ntsmrtz
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 562
Το public
Το public
Χε χε τα πρόβατα κατεβήκανε στα χειμαδιά από τα ορεινά του Κολωνακίου όπου τα είχαμε ξανασυναντήσει.Η οδος Ευαγγελιστριας το 1905.
Εγώ δεν καταλαβαίνω τη λεζάντα. Τι εννοεί όταν λέει κήπος του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΒ; Είχαμε 12 Κωνσταντίνους; Δύο δεν ήταν όλοι κι όλοι; Και όλος ο νυν Εθνικός Κήπος τέως Βασιλικός ανήκε στην βασιλική οικογένεια; κάπιο τμήμα του δεν ήταν ανοικτό στο κοινό;Χε χε τα πρόβατα κατεβήκανε στα χειμαδιά από τα ορεινά του Κολωνακίου όπου τα είχαμε ξανασυναντήσει.
Επιχρωματισμένη είναι η καρτ ποσταλ του Εθνικού Κήπου? Πρέπει να είναι μεταξύ 1913 και 22, και μου φαίνονται πολύ ζωντανά τα χρώματα για την εποχή. Από την άλλη έχει πολλά μικροσκοπικά λουλούδια που δείχνουν έγχρωμη φωτό, όχι τέως ασπρόμαυρη.
Εγώ δεν καταλαβαίνω τη λεζάντα. Τι εννοεί όταν λέει κήπος του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΒ; Είχαμε 12 Κωνσταντίνους; Δύο δεν ήταν όλοι κι όλοι; Και όλος ο νυν Εθνικός Κήπος τέως Βασιλικός ανήκε στην βασιλική οικογένεια; κάπιο τμήμα του δεν ήταν ανοικτό στο κοινό;
Ενίσταμαι! Η φωτογραφία δεν ανήκει στην ενότητα: "Η παλιά Αθήνα", αλλά στην: "Παλιές φωτογραφίες της Ελλάδος".
Τι σχέση έχουμε εμείς με τους Γκάγκαρους;
Γιατί, έχουν σχέση οι κάτοικοι της Αθήνας? Το 99.9% των κατοίκων της είναι εξωτερικοί ή εσωτερικοί μετανάστες ή απόγονοί τους λίγων γενεών. Πόσοι Μπενιζέλοι π.χ. ή Καλλιφρονάδες ή Ιατρίδηδες (της σωστής οικογένειας) υπάρχουν στην Αθήνα?Τι σχέση έχουμε εμείς με τους Γκάγκαρους;