mhmerotategiatipino
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 452
Από Καισαριανή και Κυψέλη τι έχεις; Ευχαριστώ πολύ πολύ!
Εδώ φαίνεται το ξενοδοχείο ARION το οποίο πριν είκοσι χρόνια περίπου μετατράπηκε σε γηροκομείο. Μετά έκλεισε έμεινε κάποια χρόνια ανεκμετάλευτο και το κτίριο τώρα λειτουργεί ως κατάστημα ηλεκτρονικών Κωτσόβολος.prisma είπε:Γλυφάδα δεκαετία '70. Στο βάθος ο ναός Κωνσταντίνου και Ελένης (γιόρταζαν χτες) που αποπερατώθηκε το 1940.
Προβολή συνημμένου 104822
Από Καισαριανή, όσο και αν έχω ψάξει έχω βρει μόνο τις κλασσικές φωτογραφίες του διαδικτύου (τα ξύλινα, τις σκηνές, κάτι βοσκοτόπια με πρόβατα, κ.α)mhmerotategiatipino είπε:Από Καισαριανή και Κυψέλη τι έχεις; Ευχαριστώ πολύ πολύ!
Σε ποιο σημείο την φτιάχνουν;; Περνάω από εκεί πολύ συχνά και δεν το έχω προσέξει..ΦΖΠ1 είπε:Αυτό που γίνεται τώρα είναι απείρως χειρότερο...Έτσι κι αλλιώς, από άχρηστες πεζογέφυρες, ήδη γέμισε η Αθήνα, κι ακόμα γεμίζει (βλ. Σταυρός Αγ.Παρασκευής)
Tα λουλουδάδικα είναι πριν το πάρκο επί της Ανθέων, αλλά υπάρχουν μερικά και σε τριγύρω δρόμους. Μετά το γήπεδο είναι το πάρκο. Μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν το έχεις δει. Μάλιστα παλιά λίγο πριν τα γήπεδα μπάσκετ, υπήρχε και μια καφετέρια μέσα στο πράσινο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.PT8 είπε:Εξαιρετικό το άρθρο για το πάρκο. Πηγαίνω τόσα χρόνια στην Προμπονά (παρκάρω εκεί), βλέπω τα λουλουδάδικα, βλέπω την κολούμπια, το γήπεδο, αλλά το πάρκο δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ!
Όχι, αυτό ακριβώς έθιξα. Ότι τέτοια πεζογέφυρα δεν υπάρχει, και μάλλον δεν πρόκειται να τη φτιάξουν ποτέ, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει, από χρόνια...PT8 είπε:Εξαιρετικό το άρθρο για το πάρκο. Πηγαίνω τόσα χρόνια στην Προμπονά (παρκάρω εκεί), βλέπω τα λουλουδάδικα, βλέπω την κολούμπια, το γήπεδο, αλλά το πάρκο δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ!
Σε ποιο σημείο την φτιάχνουν;; Περνάω από εκεί πολύ συχνά και δεν το έχω προσέξει..
Είμαι ο ορισμός του παρατηρητικού πολίτη.