Η καλύτερη Σταρ Ελλάς της Μεγάλης Οθόνης

atanasio είπε:
Μπορεί να μην την ψήφισα (ψήφισα και εγώ Ζωή Λάσκαρη), αλλά πρέπει να τονίσω ότι η Σόνια Ζωϊδου υπήρξε μια πολύ αισθησιακή γυναίκα. Αρκεί να τη δει κανείς στη "Λίμνη των πόθων" για να το διαπιστώσει.
ακριβως!! εδω (η πρωτη φωτογραφια) ειναι απο σκηνη της ταινιας,λιγο πριν παρασυρθει απ τη γοητεια της ο Γιωργος Φουντας και ενδωσει στον πειρασμο(ηταν και αρραβωνιασμενος ανθρωπος)
 
atanasio είπε:
Μπορεί να μην την ψήφισα (ψήφισα και εγώ Ζωή Λάσκαρη), αλλά πρέπει να τονίσω ότι η Σόνια Ζωϊδου υπήρξε μια πολύ αισθησιακή γυναίκα. Αρκεί να τη δει κανείς στη "Λίμνη των πόθων" για να το διαπιστώσει.
Όντως, πολύ γοητευτική γυναίκα.
 
Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ ή διαφωνώ με την κάθε άποψη, αφού θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα γούστου. :)
 
Η καλύτερη Σταρ Ελλάς της Μεγάλης Οθόνης ????

 

 


Ρικα Διαλυνα μια και νομιζω οτι διεθετε το καλυτερο πακετο/συνδιασμο

καλυτερης ηθοποιου , κινηματογραφικης παρουσιας και ομορφιας .

Σαν ηθοποιος με πολυετη παρουσια καριερα και που συνεργαστηκε με σημαντικοτατους ανθρωπους της εγχωριας και διεθνης κινηματογραφικης σκηνης δεν μπορει να στερειται ταλεντου .

( Μια ηθοποιος που στεκεται επαξια διπλα στον ανεπαναληπτο Ευθυμιου στο "Ενα Βλακας και μισος" καθε αλλο παρα στερειται ταλεντου ).

Αν μοναδικο κριτηριο ηταν συνδιασμος ομορφιας και αισθησιασμου κορυφαια θα ηταν η " i cant get my eyes out of you" Ζωη Λασκαρη ,χωρις να στερειται καθολου ταλεντου τοσο σε κωμικους ,οσο και σε τραγικους ρολους .

Ισως οχι εξισου ομορφη- με μια ποιο ωριμη παρουσια, αλλα εξισου αισθησιακη ηταν η 3D Ρια Δελουτση με την εξισου αισθησιακη φωνη της , που οταν εμφανιζοταν απλα γεμιζε η οθονη .

Οσο για τις υπολοιπες :

Οταν πρωτοειδα το "Μαριχουανα Στοπ "αναρρωτηθηκα ποια ειναι αυτη η "κουκλα" (με ευρωπαικη ομορφια) που ειχε σβησει την Ζωη Λασκαρη.

(Ηταν η Μιραντα Ζαφειροπουλου απεναντι σε μια Λασκαρη που ειχε αρχισει να μεγαλωνει).

Τωρα για τα "αρνητικα σχολια" για την Σονια Ζωιδου,δεν συμφωνω .

Η Σονια Ζωιδου στο "Λίμνη των πόθων" παραπεμπει καποιες στιγμες τηρουμενων των αναλογιων σε (ελληνιδα) Sabrina Salerno (Boys boys boys) των 50ς(αναφερομαι στην σκηνη με το λευκο μαγιο) .

Επισης θα πρεπει να λαβουμε υποψη τα διαφορετικα κριτηρια/προτυπα ομορφιας που επικρατουσαν στις αρχες της δεκαετιας στην Ελλαδας των 50ς .

1.jpg

Δεν θα ελεγα οτι υπηρξαν τιποτα εξαιρετικο Κορινα Τσοπεη ,Ελια Καλογερακη (το κοριτσι της διπλανης πορτας )και η Γωγω Αντζολετακη .

Υ.Γ. Που σε ρε johnalepou ???
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Σόνια Ζωίδου στη "Λίμνη των πόθων" μου θυμίζει τη Σιλβάνα Μανγκάνο στην ταινία "Πικρό ρύζι".

