Ναι σιγα μην σε κατηγορησουμε για μη σφαιρικη ενημερωση ,το greek retro (θελω να πιστευω) ειναι υπερανω τετοιων αντιληψεων.Anemos είπε:για να μην έχετε καμια αμφιβολία ότι έχω σφαιρική άποψη..Το DS εινε flasharismo..
και (οι δακτυλιές είναι τις κόρης μου ,,)
ΚΑΡΑΜΟΥΑΧΑΧΑΑΑΑΑmaxouli είπε:Εχω το GP2X περίπου 6 μήνες, και έχοντας PSP και DS lite (όλα μαύρα στο χρώμα) έχω βγάλει το συμπέρασμα οτι το GP2X είναι το καλύτερο για mame. Παίζει 1100+ roms (shinobi, toki, goldenaxe, metalslug, bionic commando, EXERION, Street fighter II hyper fighting, tehkan) που μάλλον το PSP θα αργήσει να κάνει. Οσο αφορά τα MEGADRIVE κλπ οτι κάνει το ένα κάνει και το άλλο. Σε ένα μαγαζί στην Μπόταση 8 είχα δεί μια αφίσσα που έλεγε οτι πουλάει το GP2X 150 ευρώ. Δεν ρώτησα λεπτομέρειες γιατί εγώ το πλήρωσα 180 από το επίσημο site.
εφαγες πακετο!Με τους άλλους home micros δεν ασχολούμαι γιατί είχα Amstrad
:animeek: :animeek:To βράδυ πριν έρθεις πρέπει να έχεις βάλει το επάνω μέρος του speccy σε μια λεκάνη ζεστό νερό όλο το βράδυ.
Wally είπε:α ρε το Θειο,σε τι μπελαδες μας εβαλε...
Μονο το gpsp έχω και στα δύο (psp gp2x).gtsamour είπε:maxouli ποιόν gba emulator χρησιμοποιείς σαν καλύτερο στο gp2x?