Αχ τι σου έκανα Αναστασάκι μου γλυκό!!! Ζαλίστηκε το κεφαλάκι σου ε?? Ζητώ ταπεινά συγνώμη!!!
Ήξερα όμως ότι απευθυνόμουν στον ειδικό!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου και τις πολύτιμες πληροφορίες!!! Εγώ πάντως τα είχα φτύσει μέχρι να βρω αυτές που βρήκα!! Περνάω μερικές πιο κοντινές λήψεις από αυτές που μου είπες αλλά δεν ξέρω αν φαίνονται πολύ καλά και πάλι!!Για τη Midge η σκιά έχει ένα πολύ πολύ ελαφρύ πράσινο χρώμα σχεδόν άσπρο και μόνο πάνω βλεφαρίδες και έχει και φακιδούλες!
Από τις υπόλοιπες η πιθανή 1989 Beach Blast Barbie έχει μόνο επάνω 4 βλεφαρίδες και μοβ σκιά και τα μαλλιά της είναι σα να έχει χρησιμοποιηθεί τοστιέρα αλλά δεν ξέρω αν φαίνονται καλά γιατί είναι ταλαιπωρημένα από χτενίσματα και μπροστά έχουν σχεδόν ισιώσει.
Η πιθανή 1990 Glitter Beach Barbie έχει 7 επάνω και 3 κάτω βλεφαρίδες και διπλή σκιά κάτω γαλάζια και πάνω ανοιχτό ροζ και τα μάτια της είναι πράσινο με μοβ.Επίσης φοράει τα ίδια σκουλαρίκια και το κολιέ και ήταν γεμάτη ασημόσκονη!!
Τέλος για την πιθανή 1989 Ice Capades Barbie έχει 6 μικρές κάτω και 4 επάνω βλεφαρίδες και λιλά σκιά.
Πω πω!! Ποιος θα πίστευε τέτοια ανακάλυψη!! Άκου δίδυμες!! Σα δε ντρέπονται να μας βάζουν σε τέτοια διλήμματα!!!
Προβολή συνημμένου 54912Προβολή συνημμένου 54913Προβολή συνημμένου 54914