Η πιο sexy ξένη τραγουδίστρια των 80's

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stee
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αυτά τα τιραντάκια στο "κορμάκι", τι τραβάνε τα κακόμοιρα....!!!
Νομίζω πως αν πάρει βαθιά ανάσα, θα σκιστούν, θα πετατεί τίποτα, θα έχουμε κανα ατύχημα.... :wacko:

αυτά τα τιραντάκια στο "κορμάκι", τι τραβάνε τα κακόμοιρα....!!!
Νομίζω πως αν πάρει βαθιά ανάσα, θα σκιστούν, θα πετατεί τίποτα, θα έχουμε κανα ατύχημα.... :wacko:
"Θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα,..."

Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε πολύ η Anneke van Giersbergen των The Gathering (βασικά ακόμη μου αρέσει και σε αυτή την ηλικία που είναι τώρα, ελαφρώς μεγαλύτερη από εμένα). Το παραδέχομαι, έχω περίεργα γούστα.

H belinda για μενα ήταν η πιο ωραία και η σαμανθα η πιο σεξι
Μια χαρά τα λες. +100 από μένα.
.... αλλά κοίτα να δεις, έχω ένα θέμα με την Belinda, έχω δίσκους της και CD της, μου αρέσουν τραγούδια της, αλλά μόνο ό,τι είναι "προηχογραφημένο". Οτιδήποτε "ζωντανό" έχει τύχει να ακούσω, απλά δεν ακούγεται. Εντελώς. Καθόλου. Με την καμμία.
Φυσικά αυτό δεν αφαιρεί καθόλου από την ομορφιά της.

Σχετικό-άσχετο: θυμάται κανείς σας κάτι εμφανίσεις που είχε κάνει η Sheana Easton στο Miami Vice? Έπαιζε την τραγουδίστρια. Την θυμάμαι πάρα πολύ όμορφη και επίσης θυμάμαι ότι σε κάτι σκηνές την έδειχνε σε στούντιο, τραγουδούσε και είχε πραγματικά φωνάρα.

Σχετικό-άσχετο: θυμάται κανείς σας κάτι εμφανίσεις που είχε κάνει η Sheana Easton στο Miami Vice? Έπαιζε την τραγουδίστρια. Την θυμάμαι πάρα πολύ όμορφη και επίσης θυμάμαι ότι σε κάτι σκηνές την έδειχνε σε στούντιο, τραγουδούσε και είχε πραγματικά φωνάρα.
Αν θυμάμαι καλά, είχε παντρευεί τον Σόνι Κρόκετ και μετά έχασε την ζωή της σε μια έκρηξη κλπ....

Είναι η Σαμάνθα Φοξ και η Σαμπρίνα Σαλέρνο
Η Σαμάνθα αγνώριστη αλλά πάλι όμορφη.
Στην ακόλουθη φωτογραφία εμφανίζεται η Σαμπρίνα Σαλέρνο στο γυμναστήριο σε ηλικία 53 ετών (το 2021). Μήπως έχουν πέσει πλαστικές και botox (στα χείλη); Τη μύτη πάντως δεν φαίνεται να την έχει πειράξει. :gun::gun::gun::gun:
1741872551051.png

Τελευταία επεξεργασία:
Σαμπρίνα, γουάου,
πάντως στην επάνω φώτο μου κάνει πιο όμορφη από ότι ήταν όταν την "πρωτογνωρίσαμε" στα 80ς.....

Πίσω
Μπλουζα