Η σειρά προβαλλοταν, καθε Δευτερα στις 8 το βράδυ. Δεν έχανα επεισόδιο.
Θυμαμαι απο την μεγαλυτερη ξαδερφη μου, που εκανε φροντιστηρια εκεινη την εποχη, καμια κοπέλα δεν ηθελε να έχει μαθημα εκεινη την ώρα, και σχεδον σε όλα τα φροντιστηρια της πολης γινοταν τσακωμος για τον ίδιο λογο. Όλες θελαν να βλεπουν την σειρα. Ο υπευθυνος του φροντιστηριου της ξαδερφης μου, έφτασε να παρει μεχρι και τηλ. στο καναλι, προκειμένου να αλλάξει την ώρα προβολής, χωρίς επιτυχία όμως.
Παντως η σειρα, που στον πρωτο της κυκλο, σημειωσε τεραστια επιτυχια, στον δευτερο, μου φανηκε πως εκανε νερα. Πιο συναισθηματικη με αναλυση συναισθηματων (που τα βαριομουν), ενω στον πρωτο, ο Βίνσετ, σκοτωνε όλους αυτους που θελαν να πειραξουν την αγαπημενη του, απο τις διάφορες υποθέσεις που αναλάμβανε. Όπως αναφέρθηκε. διασθανοταν τον κινδυνο, και ερχοταν παντα την πιο κρίσιμη στιγμή.
Το γερό χτυπημα ήρθε όμως, όταν η Χαμιλτον δηλωσε (μου φαινεται) πως ήθελε να φυγει απο την σειρά, και γι'αυτο, αναγκαστηκαν να την "ξεκανουν" στην σειρά. Και γι'αυτο ακριβως τον λόγο, εκατομμυρια τηλεθεατες έμειναν απαρηγόρητοι.