Η πιο sexy ξένη τραγουδίστρια των 80's

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stee
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Για να είμαι ειλικρινής, μπορώ να καταλάβω την επιθυμία πολλών για τη Samantha Fox, προσωπικά μιλώντας πάντως, ξέρω ότι θα με βρίσετε αλλά δεν...

Για Sexiness, θα ψήφιζα Sandra (δείτε το βίντεοκλιπ του Heaven Can Wait και θα με καταλάβετε). Πρόσωπο, αναλογίες, κατ εμέ το ιδανικό κορμί. Σαν συνδυασμό ομορφιάς και sexiness, θα έβαζα Laura Branigan ενώ την πρωτιά σε θέμα ομορφιάς, θα τη δώσω στη C.C. Catch

Για Sexiness, θα ψήφιζα Sandra (δείτε το βίντεοκλιπ του Heaven Can Wait και θα με καταλάβετε). Πρόσωπο, αναλογίες, κατ εμέ το ιδανικό κορμί. Σαν συνδυασμό ομορφιάς και sexiness, θα έβαζα Laura Branigan ενώ την πρωτιά σε θέμα ομορφιάς, θα τη δώσω στη C.C. Catch

Την ίδια άποψη έχουμε.

Αν και δεν διαφωνώ πουθενά στην άποψη για την fox θα προσθέσω ότι όλα έχουν να κάνουν με την ηλικία του κοινού τότε! Οι έφηβοι εστιάζαμε στην πληθωρικότητα ελέω ...ορμονών, είχαμε παίξει και το samantha fox strip poker, είχαμε κάπου πετύχει και καμιά φωτογραφία της με αδαμιαία περιβολή οπότε ξέρετε τα κριτήρια επιλογής... Οι υπόλοιποι χρησιμοποιείτε την λογική των ενηλίκων...αφού δεν είμαι πια έφηβος, είμαι μαζί σας! ΄΄Εχω γράψει την γνώμη μου παραπάνω αν θυμαμαι καλά!

Για να είμαι ειλικρινής, μπορώ να καταλάβω την επιθυμία πολλών για τη Samantha Fox, προσωπικά μιλώντας πάντως, ξέρω ότι θα με βρίσετε αλλά δεν...

Μια χαρά, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
Και έχει επιλέξει και ΟΝΤΩΣ τις πιο όμορφες / sexy / καλλίγραμμες :cool:
:worship:

Πίσω
Μπλουζα