Η αλεπού και ο μπούφος (1987 ΕΤ2)

athsak είπε:
'Η τουλάχιστον τους τίτλους αρχής...το τραγουδάκι ήταν τέλειο....το ψάχνω,,,,,
Μέχρι εκεί ναι...

Αλλά ολόκληρα επεισόδια ΔΕΝ επιτρέπεται να ζητάμε,σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του forum...
 
manos426f είπε:
Μέχρι εκεί ναι...Αλλά ολόκληρα επεισόδια ΔΕΝ επιτρέπεται να ζητάμε,σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του forum...
ΟΚ.Αλλά ρε παιδιά κανένας δεν το έχει το τραγουδακι???ΣΟΣ!!!!
 
athsak είπε:
Είσαι φοβερός!!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!Καλά που το βρήκες;;;Αν έχεις και τπτ άλλο ευπρόσδεκτο!!!!!!!Πάντως και πάλι σ' ευχαριστώ!!!!!
Έχω καποιες σειρές σε κασετες και τις μετατρεπω σιγά-σιγά σε avi και τις ανεβάζω στο διαδικτυο, αλλα δεν μπορω να δημοσιευσω εδώ τα links.
 
Είμαι στη δουλειά και απλά βλέπω τα μηνύματα, γι'αυτό Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (εννοώ πριν το κατεβάσω, το βράδυ...)!!!
 
Το όνομα του Γ. Κωνσταντίνου στην σειρά ήταν Φώλας.
 
πολυ γελιο εβγαζε και η Αφρούλα,η οικιακη βοηθός. Φοβερη!!!!!!!
 
Η Αφρουλα ηταν σε σειρα του Μεγκα νομιζω,"7 κακα της μοιρας μου".

Φωλας ,Ντινος Φωλας λεγοταν. :D
 
Για όσους έχουν πρόβλημα με το rapidshare το τραγουδάκι των τίτλων και εδώ.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η αλεπού και ο μπούφος

:dribble::dribble::dribble:
 
Η Αφρούλα ήταν όντως στα "7 κακά"¨. Η ηθοποιός λέγεται Ανθή Γούναρη. Επαιξε "δεύτερους" και "τρίτους" ρόλους σε πολλές παλιές ελληνικές ταινίες, πχ στην "Ελληνίδα στο χαρέμι" είναι μια από τις πελάτισσες της Βλαχοπούλου-μέντιουμ...
 
Αξέχαστη σειρά, όπως και όλες αυτές του Κωνσταντίνου!

Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχει περάσει τόσος καιρός από τότε... :p
 
exetlaios είπε:
Η αλεπού και ο μπούφος (1987-88?), ΕΤ2
Πρεμιέρα: Δευτέρα 30/11/1987



RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Η_αλεπού_κι_ο_μπούφος

Αν δεν απατώμαι, παιζόταν στην ΕΡΤ2.

Με Κωνσταντίνου και Τζοβάνα Φραγκούλη.

