Η καλύτερη Σταρ Ελλάς της Μεγάλης Οθόνης

Rissa είπε:
I would like to respond but it is not possible
Ελληνικα ξερεις, οπως ειδα σε προηγουμενα σχολια σου. Που ειναι το αδυνατον λοιπον;

Εκφρασου οσο πιο ελευθερα το επιτρεπουν οι κανονισμοι του φορουμ.
 
Έδωσα ψήφο στην Καλλιγεράκη.
 
Ψήφισα Τσοπέη..........άλλη κλάση η γυναίκα, πραγματική καλλονή!!
 
Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω ανάμεσα σε Ρίκα και Ζωή, αλλά τελικά η ψήφος μου πήγε στη Ρίκα, την οποία συμπαθώ περισσότερο.
 
perlastar είπε:
Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω ανάμεσα σε Ρίκα και Ζωή, αλλά τελικά η ψήφος μου πήγε στη Ρίκα, την οποία συμπαθώ περισσότερο.
Η Ρικα είναι πολύ γλυκος και αυθόρμητος άνθρωπος
 
Ψήφισα Διαλυνά. Πανέμορφη και αριστοκρατική...
 
Η σονια ζωιδου εχει παιξει και στο εξυπνο πουλι με τον χατζηχριστο και την φονσου;
 
Ή Αννα  Ιασωνιδου να μην βγει τίποτα βρε παιδί μου , άδικο το βρίσκω για μένα ήταν καλλονή ίσως ήταν πολύ " κοριτσάκι", αλλιώς δεν το εξηγω!
 
Δεν είχαμε πολλές ελληνίδες να φτάσουν σε διεθνή διαγωνισμό και να παιρνουν κάποιο τίτλο : Τσοπέη και Σκληβα νομίζω φέρανε τους δύο τίτλους της Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος αντιστοιχα. Τσιντικιδου και Δαρρα φέρανε τον τίτλο Μις Ευρωπη αμφότερες και ή Κατερινα Τοπουζογλου τον τίτλο Μις διεθνής Τουρισμος.
 
Και ή Ρια Δελουτση είχε στεφθεί ως μις φιλιά το 1961 στον διεθνή διαγωνισμό. Ψηλη γυναικα , φαινότανε για την εποχή πανυψηλη της πέρναγε όλες κεφάλι και πανω
 
Και ή Ρια Δελουτση είχε στεφθεί ως μις φιλιά το 1961 στον διεθνή διαγωνισμό. Ψηλη γυναικα , φαινότανε για την εποχή πανυψηλη της πέρναγε όλες κεφάλι και πανω
Όταν λες Μις Φιλιά εννοείς ότι μοίραζε φιλιά εδώ κι εκεί και κέρδισε επειδή φιλούσε καλύτερα από τις άλλες υποψήφιες; :D
 
Ελα ντε τι τίτλος είναι αυτός τουλάχιστον μις τουρισμός καταλαβαίνεις για τι πρόκειται.

Off the topic αλλά παραδέχομαι την Κατερινα Τοπουζογλου μις διεθνής τουρισμός  σχεδόν 21 χρόνια πριν που πήγε να βρει ανθρωπους στο Ματι και την Ραφηνα. Ομορφιά εξωτερική και εσωτερική της το έγραψα δε στα σοσιαλ. Είναι ευγενής άνθρωπος παρά πολύ .

Με ποια  διάσημη ηθοποιός ήταν ανταγωνίστρια την βραδιά των καλλιστείων ή Δελουτση και τελικά πήρε αυτήν τον τίτλο;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεγαλη αδικια ηταν αυτο για μια τοσο ωραια γυναικα σαν τη Γκιζελα. Την εχεις δει στην ταινια Ου κλεψεις; Εδωσε υπεροχη ερμηνεια εκει. Την καλυτερη της.
 
Κούκλα ήτανε ! Δες την και στα σκάνδαλα στο νησί του έρωτα , κούκλα . Οι κριτικοί είχαν άλλη γνώμη. Το αιτιολογικό ήτανε, πως ήταν ήδη φτασμενη ηθοποιος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ζωή Λάσκαρη forever... Για μένα η απόλυτη ΘΕΑ του ελληνικού κινηματογράφου... Με επιλαχούσα την χυμώδη Ρίκα Διαλυνά...
 
Ψήφισα τη Ρίκα Διαλυνά!Μήπως στη ψηφοφορία θα έπρεπε να συμπεριληφθεί και η Πάρη Λεβέντη[β' Σταρ Ελλάς 1960] και Μις Ευρώπη την ίδια χρονιά?

H Πάρη Λεβέντη δεν ήταν ποτέ Σταρ Ελλάς, άλλους τίτλους είχε πάρει.
 
Όλες όμορφες και μερικές από αυτές με αξιοσημείωτη πορεία στον κινηματογράφο αλλά η Ζωή Λασκαρη νομίζω ήταν ασυναγώνιστη και όχι μόνο σε σχέση με άλλες Σταρ Ελλάς.Απιστευτα όμορφη αλλά και ταλαντούχα, στηρίχθηκαν ταινίες επάνω της.Παντα με εντυπωσίαζε όμως η γρήγορη και καθαρή άρθρωση της, νομίζω ήταν από τα χαρακτηριστικά σημεία του παιξίματος της αυτή η φυσικότητα, η ροή και η ταχύτητα που είχε στον λόγο της.
 
Πίσω
Μπλουζα