katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.091
Σαν την Brigitte Nielsen μου μοιάζει, άρα μάλλον το Beverly Hills Cop II.katerinak είπε:3.η Ζετα Αποστολου παρακολουθει ξενη ταινια(δε γνωριζω τιτλο)
ευχαριστω arpacolla!arpacolla είπε:Σαν την Brigitte Nielsen μου μοιάζει, άρα μάλλον το Beverly Hills Cop II.
'Eψαξα και την είδα λίγο στα γρήγορα και ναι όντως είναι αυτή η ταινία Κατερίνα.katerinak είπε:ευχαριστω arpacolla!
tonytony μπορεις να επιβεβαιωσεις αν ο τιτλος της ελληνικης ταινιας ειναι "Κλαψε φτωχη μου καρδια";
ευχαριστω για την επιβεβαιωση Αντωνη,ελπιζω να μη σ εβαλα σε κοπο :flower:tonytony είπε:'Eψαξα και την είδα λίγο στα γρήγορα και ναι όντως είναι αυτή η ταινία Κατερίνα.
Την ίδια ταινία έβλεπε και η γιαγιά με τη Ντορίτα στο Ντόλτσε Βίτα. Και με το που γυρνάει ο Ρίτσαρντ Γκιρ και φαίνεται full frontal naked ακολουθεί η στιχομυθία:katerinak είπε:ευχαριστω για την επιβεβαιωση Αντωνη,ελπιζω να μη σ εβαλα σε κοπο :flower:
Σ ενα επεισοδιο της σειρας "Η Ελιζα και οι αλλοι" οι ηθοποιοι Μιρκα Παπακωνσταντινου,Ελενη Καστανη και Ασπασια Τζιτζικακη βλεπουν μια ξενη ταινια με τον Ριτσαρντ Γκιρ
Προβολή συνημμένου 87415Προβολή συνημμένου 87416
μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι προκειται για την ταινια "Breathless"
Προβολή συνημμένου 87417Προβολή συνημμένου 87418Προβολή συνημμένου 87419
Χριστινα ειναι πολυ μακρινα τα στιγμιοτυπα και πολυ λιγαBETTY BOOP είπε:Στην κωμική σειρά ''Τρεις Χάριτες'' στο επεισόδιο ''Ο διαβολάκος'' ο μικρός Αργύρης βλέπει στην τηλεόραση ένα γουέστερν/καουμπόικο έργο.
Είναι στο επεισόδιο 36 στο 13.16 η ταινία γουέστερν.
Επίσης στο 8.57 στο ίδιο επεισόδιο στην τηλεόραση προβάλλεται μια άλλη ταινία.