Η Ρίκα Διαλυνά ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα, με πολλή φινέτσα και μπρίο, αλλά νομίζω ότι η υποκριτική γκάμα της ήταν αρκετά περιορισμένη σε σχέση με τη Ζωή Λάσκαρη και συνήθως έπαιζε δεύτερους ρόλους (με κάποιες εξαιρέσεις όπως το "Ένας βλάκας και μισός", όπου ήταν εξαιρετική).

Η Ρία Δελούση ήταν αληθινό ηφαίστειο, αλλά αδικήθηκε πολύ από το σινάφι. Κρίμα, γιατί πέρα από τα φυσικά προσόντα, είχε και κωμικό ταλέντο που αξιοιποιήθηκε ελάχιστα.

Η Έλια Καλλιγεράκη ήταν ένα γλυκύτατο κορίτσι, που σταμάτησε πολύ νωρίς.
 
μια μικρη διορθωση ηθελα να κανω: η μικρη φωτογραφια με τη Σονια Ζωιδου που εβαλα στο ποστ δεν ειναι απ την ταινια "κοριτσια της Αθηνας" αλλά προκειται για την ταινια "οι 900 της Μαρινας" :

attachment.php
attachment.php


ουτε μια ψηφο δεν πηρε η Σονια :wait2:

900mar.JPG

sonia.JPG
 
ναι, τα ματια της ειναι λιγο "όρτσα"
 
Τι το' θελε και το σκουρηνε το μαλλι; Κι οχι μονο το σκουρηνε, αλλα το εκοψε και οπως το βλεπουμε... :precry:

Χιλιες φορες ξανθια!!!
 
Εύκολη για μένα η απάντηση. Δαγκωτό στη μανούλα εεεεεε..... στη


ήθελα να πω.. :flower: ("και από ότι βλέπω πρέπει να σας αγαπάει και αυτός ... παρακάτω..." #) )
 
Παιδια,πολυ ομορφες γυναικες και οι 8.

Ψηφισα τη Μιραντα. Βεβαια,προσπαθησα, παρα πολυ να διακρινω την ομορφοτερη ... :)
 
Ψήφισα τη Ρίκα Διαλυνά!Μήπως στη ψηφοφορία θα έπρεπε να συμπεριληφθεί και η Πάρη Λεβέντη[β' Σταρ Ελλάς 1960] και Μις Ευρώπη την ίδια χρονιά?
 
Οπως θα δεις και στο αρχικο μου ποστ, George, εβαλα στη λιστα μονο τα πιο γνωστα ονοματα και η Παρη Λεβεντη νομιζω πως δεν ανηκει σ' αυτα.

Ακομα κι εγω που ανοιξα το θεμα και που εχω ασχοληθει αρκετα με το θεσμο των καλλιστειων, δυσκολευτηκα να θυμηθω το προσωπο της.
 
Οκ Bampinella.Η αλήθεια είναι ότι έχει εμφανιστεί σε λίγες ταινίες,αλλά σαν άντρας την έβρισκα ιδιαίτερα ελκυστική και όμορφη!Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτή ας γράψει παρακαλώ κάτι.Ευχαριστώ θερμά!
 
Ναι, η αληθεια ειναι πως ηταν πολυ ομορφη και εντυπωσιακη γυναικα.
 
βρηκα κατι ενδιαφερον εδω "Ρικα Διαλυνα και Ζωη Λασκαρη,δυο Σταρ Ελλας που αφησαν εποχη"
 
Εβαλα Λασκαρη Αλλα Δεν Θυμαμαι Της Αλλες.
 
Θα ηθελα να σημειωσω οτι δυο Σταρ Ελλας επανελαβαν τη συμμετοχη τους στα Καλλιστεια και στη μεγαλη οθονη, οταν αργοτερα ασχοληθηκαν με τον κινηματογραφο.

Η Ρικα Διαλυνα επαιξε τη φιναλιστ στο φιλμ Λαος και Κολωνακι, τεσσερα χρονια μετα την εκλογη της και η Ζωη Λασκαρη την παρ' ολιγον φιναλιστ στο Μια κυρια στα μπουζουκια, οκτω χρονια μετα τη δικη της εκλογη.

Την εποχη των γυρισματων η Ζωη ηταν εγκυος στην πρωτη κορη της, τη Μαρθα, και γι' αυτο δεν ειχε καμια σκηνη με μαγιω απο αυτες που συνηθιζε. Ετσι σ' αυτη την ταινια δεν μπορεσαμε να θαυμασουμε το θεϊκο κορμι της.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα