Μαίρη, μπορεί να τα είχε όλα αυτά που αναφέρεις, αλλά η καψούρα είναι καψούρα. Το πρόβλημα με την καψούρα είναι ακριβώς ότι δε βλέπεις μπροστά σου. Δεν γλιτώνεις εύκολα από αυτή και αν είσαι λίγο εύθραυστος σαν ιδιοσυγκρασία, η απόρριψη μπορεί να σε καταπιεί. Και αυτή δεν ήταν μια απλή απόρριψη. Η σχέση του Ωνάση και της Κάλλας δεν κράτησε ένα-δυο χρόνια. Ήταν σχέση πολλών χρόνων. Μη νομίζεις. Είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε τους άλλους εκ του αποτελέσματος. Εγώ προσωπικά, δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερόμουν αν πέντε ημέρες πριν τον προκαθορισμένο γάμο μας, μάθαινα ότι ο άντρας μου με παράτησε και θα παντρευτεί μια άλλη γυναίκα. Δεν μπορώ να το βάλω στο μυαλό μου. Η Κάλλας ερωτεύτηκε τον Ωνάση μέχρι το τέρμα. Μπορεί να ήταν κοντός και άσχημος αλλά όπως λέει και η παροιμία "πάρ'τα μάτια μου και κοίτα". Πολλές γυναίκες έλκονται από τους δυνατούς άντρες, οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά πώς να φερθούν σε μια γυναίκα για να την ρίξουν.
Εγώ τσαντίστηκα τρομερά με το δημοσίευμα που διάβασα παραπάνω για εκείνη την πόρνη που μαθές, σοκαρίστηκε από τις απαιτήσεις του θρυλικού ζευγαριού. Πρώτον και κύριον, δεν αναφέρει τίποτα απολύτως και η βλακεία που είπε ήταν ακριβώς για να σκεφτεί ο καθένας ό,τι θέλει και δεύτερον είναι γνωστό πια, ότι όταν έχουν πεθάνει οι εκάστοτε...... συμβαλλόμενοι, είναι πάρα πολύ εύκολο για τον καθένα να βγει να πει ό,τι του περνάει από το κεφάλι. Και ποια μίλησε? Η προαγωγός που έσπρωχνε κορίτσια και ο βοηθός της την χαρακτήρισε "αριστοκράτισσα"!!!!!! Γιατί μπορούσε από τις μαστρωπίες να έχει τα χρήματα να αγοράζει αποκλειστικά μοντελάκια. Ο Ωνάσης και η Κάλλας ήταν οι ανώμαλοι (που μπορεί και να ήταν αλλά ποια μίλησε γι' αυτούς) και η....... μαντάμ ήταν λαίδη. Μήπως έχουμε τρελαθεί τελείως???????