Η πεντάμορφη και το τέρας (Beauty and the beast)

Απο αυτή τη σειρά μου έχει μείνει στο μυαλό μία σκηνή: δε θυμάμαι πως-τι-που-ποιος-γιατί, αλλά θυμάμαι το τέρας να σώζει κάποια απο τη φωτιά και κάποιον άλλον να καίγεται... Τρελό παιδικό τραύμα... Η μάνα μου μου λέει πως παρότι τη φοβόμουν τη σειρά, έκανα σαν τρελός για να τη δω... Θυμάμαι και άλλη μια σκηνή αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι είναι απο αυτή τη σειρά: μια τύπισα να κάθεται σε ένα τραπέζι για να φάει, ξεσκεπάζει το δίσκο με το φαγητό και απο μέσα πετάγονται...φίδια!!! Θυμάται κανείς αν ήταν απο την "Πεντάμορφη"???
 
Δεν νομίζω να είταν τόσο φοβερή η σειρά.Αν θυμάμε καλά 1η φορά πέχτηκε τη σεζόν 1988-89 , εγώ πήγενα 3η Δημοτικού τότε και μου άρεσε πολλύ η σειρά.

Ειπάρχει άραγε σε DVD με ελληνικόυς ιπότιτλους ?(πολύ χλομό)
 
Κακός της σειράς ήταν κάποιος ονόματι Παράκελσος.
 
Βρε παιδά,έχω τα πρώτα 22 επεισόδια που έβαλε το mega,σε επανάληψη,μετά από χρόνια.Ετοιμάζομαι να τα περάσω με μορφή AVI στον υπολογιστή μου και θα προσπαθήσω να τα κάνω upload γιά όποιον ενδιαφέρεται.Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία.Θα διαβάσω και ελπίζω να τα καταφέρω.Ενδιαφέρεται κανείς ή θα κάνω τσάμπα κόπο;Ας απαντήσει όποιος ενδιαφέρεται...................

Πάντως,αρρώστεια μεγάλη με το σήριαλ τότε!!!!!!!
 
Αγαπητη φιλη παροτι ευγενεστατη η προσφορα σου ,δυστυχως copyrighted υλικο,διακινηση καθως και ποσταρισμα λινκ με αυτο ,ειναι αντιθετο με τους κανονισμους του φορουμ που ειμαι σιγουρος οτι θα διαβασεις.

Παρολαταυτα θα μπορουσες να ανεβασεις ενα δειγμα στο youtube και να το βαλουμε εδω να θυμηθουμε τα παλια. ;)
 
Χίλια συγνώμη και σ'ευχαριστώ.Θα προσπαθήσω να το κάνω στο youtube τότε κάποια στιγμή,γιά να το "γευτούμε" όλοι.
 
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

annapapaki είπε:
Βρε παιδά,έχω τα πρώτα 22 επεισόδια που έβαλε το mega,σε επανάληψη,μετά από χρόνια.Ετοιμάζομαι να τα περάσω με μορφή AVI στον υπολογιστή μου και θα προσπαθήσω να τα κάνω upload γιά όποιον ενδιαφέρεται.Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία.Θα διαβάσω και ελπίζω να τα καταφέρω.Ενδιαφέρεται κανείς ή θα κάνω τσάμπα κόπο;Ας απαντήσει όποιος ενδιαφέρεται...................Πάντως,αρρώστεια μεγάλη με το σήριαλ τότε!!!!!!!


ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!! ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΒΡΗΚΑ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ 4 ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΕΦΡΑΣΗ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ 1ο ΚΥΚΛΟ!!!!!

ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ http://www.gamato.info/

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ LINK ΑΥΤΟhttp://www.gamato.info/details.php?id=471bc7e2b51bf26e2e9b64c198a2c58d5cd519a0

ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ Εισάγεται το σχόλιο σας ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΑ ΤΟ

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ 'ΓΩ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟΝ 2ο ΚΥΚΛΟ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!
 
Η πενταμορφη και το Τέρας .

Τη σειρά με τον Βινσετ και την Καθριν (lida hamilton) τη θυμοσαστε; που όποτε κινδυνευε η Καθριν , ο Βινσεντ ..ενιωθε πονο και αρπαζε το υπογειο τρενο και ετρεχε γρηγορα να τη σωσει ..

Τι αγωνια ..να τον ερωτευτει και αυτη γμτ ....
 
Κυρίως θυμάμαι τον υπόγειο κόσμο του Βίνσεντ μ' έναν αρχηγό - πατέρα (νομίζω ότι σε κάποιο επεισόδιο αποκαλύπτεται ότι ήταν πραγματικός πατέρας του Βίνσεντ και πήρε τις στοές (κατά το "πήρε τα βουνα":p) όταν δεν κατάφερε να σώσει, παρ' ότι γιατρός την αγαπημένη του στον τοκετό).

