Προβολή συνημμένου 86345Προβολή συνημμένου 86346Προβολή συνημμένου 86347Προβολή συνημμένου 86348Προβολή συνημμένου 86349καλησπερα και καλο φθινοπωρο σε ολους τους φιλους εδω στο φορουμ!! ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!...σημερα γυρνωντας στο σπιτι,διπλα σε εναν καδο ανακυκλωσης ,πεφτει το ματι μου πανω σε κατι πολυχρωμα κομματια...κανω να δω καλυτερα και ηταν διαφορα παιχνιδια...δυστυχως ολα σπασμενα...σαν παλια κουζινικα....μεσα ομως σε αυτον τον χαμο διεκρινα αυτα τα 2 πραγματακια που ανεβαζω εδω,το κεφαλι μιας μπαρμπι,και αλλη μια κουκλιτσα ,και αυτη απ την ματελ,οπως γραφει πισω στη μεση της...δεν ειμαι δυστυχως πολυ καλη γνωστης της μπαρμπι,και θα ηθελα την βοηθεια σας...το σιγουρο ειναι οτι το κεφαλακι της μπαρμπι δεν ειναι απο τις καινουργιες,γιατι τα χαρακτηριστικα με παραπεμπουν σε πιο παλια εποχη..μαλιστα το κεφαλι μεσα γραφει 1976.μηπως καποιος ξερει περιπου ποιας χρονολογιας ειναι?..και ξερω οτι η αλλη κουκλιτσα ειναι καινουργια απλα ηλπιζα καποιος να μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες για το ποια ειναι γιατι δεν εχω ιδεα!
...δυστυχως η μπαρμπι εχει μουτζουρα γυρω απ τα χειλη της...υποθετω απο μαρκαδορο..υπαρχει κανενας τροπος να το βγαλω??...ελπιζω να μη σας ζαλισα
απλα δεν ξερω κανεναν αλλο να με βοηθησει!!
ευχαριστω εκ των προτερων!!!