Η Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο

Αναμφίβολα ένιωσε την απόρριψη από παιδί ξανά και ξανά και σαν παιδί και σαν ενήλικη αργότερα
Και μιας και είμαστε ρετρο, να λοιπόν ποιό είναι το κλειδί σχεδόν πάντα: η παιδική ηλικία..

Και μιας και είμαστε ρετρο, να λοιπόν ποιό είναι το κλειδί σχεδόν πάντα: η παιδική ηλικία..
Ναι γιατί αν ειχε μια ομορφη παιδικη ηλικια και σαν ενήλικη θα άντεχε την απόρριψη μετά και όχι μόνο δεν θα δεχόταν και πολλά πολλα

Ο κοντοπίθαρος και άξεστος κοιλαράς τη χρησιμοποίησε για να προωθήσει τα τσιγάρα του και για να είναι στα gossips των κοσμικογράφων. Κλασσικό παράδειγμα φραγκάτου με μηδέν επίπεδο και πάνω από όλα χυδαίος και εξυπνάκιας.

Αυτή που είχε όλον τον κόσμο στα πόδια της και ήταν μέσα στην αριστοκρατία δεν το κατάλαβε αυτό, ότι την χρησιμοποιουσε; δεν της έλειπε δα, ούτε η φήμη, ούτε το χρημα ούτε οι υψηλές γνωριμιες

Να δούμε ποια θα ναι καλύτερη Κάλλας η τζολι η η μονικα;

Να δούμε ποια θα ναι καλύτερη Κάλλας η τζολι η η μονικα;

Καμια απο τις δύο! Η Μόνικα πάντως απέτυχε.. Εγώ προτιμώ όλες τις παλιές ηθοποιούςσε ταινίες που έχουν παίξει μέχρι τώρα την Κάλλας εκτός απο αυτές τις δύο που αναφέρουμε.

Όσο για την Άντζι μου φαίνεται ότι όσο μεγαλώνει και με τις πλαστικές επεμβάσεις που κάνει αρχίζει και γίνεται ίδια η Μαντόνα στο πρόσωπο!

Τελευταία επεξεργασία:
Και ήρθε η σειρά της Αντζελίνα Τζολί να ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας..

Μάλιστα..

Το trailer της ταινίας

Η Κάλλας είχε ματάρες! Άραγε πόσο κολλύριο έβαλε η Τζολί για να ανοίξει τόσο πολύ τα μάτια της; :biglaugh:

Κατά τη γνώμη μου μπορεί να έχει γίνει και λίγο computerized επεξεργασία του προσώπου της ειδικά σε σημεία που η κάμερα κάνει κοντινά πλάνα στα μάτια και γενικά στο πρόσωπο της Τζολί..

Τελευταία επεξεργασία:
Είδα την καλλας χτες στο σινεμά, εντάξει των σύγχρονων ταινιών τους λείπει η ψυχή μπορεί να είναι άρτιες σε εικόνα, σε ηχοληψία αλλά ψυχούλα δεν έχουν. Η τζολι καλη όμως αν η σκηνοθεσία την βοηθούσε περισσότερο...

Συνημμένα

• orca-image--156771870~2.jpeg
    orca-image--156771870~2.jpeg
    52,5 KB · Προβολές: 0
Είδα την καλλας χτες στο σινεμά, εντάξει των σύγχρονων ταινιών τους λείπει η ψυχή μπορεί να είναι άρτιες σε εικόνα, σε ηχοληψία αλλά ψυχούλα δεν έχουν. Η τζολι καλη όμως αν η σκηνοθεσία την βοηθούσε περισσότερο...

Αξίζει λένε η ηθοποιία της για να πάει σε υποψηφιότητα στα Όσκαρ. Μάλιστα... Η Τζολί κινεί τα νήματα.

Πίσω
Μπλουζα