Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το τελευταίο επεισόδιο μπορώ να σου το δανείσω να το δεις...manos426f είπε:Μήπως ρε παιδιά η σειρά κατά την πρώτη προβολή της στην ελληνική τηλεόραση,δεν είχε φτάσει στα επεισόδια αυτά;
Αλλιώς δε μπορώ να εξηγήσω πώς και γιατί δεν τα είδα εγώ...!!
Τί σειρα κι αυτή?Juanita είπε:
Αυτο το θυμαμαι κ'εγω. Αφου εφυγε η Χαμιλτον, η σειρα εχασε το ενδιαφερον της. Η μαμα μου ηταν φανατικη της σειρας και ετσι το εβλεπα κ'εγω.Λορένα είπε:Το γερό χτυπημα ήρθε όμως, όταν η Χαμιλτον δηλωσε (μου φαινεται) πως ήθελε να φυγει απο την σειρά, και γι'αυτο, αναγκαστηκαν να την "ξεκανουν" στην σειρά. Και γι'αυτο ακριβως τον λόγο, εκατομμυρια τηλεθεατες έμειναν απαρηγόρητοι.
ευχαριστω!!!!!!!! :thanx2:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε:[edited by manos426f:Διάβασε τους κανονισμούς του forum φίλε μου....]
Όντως τη θυμάμαι τη φωτογραφία...misspepper77 είπε:Πάντως μεγάλη απογοήτευση πέρασα όταν είδα μια φωτογραφία του τέρατος,για το πως είναι στην πραγματικότητα ,σε ένα περιοδικό...Την μάσκα!Την μάσκα!Πιο γλυκούλης έδειχνε με αυτή!
Ναι και η ΕΤ-1 και το Mega και το Star (στις παλιες καλες εποχες τους).TopGunZ είπε:Πω πω τι μου θυμίζετε... είχανε παίξει τα επεισόδια με το θάνατο της πεντάμορφης εδώ?