krem13
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 68
η συλλογή μου δεν είναι ιδιαίτερα αξιόλογη μιας και έχει αρκετά "παιδικά" παιχνίδια λόγω της περιόδου που άρχισα να τα αγοράζω (τετάρτη δημοτικού).συνολικά αριθμεί 37 παιχνίδια (το 37ο,το tekken 5 δεν μπορώ να το βρω πουθενά) και στο άμεσο μέλλον θα μεγαλώσει κι άλλο (είναι στο δρόμο το gran turismo 3 και final fantasy xii)
μερικές ερωτήσεις
1) στα άμεσα σχέδια μου είναι η αγορά των ntsc kingdom hearts I/II καθώς και οι "final mix",ιαπωνικές εκδόσεις τους.τι λέτε? αξίζει το κόπο ή θα είναι περιττά έξοδα?
2) υπάρχουν παιχνίδια τα οποία αξίζει να τα ψάξω στην ιαπωνική τους έκδοση? (είτε είναι καλύτερες εκδόσεις σε σχέση με τις ευρωπα'ι'κές είτε αφορά τίτλους που βγήκαν μόνο εκεί)
μερικές ερωτήσεις
1) στα άμεσα σχέδια μου είναι η αγορά των ntsc kingdom hearts I/II καθώς και οι "final mix",ιαπωνικές εκδόσεις τους.τι λέτε? αξίζει το κόπο ή θα είναι περιττά έξοδα?
2) υπάρχουν παιχνίδια τα οποία αξίζει να τα ψάξω στην ιαπωνική τους έκδοση? (είτε είναι καλύτερες εκδόσεις σε σχέση με τις ευρωπα'ι'κές είτε αφορά τίτλους που βγήκαν μόνο εκεί)