katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.091
εχεις δικιο Πανο,αυτη ειναι η ταινια!mhmerotategiatipino είπε:Πήτερ Σέλερς; Το πάρτυ μήπως;
ευχαριστω
"the party" (1968)
https://www.youtube.com/watch?v=IOGP5THJs
εχεις δικιο Πανο,αυτη ειναι η ταινια!mhmerotategiatipino είπε:Πήτερ Σέλερς; Το πάρτυ μήπως;
νομίζω πρόκειται για το κινούμενο σχέδιο HE-MANBETTY BOOP είπε:Στην κωμωδία ''Χάρης ο ξεφτίλας'' προβάλλονται στην τηλεόραση κινούμενα σχέδια, δεν διακρίνω κανάλι (14.49-15.10).
ευχαριστω Χριστινα! απ το αποσπασμα που ειδα,το μικρο ονομα του Κωστα Κακκαβα ειναι "Γιωργος" και της Ελενης Ανουσακη ειναι "Ελενη" που ηταν δασκαλα και εγινε τραγουδιστρια,εβγαλα το συμπερασμα οτι προκειται για την "Τιμωρια"BETTY BOOP είπε:στη βιντεοταινία ''Πώς τη βρίσκουν οι χοντροί/Ο λαχειοπώλης'' στο 12.18-12.45 προβάλλεται ελληνική ταινία όπου ο Στάθης Κακαβάς και η Ελένη Ανουσάκη είναι οι πρωταγωνιστές, δεν ξέρω ποια ταινία είναι
Πρέπει να είναι η ταινία The Man with the golden arm (1955).katerinak είπε:
Η μεγάλη απορία όλων μας: είναι ο Gene Kelly ή ο Fred Astaire...;katerinak είπε:
Βεβαίως, ο εκλεκτός δημοσιογράφος Κώστας Σερέζης. Είχε και ένθετη εκπομπή τη δεκαετία του ' 80 στο απογευματινό δελτίο της ΕΡΤ που ονομαζόταν "Η Κύπρος κοντά μας". Η μουσική της "Τηλλυρηκιώτισσας" ακόμα ηχεί στα αυτιά μου. Έπαιζε στην αρχή και στο τέλος του ένθετου.katerinak είπε:
stakovios ευχαριστουμε για την απαντηση και τις αλλες πληροφοριεςstakovios είπε:Βεβαίως, ο εκλεκτός δημοσιογράφος Κώστας Σερέζης. Είχε και ένθετη εκπομπή τη δεκαετία του ' 80 στο απογευματινό δελτίο της ΕΡΤ που ονομαζόταν "Η Κύπρος κοντά μας". Η μουσική της "Τηλλυρηκιώτισσας" ακόμα ηχεί στα αυτιά μου. Έπαιζε στην αρχή και στο τέλος του ένθετου.
BETTY BOOP είπε:Στον ΣΚΑΙ ίσως είναι η κωμική σειρά ''Helene et les garcons''.
αν δεν κάνω λάθος, είμαι σίγουρη ότι είναι η γαλλική σειρά ''Helene et les garcons'', νομίζω διακρίνω τη Τζοάννα στο τελευταίο στιγμιότυπο...katerinak είπε:στη σειρα "Ρακοσυλλεκτες" οι πρωταγωνιστες βλεπουν στην τηλεοραση:
1.ξενη ταινια "Σισσυ"
Προβολή συνημμένου 96542
2.ξενη ταινια "Ροκυ" (δεν ξερω ποιο νουμερο)
Προβολή συνημμένου 96543
3.γαλλικη κωμικη σειρα ή ταινια μαλλον στο ΣΚΑΪ (δε γνωριζω τιτλο)
Προβολή συνημμένου 96544Προβολή συνημμένου 96545Προβολή συνημμένου 96546Προβολή συνημμένου 96547