Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
gtsamour είπε:Εκτός θέματος... δεν είναι emulation αυτό.
Ενταξει gt το καταλαβα οτι δεν ειναι προβλημα σου και απο τα 2 σου ποστ.gtsamour είπε:Δεν τρελαίνομαι κιόλας με αυτό που βλέπω, όπως δεν τρελάθηκα και από το remake του Defender of the Crown που βγήκε για PC.Ωραία γραφικά αλλά με το original μικρή έως καμία σχέση... δε μου λέει τίποτα περισσότερο από ότι θα μου έλεγε ένα κλασσικό platform που θα κυκλοφορούσε για πρώτη φορά σήμερα.
Και εντάξει το Ghosts n Goblins..... τα άλλα δύο ΤΙ σχέση έχουν με τα παλιά arcades? Τελείως άσχετα, μόνο το όνομα και αυτό πάλι....
Δεν είναι θέμα του αν θέλω να πληρώνω ρε συ AARDVARK, δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου.... δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα commercial παιχνίδια σε κονσόλα χειρός. Παίζω στο PC και καλύτερα και τσάμπα αν θέλω.
Θα ηθελα στο μελλον να αποφευγουμε να δινουμε "ευκαιριες" για ειρωνιες και κοντρες - αυτο φυσικα ισχυει για ολους μας. Η διαγραφη (και το κλειδωμα του thread) ειναι προσωρινα μεχρι να επιληφθει του θεματος ο admin.2) Απαγορεύεται η προσβλητική, υβριστική, ειρωνική ή προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος (εξαιρούνται βέβαια όσα αποδεδειγμένα γράφονται χάριν αστειεισμού και με την αμοιβαία συγκατάθεση των 2 εμπλεκόμενων μερών). Μέλη που παραβαίνουν τον εν λόγω κανονισμό, θα δέχονται αυστηρή προειδοποίηση. Αν την αγνοήσουν και συνεχίσουν, θα διαγράφονται χωρίς δεύτερη προειδοποίηση.