domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 3.047
Το εχω διαβασει και αυτο. Ειναι πολυ τρυφερο βιβλιο :flower:metsgr είπε:Βιβλίο Νο 5: Μικρή Πριγκίπισσα
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το εχω διαβασει και αυτο. Ειναι πολυ τρυφερο βιβλιο :flower:metsgr είπε:Βιβλίο Νο 5: Μικρή Πριγκίπισσα
εγώ έχω δει την ταινία, με την Σίρλευ Τέμπλ. Φανταστικό!!!!!!!!domniki είπε:Το εχω διαβασει και αυτο. Ειναι πολυ τρυφερο βιβλιο :flower:
metsgr είπε:Βιβλίο Νο 6: Χάιντι
Η Χάιντι είναι γνωστή για την αγάπη της για τη φύση και τα ζώα, την καλοσύνη και την αθωότητά της, τον αυθορμητισμό και το λαμπερό της χαμόγελο.
To ειχε προσφατα στην τηλεοραση (Μεγ. Σαββατο). Δεν βλεπω και πολλες ομοιοτητες με την Καντυ. Η υποθεση δεν περιλαμβανει ορφανα, υιοθεσιες, προστατες θειους, ανεκπληρωτους ερωτες. Εκτυλισσεται στην εποχη του αμερικανικου εμφυλιου. Αλλα για να το ειπε η Μιζουκι, κατι θα ειχε στο νου της.metsgr είπε:Βιβλίο Νο 9 : Μικρές κυρίες
Πασίγνωστο βιβλίο, που η υποφαινομενη όμως δεν έχει διαβασει #) , με αποτέλεσμα η περίληψη του βιβλίου να έχει γίνει χρησιμοποιώντας περιλήψεις που υπάρχουν σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο...
Οπότε νιώστε ελεύθεροι να επέμβετε.![]()
Arwyn-t είπε:....
(Αρα να βγαλουμε το συμπερασμα οτι τελικα σαν την Τζουντυ και η Καντυ τελικα παντρευεται τον ευεργετη της;;; ) :heartcloud:
:flower:
Οχι, δεν εισαι μοναδικη. Κι εγω ανηκω στη λεσχη σου, στο κλαμπ αγγλιστι!Juanita είπε:Χμμμ...εγώ γιατί δεν έμεινα με την απορία αυτή
;;;![]()
Πρέπει να είμαι η μοναδική στην Υφήλιο που θεωρεί πως η Μιζούκι ξεκαθάρισε τη θέση της τόσο με το τέλος όπως το διαβάσαμε στο μάνγκα (χωρίς τις ιταλικές χαζομάρες) όσο και αργότερα με τις νουβέλες...(και στο ανιμέ το είχα δεδομένο πως η Κάντυ μένει με τον Πρίγκηπά της αλλά το μάνγκα σ΄αφήνει με πιό ισχυρή την πεποίθηση αυτή.)![]()
Άλλωστε, όλη η πλοκή από την αρχή εκεί οδηγούσε... στο χάπυ -μετά από πολλά χάπια- εντ...![]()