίζω και που είδα, όντως, μεγαλύτερος! Δε μιλάμε για την ίδια σειρά δηλαδή;
alkis21 είπε:Θα γελάσετε αλλά όταν μετά από λίγα χρόνια άκουσα πρώτη φορά για το μυστηριώδες "σημείο G", αυτήν ακριβώς την σειρά σκέφτηκα... :angry: