Η πιο sexy ξένη τραγουδίστρια των 80's

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stee
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά τους ξένους τραγουδιστές τους γνωρίζουμε κυρίως από συνεντεύξεις και από βίντεο κλιπς - που στην ουσία είναι 3λεπτές ταινίες.... και που οι τραγουδιστές συνήθως καλούνται να παίξουν ένα ρόλο.
Τη Σαμάνθα την μάθαμε από τις γυμνές (ημίγυμνες?) φωτογραφήσεις της στις αγγλικές ταμπλόιντ εφημερίδες, και από τα κλιπς της όπου έπαιζε τον ρόλο της σέξυ γυναίκας, δίπλα σε γυμνασμένους όμορφους άντρες. Λογικό όλοι μα όλοι να πιστέψουν ότι είναι "έτσι", και όχι "αλλιώς".....
Αλλά, όλα τελικά ήταν ένας ρόλος.
Φυσικά δεν ήταν η πρώτη, ούτε η τελευταία.
.
.
.
.
από την άλλη, γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Rob Halford? και του κάθε τραγουδιστή? Ή το αν υποστηρίζει τους μαύρους ή είναι αντίθετος στους κίτρινους, ή αν παίζει σφαλιάρες με τους μπλέ? Διαχωρίζω τον τραγουδιστή από τον άνθρωπο / μέλος της κοινωνίας. Μου αρέσει όπως τραγουδάει, δεν με απασχολεί καθόλου αν έκανε εμβόλια ή όχι. Δεν θα απευθυνθώ στον Halford για να με ενημερώσει / να με πείσει αν θα πρέπει να εμβολιαστώ ή όχι. Υπάρχουν άλλοι, πιο κατάλληλοι για αυτό. Επίσης, το πιθανότερο είναι να μην απευθυνθώ στην κα. Παγώνη για να μου πει αν πρέπει να αγοράσω το τελευταίο άλμπουμ των Judas Priest. Για μένα - πλέον - είναι τόσο απλό.

Τελευταία επεξεργασία:
Bεβαιως και ισχυουν αυτα που λες. Αλλο τι κανουν οι ηθοποιοι στις ταινιες τους και αλλο τι ειναι στην ζωη τους. Κι εγω τα εχω πει κατα καιρους αυτα εδω μεσα.
Η περιπτωση της Σαμανθας ομως ειναι αλλο πραγμα. Πρωτον και κυριον, δεν ειναι ηθοποιος για να ταυτιστει με ρολους. Κρινουμε απο την σκηνικη της παρουσια και τις φωτογραφιες της. Η γυναικα αυτη ηταν και ειναι ενα απο τα πιο σεξυ θηλυκα πλασματα που εχουμε δει. Ερωτικη,πα ζουμεροτατη, γεματη πλουσιες καμπυλες τις οποιες δεν εχανε ευκαιρια να τις επιδεικνυει σε αναριθμητες φωτογραφισεις. Πολλες εξ αυτων μαλιστα, εγιναν για αντρικα περιοδικα.
Οταν πριν απο πολλα χρονια η Σαμανθα ειχε επισκεφτει την Ελλαδα ειχε παρει ενα ψαλιδι και εκοβε τις γραβατες των αντρων γιατι ειχε πει πως τρελαινεται για αντρες με γραβατα.
Ε, πως να το κανουμε...Ολα αυτα δεν τα κανει μια γυναικα που προτιμαει τις γυναικες.
Παιδία όντως δεν το περίμενα κι γω ηταν τύπος της πολύ σεξι γυναίκας τότε δεν ανταγωνιζοτανε στο sexiness καμία μαζί της. Είναι όπως η μπελουτσι σήμερα, τυπος γυναικας. Η να μάθεις πως ο Κλιντ Ίστγουντ δεν είναι ο αρρενωπός άνδρας που μάθαμε η η Σοφία Λορέν δεν ήταν η γυναικάρα που όλοι γνωρίσαμε.
Μερικοί το έχουν περισσότερο από άλλους Να είναι ανδρικά η θηλυκά πρότυπα από την άλλη δεν θα μας δώσουν και σημασία τι θα κάνουν, ουτε θα πάρουν το χέρι μας για την σεξουαλικη τους ζωή. Άλλο η περσονα,άλλο η προσωπική τους ζωη

Τελευταία επεξεργασία:
Aπο την άλλη όμως δεν είναι σωστό να λες από την αρχή αυτό που είσαι και να μην αναστατώνεις τις γυναικείες η ανδρικές φαντασιασιωσεις. Δηλ.τον Τσαμπερλεϊν τον ερωτεύτηκαν χιλιάδες γυναίκες και όλες οι συμπρωταγωνιστριες του δεν θα ταν πιο σωστό να πει είμαι αυτός δεν μου αρέσουν οι γυναίκες δεν πουλάω αυτήν την φαντασίωση.