Θυμάμαι ότι μου άρεσε αρκετά, αλλά καθόλου, τι γινόταν.
EYXARISTO POLI FILE
 
Λορένα είπε:
Στο "η αλεπού και ο μπούφος", ο Γιώργος Κωνσταντινου, φορουσε κατι χοντρα γυαλια μυωπιας. Τον φροντιζε η θεια του, η Ντινα Κώνστα. Περιπου σαραντάρης με καμια απολυτως σχεση στο ενεργητικο του, καταλοιπο απο την πεθαμενη μανα του, που την ειχε σαν θεα, αν και τον καταπιεζε πολυ στο θεμα των γυναικων, απαιτωντας να ειναι η μοναδικη γυναικα της ζωης του, και πολυ "μπουνταλας" πλεον, μαθαινει πως ειναι ο βασικος κληρονομος ενος "αμπελουργου" που ήταν "οικογενειακος φιλος" της μητερας του. Παρουσιαζεται τοτε μια μακρινη ανιψια του αμπελουργου που έλπιζε να παρει και εκεινη κατι. Η Τζοβανα Φραγκουλη. Ειχε μια μητερα, και ενα αδερφακι. Τον αντιπαθει αμεσως, ενω οποτε τον συναντα, ολα στραβα της πηγαινουν. Ο αδερφος του αμπελουργου, προσβαλει την διαθηκη, και για να κερδισουν οι άλλοι, κανονιζουν επειτα απο περιπετειες έναν ψευτικο γαμο, για να γινει πιο δυνατη η συγγενεια, παρα την αντιπαθεια που νιωθει η Τζοβανα.Αφου παιρνουν την διαθηκη, η Τζοβανα θελει να χωρισει. Ο Γιωργος την αγαπα όμως, και αποφασιζει σε μια στιγμη απελπισιας να χαρισει τα λεφτα στον αντιδικο. Τοτε μαθαινει απο την θεια του, οτι ειναι στην παραγματικοτητα, γιος του αμπελουργου, καρπος παρανομης σχεσης με την μητερα του. Αυτο τον κανει να αλλάξει τελειως σταση ζωης.

Τοτε παρουσιαζεται ενας ξαδερφος της Τζοβανας, που τον βοηθα να αλλαξει, να σουλουπωθει για να την κερδισει.

Η Τζοβανα εκεινη την εποχη θελει καποιον άλλον. Αφου την πατα μαζι του γιατι αποδεικνυεται απατεωνας, και βλεπει τον μεταμορφωμενο Γιωργο, αλλαζει γνωμη για εκεινον.

Ο Γιωργος, σε συνεννοηση παντα με τον ξαδερφο της, την παιδευει αρκετα μεχρι να πειστει για εκεινη.

Η τελευταια σκηνη ειναι που τον καλει στην κρεβατοκάμαρα της.

Χαρακτηριστηρικα θυμαμαι πως εκεινη την εποχη, ο Κωνσταντινου δηλωνε, πως δεν εβλεπε την ωρα να ξεφορτωθει τα γυαλια, και όλοι εμεις αναρωτιωμασταν πως βλεπει, και αν θα του μεινει κουσουρι.

Πωπω, σαν την πρωτη βερσιον της "Μαριας της ασχημης" ειναι. Κλασεις ανωτερο βεβαια, και καθολου ξενερωτο!

Μπράβο ρε Λορένα!!!!!! Μου φρεσκάρισες αφάνταστα τη μνήμη!!! :)

Όλο το απόγευμα ακούω τη μουσική αυτής της σειράς -και μελώνω- που στοίχειωσε, μαζί με πολλές άλλες, τα παιδικά μου χρόνια...

Είχα φάει κόλλημα (αν και πολύ μικρός) με τη Φραγκούλη και χάζευα με το υπεροπτικό ύφος της εκατό καρδιναλίων, που είχε στη σειρά...

Το θυμάμαι πως όποτε συνατούσε τον Ντίνο Φώλλα (ακα Κωνσταντίνου) όλα της πήγαιναν στραβά και τον θεωρούσε ανυπέρβλητο γκαντέμη... :p

Θυμάμαι, επίσης, ενα επεισόδιο της σειράς, που ο Κωνσταντίνου πείθεται μετά από πιέσεις να φορέσει φακούς επαφής, ενώ τον είχαν καλέσει στο σπίτι της Τζοβάνας Φραγκούλη γιά φαγητό. Εκεί τους χάνει (του πέφτουν υποτίθεται στη σούπα ή κάτι τέτοιο) και προκαλεί φυσικά, μεγάλη αναστάτωση...:biglaugh:

Επίσης, θυμάμαι το Μάρκο Λεζέ να φωνάζει στη γυναίκα του (που την έλεγαν Καλυψώ): "Μωρή Καλύψωωωωωωωωωωωωω....." :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] katerinak καταλαβαίνω την καλή πρόθεση της πληροφορίας που παράθεσες αλλά δυστυχώς παραβαίνει κανονισμούς πνευματικής ιδιοκτησίας [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα