Η πεντάμορφη και το τέρας (Beauty and the beast)

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

Η παλιά σειρά ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές!!

Τι ν'τούτο;;; puke.gif
 
Προσεξα πως οταν νευριαζει αλλαζει το προσωπο του, προς το τρομαχτικο (αν και δεν το δειχνει καθαρα). Σε ηρεμες φασεις εχει μια γρατσουνια. Επισης.. δεν γεννηθηκε τερας αλλα τον εκαναν..

Οτι να ναι... μου θυμιζει μια προσφατη εκδοχη του ταρζαν που εδειξε πριν μερικα χρονια το σταρ (αυτη που επαιζε και η ΖΙΝΑ, κατα κοσμο Λουσι Λουουενς, την θεια του).

Σαν το παλιο (και αγαπημενο) καμια σχεση....
 
Κλασική συνταγή. Παίρνουν έναν τίτλο που είχε επιτυχία και αλλάζουν τα φώτα στα υπόλοιπα.

Η κοπέλα δεν είναι αυτή που έπαιζε στο Smallville την Λάνα?
 
Μπραβο Λορενα για την παρατηρικοτητα σου,στο παλιο ηξερες οτι δεν επαιζε ρολο η εμφανιση του Βινσεντ αλλα ο εσωτερικος του κοσμος για αυτο και τον ηθελε η αλλη.


Αυτη ηταν η κεντρικη ιδεα.



Τουτο 'δω αλλου για λου!
 
Kambia είπε:
Πού είναι το Τέρας?
κι εγω την ιδια απορια με σενα ειχα Kambia μολις ειδα το βιντεο : "πού ακριβως βλεπουμε το τερας" :what:

μονο λιγες χαρακιες- γρατζουνιες (που λεει κι ο Aardvark) εχει και τιποτα παραπανω,δε συγκρινεται με τον γνωστο σε ολους μας Βινσεντ,τι να πω; τους τελειωσαν τα λεφτα για το μακιγιαζ;

attachment.php
attachment.php


δε συγκρινονται..

εκτος κι αν ηθελαν με το ριμέικ αυτο να "πετυχουν" κατι πιο ρεαλιστικο :wait2: αλλά και παλι οσο και να προσπαθησει καποιος, θελει πολυ φαντασια για να πιστει οτι αυτος ο Βινσεντ ειναι "τερας" , ουτε ο Δον Κιχωτης δε θα το πιστευε :eek:

εμενα παντως μου φαινεται μαπα το καρπουζι.. :frypan: :frypan: :frypan: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

v1.JPG

v2.JPG
 
και μου λέει ένας φίλος "ε και;, και η παλιά κιτσαρία ήταν!"

μα είναι δυνατόν να συγκριθούν;

Το παλιό είχε ένα τόσο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα με μακιγιάζ, σκηνικά, κοστούμια, φωτογραφία, ατμόσφαιρα, υπέροχη ορχηστρική μουσική!

Ήταν σα σειρά Jim Henson για μεγάλους.
 
το μονο κοινο στοιχειο που εχουν ειναι ο τιτλος και τιποτα αλλο
 
Καμπια αυτη πρεπει να ειναι.. Η Λανα.

Ο παλιος Βινσεντ ολες τον βρισκαμε ομορφο.. ακομη και αν ηταν τερας.

Αυτον εδω.. τον χαλαει η ομορφια του :(

=====

Και δειτε την εισαγωγη του Ταρζαν που σας ελεγα πιο πριν και πειτε μου... τι διαφορα εχει με αυτη την πενταμορφη και το τερας.

Στερεψε η εμπνευση στο Χολυγουντ μου φαινεται.. ή.. αρεσει η συνταγη.

Παντως ο Ταρζαν συμπαθητικος ειναι, το τερας οχι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ο τιτλος του τραγουδιου της σειρας ειναι : "the first time i loved forever"

)
"One of the most romantic songs which came from a television series in the 80's, that would be THE FIRST TIME I LOVED FOREVER. It is from BEAUTY AND THE BEAST which aired from 1987 to 1990. It starred LINDA HAMILTON and RON PEARLMAN (we know him more as HELLBOY). The melody which was written by LEE HOLDRIDGE is its main theme. The song with lyrics by MELANIE SAFKA appeared on the episode A DISTANT SHORE (Season 2, Episode 16, aired April 19, 1989) and won for HOLDRIDGE and SAFKA an Emmy award for outstanding achievement in music and lyrics. It was interpreted by country singer LISA ANGELLE and the guy you heard doing narration was RON PEARLMAN reciting excerpts from the poem SOMEWHERE I HAVE NEVER TRAVELED, GLADLY by e.e. cummings. DON DAVIS was credited for doing orchestration works together with LEE HOLDRIDGE

by:

BONG M. SANTOS

Manila, Philippines

thanks for this info... "
 
Προτιμώ σκέτη τη μουσική...

Είναι σύνηθες σε επιτυχημένα μουσικά θέματα, να βάζουν στίχους αργότερα και να τα "χαλάνε"...

http://www.youtube.com/watch?v=PNOxSjsYQwQ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι όμορφη πραγματικά σειρά,γέμιζε όμορφα τότε τα απογεύματα μου,μυστήριο,ρομαντισμός,δράση,ήταν απλά υπέροχη σειρά

send from my Samsung GS-III white beast
 
Καθώς δεν είχαμε και πολλές επιλογές τότε την έβλεπα τη σειρά με μητέρα και αδερφή. Δε θυμάμαι καν την υπόθεση μόνο τη Λίντα Χάμιλτον να κατεβαίνει στα υπόγεια για να βρίσκει τον Βίνσεντ.
 
Την έβλεπα τη σειρά αν θυμάμαι καλά το '91, δεν ξέρω σε ποιό κανάλι. Όπως αναφέρθηκε κι από άλλες, έβρισκα τον Βίνσεντ πολύ γοητευτικό, επηρεασμένη βέβαια από το ομώνυμο παραμύθι. Γι'αυτό και δεν τον φοβόμουν καθόλου. Και όπως πάλι αναφέρθηκε, κι εγώ όταν είδα το πραγματικό πρόσωπο του ηθοποιού που τον υποδύεται, απογοητεύτηκα γιατί πάλι επηρεασμένη από το παραμύθι, που είναι από τα αγαπημένα μου, περίμενα να δω έναν πιο όμορφο. Τον συγκεκριμένο τον προτιμώ σε τέρας :xm: Όσο για τη νέα σειρά...αν αυτός είναι τέρας εγώ είμαι καλικάντζαρος. Απαράδεκτο!
 
Τότε δεν την παρακολουθούσα και πολύ, γιατί μου φαινόταν πολύ ...κοριτσίστικη σειρά. :fafoutis: Θυμάμαι όμως το τελευταίο επεισόδιο, που νομίζω ότι δεν είχε καλό τέλος...
 
Βλεποταν οχι φανατικα μεν αλλα βλεποταν και με δυο καναλια κατι επρεπε να δεις,ειχε μεν κατι σιροπια για τα κοριτσακια της εποχης αλλα κατι σαν παιδικο παραμυθι κατι το τερας βλεποτανε ευχαριστα απο ολους.
 
Λάτρευα τη συγκεκριμένη σειρά. Γι' αυτό, αφού είδα κι αποείδα, και μετά από σειρά e-mail σε Mega, Maktv & Star για επαναπροβολή της (απογοήτευση κι εκεί... εδώ προβάλλουν τη σειρά Spartacus, με τις παλιατζούρες θα ασχοληθούν...) αγόρασα όλη τη σειρά σε collection dvd από το amazon. Οπότε τώρα μπορώ να την απολαύσω με την ησυχία μου.

Ξέρετε, αλλιώς εκτιμάς μια τέτοια σειρά στα 42 κι αλλιώς όταν είσαι 14. Παρατηρούσα λοιπόν πόσο προσεγμένη δουλειά είχε κάνει τότε η παραγωγή. Μέχρι ελληνικές εικόνες αγίων είχαν βάλει στο σκηνικό του "κάτω κόσμου"...
 
Εγώ εχω την τύχη να εχω και τις τρεις σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους.πραγματικά φοβερή σειρά ακόμα και σήμερα.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
περιττο να πω ότι ημουν τρελος fan της σειρας όπως και πολλοι από δω,μαλιστα εχω και ολη την σειρα και μαλιστα σε καλη ποιοτητα
 
Aπο Δευτερα 11 Ιουλη ,ΔΕ-ΠΑ 8ΜΜ στην ΕΤ2 ,μακαρι να εχει καποια θεαματικοτητα να δουμε και αλλα.
 
Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ πολύ Aardvark για την ενημέρωση, δεν το ήξερα!!!

Εννοείται ότι θα συντονιστώ (παρόλο που την έχω σε DVD όπως είπα παραπάνω!) Δεν το χάνω με τίποτα!
 
Πίσω
Μπλουζα