Τους τραγουδιστες τους μαθαινουμε κυριως μεσα απο την εν γενει συμπεριφορα τους.
Οταν μια γυναικα σαν την Σαμανθα φωναζει ερωτισμο και θηλυκοτητα απο δεκα χιλιομετρα μακρια, οταν αποτελει την μεγιστη φαντασιωση των αγοριων και των αντρων της δεκαετιας του ΄80 και μετα παει και παντρευεται με γυναικα αυτο αποτελει σοκ.
Σοκ και αποκαθηλωση μαζι. Γκρεμισμα του ονειρου των περισσοτερων αρσενικων που νιωθουν σαν να τους εκλεψαν ενα κομματι απο την νιοτη τους και σαν να τους κοροϊδεψαν.
Αν και ως γυναικα που ειμαι, η Σαμανθα δεν αποτελεσε για μενα ερωτικο ειδωλο, παρ' ολα αυτα εξεπλαγην εξισου με τους αντρες που την λατρεψαν απο την εφηβεια τους και μια ωραια πρωια την ειδαν να παντρευεται με γυναικα.
Αυτα ολα ως πρωτη εντυπωση. Απο εκει και περα, φυσικα και δεν θα ασχοληθω περισσοτερο. Ουτε μαζι της, ουτε με κανεναν αλλον καλλιτεχνη που κανει στην ζωη του πραγματα που εμενα μου φαινονται ανακολουθα ως προς την μεχρι στιγμης εικονα του.
Δεν αξιζει και τον κοπο, ετσι κι αλλιως.

Τους τραγουδιστες τους μαθαινουμε κυριως μεσα απο την εν γενει συμπεριφορα τους.
Οταν μια γυναικα σαν την Σαμανθα φωναζει ερωτισμο και θηλυκοτητα απο δεκα χιλιομετρα μακρια, οταν αποτελει την μεγιστη φαντασιωση των αγοριων και των αντρων της δεκαετιας του ΄80 και μετα παει και παντρευεται με γυναικα αυτο αποτελει σοκ.
Σοκ και αποκαθηλωση μαζι. Γκρεμισμα του ονειρου των περισσοτερων αρσενικων που νιωθουν σαν να τους εκλεψαν ενα κομματι απο την νιοτη τους και σαν να τους κοροϊδεψαν.
Αν και ως γυναικα που ειμαι, η Σαμανθα δεν αποτελεσε για μενα ερωτικο ειδωλο, παρ' ολα αυτα εξεπλαγην εξισου με τους αντρες που την λατρεψαν απο την εφηβεια τους και μια ωραια πρωια την ειδαν να παντρευεται με γυναικα.
Αυτα ολα ως πρωτη εντυπωση. Απο εκει και περα, φυσικα και δεν θα ασχοληθω περισσοτερο. Ουτε μαζι της, ουτε με κανεναν αλλον καλλιτεχνη που κανει στην ζωη του πραγματα που εμενα μου φαινονται ανακολουθα ως προς την μεχρι στιγμης εικονα του.
Δεν αξιζει και τον κοπο, ετσι κι αλλιως.
Απλά μπαμπι πιο τίμιο να μην πουλάς όνειρα απο την αρχη γιατί ο άλλος η άλλη μπορεί να σε ερωτευτεί τρελα και να τον παλαβωσεις

Απλά μπαμπι πιο τίμιο να μην πουλάς όνειρα απο την αρχη γιατί ο άλλος η άλλη μπορεί να σε ερωτευτεί τρελα και να τον παλαβωσεις

Δεν χρειαζεται να παριστανεις το σουπερ σεξυ θηλυκο η το σουπερ σεξυ αρσενικο, αμα εισαι εντελως αλλου απο αυτο που δειχνεις.
Και αν δεν θελεις να βγεις και να πεις ξεκαθαρα αυτο που εισαι, πραγμα απολυτα κατανοητο, τοτε κρατα ουδετερη σταση που ειναι και το καλυτερο. Γιατι αλλιως εγω ολα αυτα τα λεω και δουλεμα.

Μα όλοι το υποψιαζόμασταν απο την νεαρή ηλικία ότι μάλλον αγαπάει το γυναικείο φύλο. Άλλωστε κάτι είχε κυκλοφορήσει απο τότε. Δεν μας πείραζε αυτό να την λατρέψουμε και να είναι το s€x symbol και η γυναικάρα που είχαμε την αφίσα κολλημένη στο τοίχο του δωματίου μας.

Μα όλοι το υποψιαζόμασταν απο την νεαρή ηλικία ότι μάλλον αγαπάει το γυναικείο φύλο. Δεν μας πειράζει αυτό να την λατρέψουμε.

