Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Eρως με την πρώτη ματια![]()
«Τον αγαπάω» - Η Μόνικα Μπελούτσι επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Τιμ Μπάρτον
«Είμαι ευτυχισμένη που τον γνώρισε» είπε σε συνέντευξή τηςwww.protothema.gr
Πάει ο Έρως έγινε θρύψαλα!
![]()
Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους
«Με αμοιβαίο σεβασμό και πολλή αγάπη, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον αποφάσισαν να χωρίσουν», ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση στο AFP - Ήταν μαζί 3 χρόνιαwww.newsit.gr
Το γούστο της στους άνδρες είναι άστο, δεν βρίσκεται ένας ωραιος χριστιανός να την φλερτάρει.Έλα, να περάσει το νούμερο 153 παρακαλώ.
Το νούμερο 152 να βιαστεί λίγο, 3 χρόνια την γλεντήσατε κύριε μου, κάντε χώρο για τον επόμενο.
Αααχχχ... ΕΡΩΤΑΣ.... ο πραγματικός ΕΡΩΤΑΣ ... έστω και για 153 φορά..... "κανείς δεν με έχει κοιτάξει όπως εσύ", "μαζί σου νιώθω διαφορετικά", "είναι σαν να 'ναι η πρώτη φορά".....
...
...
...
είναι Παρασκευή, μπορώ να γράψω και άλλα.....![]()
Το γούστο της στους άνδρες είναι άστο, δεν βρίσκεται ένας ωραιος χριστιανός να την φλερτάρει.
Αυτό πιστεύω και γω πρέπει να είναι ψηλομύτα, αλλιώς δεν εξηγείται, μου φαίνεται και μένα με ύφος μπλαζέ και ψυχρός άνθρωπος. Η @Bambinella το χει πει δεν έχει δει ποτέ τα δόντια της αφού δεν χαμόγελα ποτεΜήπως τελικά φταίει ο χαρακτήρας της στις σχέσεις της;
Μήπως πίσω απο αυτή την εκθαμβωτική ομορφιά και την χαμηλών τόνων προσωπικότητα της κρύβει κάτι διαφορετικό που στις διάφορες σχέσεις της με τον καιρό αρχίζει και βγαίνει προς το έτερον ήμισυ; Έχω καταλάβει ότι πρέπει να είναι ψυχρός χαρακτήρας ως άνθρωπος, γενικά πολύ σοβαρότητα και δεν χαμογελάει πουθενά αν δεις τις φωτογραφίες της ή διάφορα βίντεο στο ΥΤ.
H Angelina όμως έχει γούστο στους άνδρες, η Μόνικα πάλι όχι, δεν μπορεί να μην την πλησιάζουν ωραίοι συνάδελφοι της, του επιπέδου της απλά είναι πιο κρύος άνθρωπος και σου λεει ο άλλος την έχω σίγουρη την χυλοπιτα... τι ακριβώς συζητάμε? Αυτά τα άτομα, αυτές οι διασημότητες (με ή και χωρίς " ") βρίσκονται σε τέτοιο επίπεδο που λίγοι θα μπορέσουν να σταθούν ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ δίπλα τους. Η Monica, η Angelina, η Jennifer, ο Brad, ο George και τόσα άλλα πρόσωπα του Hollywood με τέτοια αναγνωρισημότητα, με τέτοια οικονομική επιφάνεια, με τόσες γνωριμίες, με τέτοια πορεία... δεν νομίζω ότι μπορείς να τους εντυπωσιάσεις εύκολα και να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον τους.
Και δεν μιλάω για απλούς ανθρώπους, να πάνε να τους φλερτάρουν στο ξεκάρφωτο... Μιλάω για συναδέλφους τους ή άτομα με αντίστοιχη επιφάνεια ή/και αναγνωρισιμότητα.