Δε θυμάμαι να την είχα παρακολουθήσει. Ως μαθητής πιάνου της Κατωτέρας, τότε, όμως, ήταν αδύνατο να μη στηθώ να ακούσω το σήμα των τίτλων, και να μην αναρρωτηθώ για το Χατζηνάσιο "Μα πως παίζει έτσι ρε παιδί μου...Θα φτάσω κι εγώ ποτέ;"...
αριαδνη μη στενοχωριεσαι και υπαρχει η σειρα στο αρχειο της ΕΡΤ,μπες στην ιστοσελιδα: http://www.hprt-archives.gr/V3/public/main/d--index-archive-tv-programs.aspx ,θα πας εκει που γραφει "τιτλος" ,θα πατησεις το βελακι που εχει το υλικο με αλφαβητικη σειρα και θα συγκεντρωσεις την προσοχη σου σε ο,τι αρχιζει απο "Ε" ,εκει θα βρεις τη σειρα: "εξαφανιση του Τζων Αυλακιωτη" .Μετα θα πατησεις στο ροζ πλαισιο που λεει "αναζητηση" και θα σου εμφανισει τα επεισοδιααριαδνη είπε:Τωρα παιδια παει το αρχειο της ερτ παει και η σειρα, δεν θα την δω μαλλον ποτε την ανακαλυψα τωρα εστω και με καθυστερηση
Κοίταξε, επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να δω τη σειρά έστω μια δεύτερη φορά και έτσι δεν έχω παρά ελάχιστες αναμνήσεις, η Μάγδα της σειράς ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή της Ελληνικής τηλεόρασης! Δεν ήταν θεατρίνα, δεν είχε αυτό το κάτι το ψεύτικο που βγάζουν συνήθως οι ηθοποιοί μας. Όμως η ερώτησή μου δεν ήταν ένα παράπονο σε σχέση με τη Μάγδα που είδαμε, αλλά με εκείνη που θα μπορούσαμε να είχαμε δει και επίσης και έναν Τζων που θα μπορούσαμε να είχαμε δει. Τα παιχνίδια με τους ξένους πράκτορες τις παραμονές του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου με ενθουσίαζαν από μικρή, αλλά η Ελλάδα του Διχασμού θα ήταν αυτό το κάτι που θα έκανε τη διαφορά. Και να σκεφτεί κανείς ότι υπήρξε η ευκαιρία να συνυπάρξουν όλα σε μια σειρά ... και πήγε χαμένη! Μεγάλο κρίμα κι άδικο.retrofan είπε:Όχι μόνο φλας μπακ δεν υπήρχαν, καλά - καλά ούτε αναφορά. Νομίζω πως ο Ράμογλου κάτι είχε πει στον Ανέστη στην πρώτη τους συζήτηση για τον Αυλακιώτη αλλά και πάλι γενικότητες. Το κομμάτι του διπλού "παιχνιδιού" του Αυλακιώτη την εποχή του Διχασμού δεν αξιοποιήθηκε καθόλου στη σειρά. Πειράζει όμως που προτιμώ τη "Μάγδα" όπως εμφανίζεται στη σειρά από τη "Μάγδα" του βιβλίου;