Θυμάμαι επίσης έναν ομορφάντρα που έπαιζε τον Έλιοτ, έναν μεγαλοδικηγόρο που φλέρταρε την Κάθριν, εκείνη το σκέφτηκε αλλά μ' αφορμή αυτή την ιστορία κατάλαβε ότι στην πραγματικότητα αγαπά τον Βίνσεντ. Αυτός επανέρχεται μετά τον θάνατό της γιατί ο Βίνσεντ του ζητά τη βοήθειά του να βρεθούν οι δολοφόνοι της και τελικά τον σκοτώνουν κι αυτόν :( . Το επεισόδιο του θανάτου του τελείωνε μ' έναν στίχο του Σαίξπηρ (νομίζω :xm: ) "ο ουρανός δεν κλαίει όταν πεθαίνει ένας ζητιάνος, κλαίει όταν πεθαίνει ένας βασιλιάς". Μου είχε κάνει τρελλλλλλλλλλή εντύπωση όταν το είδα.
 
Βeauty and the beast (1987-90)

Ανοιγω το συγκεκριμμένο thread για την ξένη σειρά μιας και δεν το έχω δεί αλλού και έχω πάθει κάψιμο τελευταια! [edited]

Τη σειρά τη βαριούμουνα οταν ειμουν μικρός ,αλλά τώρα μ αρέσει που καταλαβένω τα νοιματά της. Και με γιρίζει στα τέλη των 1980ς.

Ισως η πιο αντιπροσωπευτική σειρα (απο αυτές του 80) οπου προβάλλόνται συνεχώς οι τοτε τάσεις τις μόδας (φαρδιά πουκάμισα -βάτες -στενά τζιν-μακριές μποτες-σακάκια με μπάλομα στον αγκόνα κτλ..) ,ανηλικα παιδάκια guast stars ντιμένα πολύ απλά ,κοτλέ παντελόνια μαλινες μπλούζες ή φορμες με λάστιχο στον ποδογυρο (άρε αναμνήσεις!)

Οποιος φίλος τους άρεσει η σειρά μπορεί να ποστάρει ή και για οποιοδίποτε σχόλιο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eυχαριστη σειρα με ειχε αφησει ωραιες αναμνησεις,θετικο το γεγονος οτι αυτην την ωρα που μιλαμε ετοιμαζονται δυο remakes ,ενα απο το ABC και ενα απο το CW!
 
Η οποία σειρά αυτή με είχε συγκινήσει πολύ, αν και ήμουν αρκετά μικρή! :)

Δε μπορώ να θυμηθώ το τέλος! Τελικά είχε μεταμορφωθεί το τέρας ή όχι? (...και στο μεταξύ διαβάζω τις προηγούμενες 4 σελίδες μήπως έχει απαντηθεί! :p )

[edit] Lol! Φρόντισε η Juanita από το 3ο - 4ο post να μας δώσει όλες τις λεπτομέρειες! :tease:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
υπηρξε και 3η σεζον και απ οτι λεει ο uploader του youtube BeautyAndTheBeastTV αυτη η τελευταια σεζον ειχε μονο 12επεισοδια

το τελευταιο επεισοδιο βρισκεται στο καναλι του TheTunnels1987 και ειχε τον τιτλο "legacies" που ηταν η συνεχεια του "the reckoning"

Επισης θυμαμαι οτι ειχαν κυκλοφορησει αυτοκολλητα της σειρας και αλμπουμ.Τα εφερναν καποια παιδια στο φροντιστηριο αγγλικων

spoiler

βιντεο με την τελευταια σκηνη της σειρας :

 
katerinak είπε:
spoiler

βιντεο με την τελευταια σκηνη της σειρας :

Ευχαριστώ πολύ! Δεν θυμάμαι καν αν το είχα δει τότε, όμως να που το είδα τώρα! :)
 
Eυχαριστώ τους προλαλίσαντες για το ξεθάψιμο του thread ,είχα ξεχάσει οτι ειπίρχε θέμα!

Μόλις είδα το 2ο τρομακτικο επισόδειο με τον "Παράκελσο" ,οπου απήγαγε την Καθρην και σ ολο το επισόδειο ψάχνανε μέσα στα στενά του "κάτω κοσμου" ο Βίνσεντ με τους φίλους του να την βρουν (ζωντανή) και να την ελευθερώσουν!
 
Πού είναι το Τέρας?
 
Αυτος ειναι το τερας ,αν το δεις εχει κατι χαρακιες ,τι χαρακιες γρατζουνιες lol.


Φοβηθηκανε να τον κανουνε πολυ τερας μηπως και δεν ερωτευτουν οι γυναικες τον ηρωα.



Κοτες!


 

Oι παραγωγοι οχι οι γυναικες. :D
 
Πίσω
Μπλουζα