Αυτο πρωτη φορα το ακουω!
Απο που κι ως που υποψιαζομασταν κατι τετοιο;

Δεν χρειαζεται να παριστανεις το σουπερ σεξυ θηλυκο η το σουπερ σεξυ αρσενικο, αμα εισαι εντελως αλλου απο αυτο που δειχνεις.
Και αν δεν θελεις να βγεις και να πεις ξεκαθαρα αυτο που εισαι, πραγμα απολυτα κατανοητο, τοτε κρατα ουδετερη σταση που ειναι και το καλυτερο. Γιατι αλλιως εγω ολα αυτα τα λεω και δουλεμα.
Έτσι μην πουλάς όνειρα και τρελες φαντασιώσεις κράτα ουδέτερη σταση

Για την ιστορία παιδιά τον τσαμπερλειν τον είχαν ερωτευτεί τότε όλες οι συμπρωταγωνιστριες του αλλά αυτός δεν ενεδινε και από τότε άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες. Όπως τον αλεξανδρακη τον ερωτεύτηκαν ολες ίσες έπαιξαν μαζί του αλλά σε αυτόν άρεσαν πολύ μα πάρα πολύ οι γυναίκες

Κάτι είχε κυκλοφορήσει απο τότε..

Προσωπικα, δεν γνωριζα τιποτα.
Βεβαια, απο το "υποψιαζομασταν" και το "κατι ειχε κυκλοφορησει" μεχρι να φτασουμε στο σημειο να δουμε την Σαμανθα ντυμενη νυφουλα στο πλευρο αλλης νυφουλας υπαρχει καποια αποσταση.
Ειναι σαν να βλεπεις τον Tσαρλς Μπρονσον και τον Μπαρτ Ρεϊνολντς να παντρευονται με αντρα.

Βεβαια, απο το "υποψιαζομασταν" και το "κατι ειχε κυκλοφορησει" μεχρι να φτασουμε στο σημειο να δουμε την Σαμανθα ντυμενη νυφουλα στο πλευρο αλλης νυφουλας υπαρχει καποια αποσταση.
Ειναι σαν να βλεπεις τον Tσαρλς Μπρονσον και τον Μπαρτ Ρεϊνολντς να παντρευονται αντρα.

Απο το 1990 υπήρχε αυτή η υποψία σχετικά με τις προτιμήσεις της..

In her early career, Fox dated men including Peter Foster, the Australian fraudster, and Paul Stanley, the rhythm guitarist and lead vocalist of rock band Kiss. Following persistent rumours in the 1990s about her sexual orientation, she came out as a l€sbi@n in 2003. She was in a long-term relationship with her former manager Myra Stratton from 2003 until Stratton's death from cancer in 2015. In 2022, she married her tour manager, Linda Birgitte Olsen.

Πηγή: Wikipedia

(Άλλαξα παραπάνω μια λέξη που εμφανίζεται για προστασία απο την αναζήτηση στο διαδίκτυο της συγκεκριμένης λέξης)

Τελευταία επεξεργασία:
Απο το 1990 υπήρχε αυτή η υποψία σχετικά με τις προτιμήσεις της..

In her early career, Fox dated men including Peter Foster, the Australian fraudster, and Paul Stanley, the rhythm guitarist and lead vocalist of rock band Kiss. Following persistent rumours in the 1990s about her sexual orientation, she came out as a lesbian in 2003. She was in a long-term relationship with her former manager Myra Stratton from 2003 until Stratton's death from cancer in 2015. In 2022, she married her tour manager, Linda Birgitte Olsen.

Ειναι σαν να βλεπεις τον Tσαρλς Μπρονσον και τον Μπαρτ Ρεϊνολντς να παντρευονται με αντρα.
Καλά αυτό με τον Τσαρλς μπρονσον δεν θέλω να το κάνω εικονα

...... She was in a long-term relationship with her former manager Myra Stratton from 2003 until Stratton's death from cancer in 2015. In 2022, she married her tour manager, Linda Birgitte Olsen.
......
Προσθέστε και την συχνή - συχνότατη αναφορά στην μητέρα της... [αν δεν κάνω λάθος, σε όλες τις συνεντεύξεις της, τουλάχιστον μετά τα 90ς, αναφέρει την σχέση της με την μητέρα της]...
... μου κάνει για άτομο με ανασφάλεια, κλειστό, εσωστρεφή, που δεν ανοίγεται εύκολα προς τα έξω... ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ με την υπερέκθεση (γυμνή κιόλας) που είχε με τις ταμπλόϊντ εφημερίδες αλλά και με την γενικότερη εικόνα της σέξυ ποπ σταρ!!!!!!
Χχχμμμμ :unsure:

Πίσω
Μπλουζα