Η ζούγκλα των πόλεων (1970)

Koιτα να δεις ,επεσα χτες πανω στην σκηνη με την μπουλντοζα στο καναλι της Βουλης ,εκει με την σηκωμενη δαγκανα που του σπαει το χερι και εφαγα γερο σοκ.


Πρεπει να το ειχα δει μικρος και να ειχα τρομοκρατηθει.



Τωρα πρεπει να δω ολοκληρη την σκηνη....πφφ
 
Ξεκινησα να την ξαναβλεπω εχτες! Την εχω αφησει στη μεση
 
πολυ καλη παρουσιαση και πολυτιμο το φωτογραφικο υλικο

συγχαρητηρια

εμενα δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου ουτε τουφωσκολου,ουτε του πρεκα,ουτε γενικα
 
Θα ηθελα να την δω αλλα ειναι καπως δυσευρετη,καποιος που την ειδε προσφατα θυμαται αν στην σκηνη με την μπουλντοζα του σπαει πρωτα το ενα χερι μετα το αλλο και λεει ο Πρεκας και τα δυο να μου σπασετε θα γραφω με το στομα η κατι τετοιο.


Η του σπαει μονο το ενα χερι και εκει τελειωνει η σκηνη;;
 
Καλογυρισμένη ταινία, με πολύ ωραία σκηνοθεσία του Τσιώλη. Νομίζω πως ο Πρέκας ήταν πολύ πιο ταιριαστός σαν παρουσία από τον Κούρκουλο, ίσως γιατί έδινε πάντα έναν εξτρα δυναμισμό στον ρόλο του.
 
Φωσκολική υπερβολή που ξεπέρασε ακόμα και τον Φώσκολο! Στην σκηνή στα νταμάρια ο εκσκαφέας της μπουλντόζας (αν το είπα καλά) προσγειώνεται με τρομερή δύναμη πάνω στο χέρι του Πρέκα. Ο ίδιος αντέχει για ώρες τα εξής: να μιλήσει στον Σταθάτο, να λιποθυμήσει προς στιγμήν, να πάει στο σπίτι του, να μιλήσει με τον Κατράκη να πάει στην εφημερίδα να προσπαθήσει να γράψει στην γραφομηχανή να υπαγορεύσει στην Χρονοπούλου ολόκληρο κείμενο και μετά να λιποθυμήσει οριστικά και στο νοσοκομείο να χάσει μόνο δύο!!! δάκτυλα, ενώ από το χτύπημα της μπουλντόζας η παλάμη του έπρεπε να έχει γίνει κιμάς! Έλεος! Ο Φώσκολος ξεπέρασε τον ίδιο του το εαυτό. Απορώ πως ο σκηνοθέτης της ταινίας ο Τσιώλης δεν αντέδρασε σε αυτήν την βάναυση παραποίηση της λογικής ειδικά με την απώλεια των μόνο δύο δακτύλων!
 
Πίσω
Μπλουζα