johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.210
:thanx2: !!!!!!stayros είπε:Αυτα ειναι...2 σε 1!!!!
Αντε...καλοριζικα και τα playmobilακια!!!!
Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου. Η δυσκολία της συλλογής εκτός της σπανιότητας ορισμένων τίτλων είναι φυσικά και η τιμή τους και όπως σωστά είπες, κάποια είναι σπάνια αλλά δεν είναι αξιόλογα παιχνίδια. Τελευταία έκλεισε μία δημοπρασία του Man Overboard στα 450 ευρώ. Τρελό ποσό για τόσο μέτριο (γνώμη μου) τίτλο. Στις μέρες μας, έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε δοκιμάσει από πριν τα παιχνίδια (emulators) οπότε όπως έχω πει συλλέγω όποια μου αρέσουν και κάποια πολύ σπάνια φυσικά (και όπου φτάνει η τσέπη μας βέβαια). Να είμαι ειλικρινής με έχουν μπερδέψει οι Αμερικάνικες εκδόσεις (τις οποίες αποφεύγω όσο μπορώ). Δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχουν γνήσιες της εποχής εκέινης και αν υπάρχουν επανεκδόσεις τότε με τη Majesco.geo2004z είπε:Πολύ όμορφη συλλογή Johny! Είναι σχετικά δύσκολο να συλλέγει κάποιος pal Game Gear σήμερα διότι δεν πουλήθηκαν πολλά κομμάτια από αρκετά παιγνίδια και ο πιο απλός τίτλος μπορεί να είναι δυσεύρετος, όπως το Phantom 2040 που δεν είναι και κάποιος ιδιαίτερος τίτλος. Αυτό που μου αρέσει σε σένα johny είναι ότι συλλέγεις κάτι διαφορετικό από τη "μόδα" σε ελλάδα και ευρώπη, βασικό για κάθε συλλέκτη είναι αγαπάει αυτά που αγοράζει! Μπράβο φίλε!!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: