Η συνάντηση στο Rockstown

geobacter73

RetroWannaBe
Joined
29 Mαϊ 2009
Μηνύματα
87
Αντιδράσεις
1
Εχω μια απορια...

Ο Αλμπερτ, οταν γυρισε η Καντυ απο το Σικαγο, της ειπε πως σωστα επραξε που χωρισε με τον Τερρυ δεδομενων των συνθηκων. Επισης της ειπε πως στη θεση της κι αυτος το ιδιο θα εκανε. Οποτε με βαρεια καρδια κλεινουμε το κεφαλαιο Τερρυ.

Μετα, σηκωθηκε και εφυγε και ξαφνικα της στελνει το δεμα απο το Rockstown, ξεροντας μαλλον πως η Καντυ θα τον αναζητησει εκει. Η προθεση ομως του Αλμπερτ ηταν να την ξαναφερει σε επαφη με τον Τερρυ, ο οποιος ειχε και το χαλι του εκεινον τον καιρο. Αυτο το λεω γιατι ο Αλμπερτ δεν ηταν παρων στο μικρο αυτο χωριο.

Αν ο Αλμπερτ το εκανε για να βοηθησει τον Τερρυ, μαλλον ρισκο ητανε γιατι μπορει και να μην την εβλεπε την Καντυ.

Αν το εκανε για την Καντυ (αντε πες πως τη λυπηθηκε που υπεφερε με το χωρισμο), τοτε τι θα γινοταν δηλαδη αν αυτοι οι δυο ξαναβρισκονταν; Θα αλλαζαν τα πραγματα; Η Σουζανα και το χρεος ζωης που της ειχε ο Τερρυ θα εξακολουθουσαν να υπαρχουν.

Το καταλαβαινω πως η Μιζουκι εψαχνε μαλλον για ενα κλεισιμο της ιστοριας με τον Τερρυ... αλλα λιγο ξεκαρφωτη αυτη η κινηση του Αλμπερτ.

Μπορει ομως και να μη εχω καταλαβει εγω καλα τις προθεσεις της συγγραφεως... #)
 
Για μένα, η κίνηση αυτή του Άλμπερτ έχει σκοπό να κάνει την Κάντυ να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά της και να επιλέξει με ποιόν θέλει να είναι.

Το σίγουρο είναι πως μέσω του γιατρού μάθαινε τα νέα της (στην ίδια πόλη ζούσαν άλλωστε) οπότε και θα γνώριζε πως εκείνη τον αναζητούσε παντού.

Έτσι, την έστειλε στο Ρόκστοουν μιά μάλλον μικρή κωμόπολη όπου αναπόφευκτα θα έβλεπε το μπουλούκι στο οποίο έπαιζε ο Τέρρυ.

Από το χωρισμό των δύο παιδιών είχε ήδη περάσει ένας χρόνος. Τον είχε ξεπεράσει η Κάντυ ή ακόμα πονούσε για τον Τέρρυ;;; Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το μάθει παρά μόνο αυτός. Να έρθει η Κάντυ αντιμέτωπη με το πρόσφατο επώδυνο παρελθόν.

Βέβαια, η Κάντυ έκανε την επιλογή της παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχτηκε από την Ελαίηνορ.

Νομίζω πως η παρένθεση αυτή της Μιζούκι ήταν πολύ ευρηματική...

Αν δεν την είχε προσθέσει, ακόμη θα αναρωτιόμασταν τι θα γινόταν αν ο Τέρρυ άλλαζε ποτέ γνώμη και παρατούσε τη Σούζυ για να επιστρέψει στην Κάντυ...

Απλά, ούτε αυτός θα γύριζε ούτε η Κάντυ θα τον δεχόταν... :xm:
 
Νομίζω οτι η αρχική πρόθεση της Μιζούκι ήταν να μας δείξει τον Τέρυ (προφανώς) και το πόσο του στοίχισε ο χωρισμός του με την Κάντυ. Αναζητώντας έναν τρόπο να το κάνει σκέφτηκε τον Άλμπερτ (παιδιά ο Αλμπερτ τώρα έχει τη μνήμη του σωστά; πείτε γιατί δεν θυμάμαι) ο οποίος πως έφτασε στα ίχνη του Τέρυ δεν γνωρίζουμε. Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ήταν σύμπτωση;
 
Οταν η Καντυ χωρισε απο τον Τερρυ και επεσε κλαιγοντας στην αγκαλια του Αλμπερτ, ο Αλμπερτ δεν ειχε βρει ακομα τη μνημη του. Της ειπε ολα τα "κι εγω θα εκανα το ιδιο στη θεση σου", χωρις να ξερει πώς και τι. Οταν βρηκε τη μνημη του και αφου εφυγε απο το σπιτι της εστειλε το πακετο απο το Ροκσπωςτολενε και η Καντυ εφυγε να τον αναζητησει εκει (τον Αλμπερτ, οχι τον Τερρυ).

Δεν νομιζω να ειχε περασει χρονος απο το χωρισμο στο Ροκπωςτοειπαμε, νομιζω οτι ητανε λιγο μετα που εφυγε ο Αλμπερτ. Εγω το βλεπω ως κινηση να βοηθησει την Καντυ, θυμηθηκε κι αυτος τι εστι Τερρυ, μπορεσε με τα κονεξια του να τον βρει και ειπε να κανει μια εσχατη προσπαθεια να δωσει ειτε χαρα στην Καντυ ειτε οριστικο τελος.

Παρεπιπτωντος... ειναι Rockstown, Rockstone... Rocksrollingstone, τι? :xm:

:flower:
 
Είχε περάσει χρόνος!!! Διατριβή έκανα στο μάνγκα :D

Όταν χωρίζουν η Κάντυ και ο Τερρυ είναι ντάλα καταχείμωνο, λίγο πριν φύγει ο Στήαρ για τον πόλεμο.

Ο Στήαρ σκοτώνεται αφού της στείλει το δώρο (εκείνους τους έλικες) άρα έχει περάσει και η άνοιξη.

Όταν η Κάντυ αναζητά τον Άλμπερτ έχει ήδη χειμωνιάσει ενώ το πανωφόρι που της στέλνει ο Άλμπερτ είναι ανοιξιάτικο.

Όταν ξαναβρίσκει τον Άλμπερτ τα τριαντάφυλλα στον κήπο του Άντονυ έχουν ανθίσει άρα είναι και πάλι άνοιξη... :D

Επομένως, όταν η Κάντυ βρίσκει τον Πρίγκηπά της πρέπει να έχει περάσει σχεδόν 1 & 1/2 χρόνος από το χωρισμό της με τον Τέρρυ. ;)
 
Λοιπον αυτο ειναι πολυ χρησιμο γεγονος Χουανιτα!

Εναμισης χρονος... και οταν μαλιστα δεν τον βλεπεις κιολας τον αλλον, τοτε ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεκολλησεις.

Και παλι δεν πολυκαταλαβαινω το νοημα της συναντησης στη μεση του πουθενα. Αμφιβαλλω αν ηταν για χαρη της Καντυ. Ειτε με ειτε χωρις αμνησια, δε νομιζω πως ο Αλμπερτ θα ηθελε να τη φερει σε θεση που ισως την εκανε να αισθανθει ασχημα. Ουτε υπηρχε περιπτωση να της "προτεινει" (εμμεσα δηλαδη με τη συναντηση αυτη) μετα απο τοσο καιρο να τα ξαναβρει με τον Τερρυ.

Και η Σουζαννα; Και ο ιδιος και τα αισθηματα που ξερουμε πως εχει απεναντι της; Μου φαινεται λιγο σκληρο να θελει να τη βαλει σε τετοια δοκιμασια μονο και μονο για να αποδειχτει πως εχει ξεπερασει τον Τερρυ. Ξερω κι εγω...
 
Εγω παλι δεν καταλαβα ποτε, γιατι ο Τερρυ εφυγε απο την Σουζανα και πηγε.. εκει που πηγε τελος παντων.

Αφου αποφασισε να μεινει κοντα της.

Τι σημασια ειχε αν πηρε στο Ροκστοουν ή στην Καντυ, εφοσον ειχε φυγει απο το πλαι της Σουζανας;

Και κεινη? πως το πηρε? (πολυ ηρεμα οπως λεει ο ιδιος ο Τερρυ, ουτε καν τον ρωτησε που πηγε)

Τελος.. πως η ιδια η Μιζουκι, αποφασιζει να διωξει τον Τερρυ απο την Σουζανα, απο την στιγμη που ακομη να χωνεψουμε τον χωρισμο του απο την καντυ.

Μηπως.. το εκανε για προσωρινα και μονο? (εδω δεν μας τα λεει καλα η Μιζουκι)
 
Έχει πάει για τα λεφτά (for the money) γιατί στη Νέα Υόρκη τα έκανε θάλασσα με το Ρομέο και στην κατάσταση που ήταν με το αλκόολ και την ερωτική απογοήτευση δεν μπορούσε να παίξει σε νορμάλ θέατρο, δεν θα τον έπαιρναν. Για αυτό πήγε στο Rockstone, Rockwood, Rock κάτι που λέει και η Arwyn (ούτε που θυμάμαι), που είναι στο πουθενά αλλά ούτε και εκεί του κάθησε (το γιουχάρισμα δεν το γλύτωσε).

Τι να πει η Σουζάνα; Αυτή για να τον κρατήσει και να του είναι αρεστή τα πάντα θα έκανε.

Αλλά η συνάντηση είχε άλλο σκοπό πιστεύω δεν είχε να κάνει με τον Άλμπερτ αλλά με τον Τέρυ και τον τρόπο που αποφάσισε να συνεχίσει από εκεί και πέρα. Είναι το τελευταίο σημείο της επαφής του με την Κάντυ και παρόλο τον πόνο του στέκεται πάνω στη σκηνή και παίζει, κάνει το άλμα, διαλύει τη λύπη του.
 
Λορένα είπε:
Εγω παλι δεν καταλαβα ποτε, γιατι ο Τερρυ εφυγε απο την Σουζανα και πηγε.. εκει που πηγε τελος παντων.
Μήπως κάτι πιο προφανέστερο; Γιατί τον σιχάθηκε, τον βαρέθηκε, δεν της έδινε σημασία, τα βράδια στον ύπνο του φώναζε "κάντυ" και η Σουζάνα ελαφρώς "τα πήρε άσχημα" και τον "έστειλε" ;;;;;;

Μήπως λόγω........ εθισμών η συμπεριφορά του άγγιζε τα όρια της απρέπειας, ή τα ξεπερνούσε ελαφρώς;

Ιδέες ρίχνω, δεν γνωρίζω, αλλά πολλά μπορεί να είχαν παιχτεί. Μια ατυχής στιγμή, μια άστοχη συμπεριφορά, μπορεί να καταστρέψει και τις δυνατότερες σχέσεις.................... 8)
 
Lol, Pooky, η Σουζάνα θα έκανε πάρτι και θα καλούσε ακόμα και την Κάρεν αν η συμπεριφορά του Τέρυ έφτανε τα όρια της απρέπειας.
 
Νομίζω πως ο Τέρρυ κατέληξε στο Ρόκστοουν από τύψεις και μόνο.

Πόσες φορές στο παρελθόν είχε κατηγορήσει τον πατέρα του επειδή είχε παρατήσει τη γυναίκα που αγαπούσε για να ακολουθήσει το Πρωτόκολλο;;; Να λοιπόν που και ο ίδιος αναγκάστηκε να φερθεί ανάλογα: είχε υποσχεθεί στην Κάντυ πως θα έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να είναι ευτυχισμένη αλλά το μόνο που κατάφερε εκείνη την τραγική στιγμή στα σκαλιά ήταν να της δώσει την ευχή του... Λογικό είναι να παλεύει με τη συνείδησή του και να αισθάνεται δειλός και ποταπός...



Το μόνο που του έχει απομείνει και που πάντα ήταν η σανίδα σωτηρίας του είναι το θέατρο. Ωστόσο, δεν έχει τα μούτρα να μείνει στο Στράντφορντ (λόγω δεύτερης αθέτησης υπόσχεσης προς τη Σούζυ) και αποφασίζει να βρει έναν άλλο θίασο όπου οι απαιτήσεις είναι ελάχιστες αλλά τουλάχιστον λειτουργεί καταλυτικά στο να τα ξαναβρεί με τον εαυτό του.

Η παρουσία της Κάντυ (έστω και αν νομίζει πως τον ξεγελά η φαντασία του) τον ταρακουνά αφού το βλέμμα της είναι γεμάτο οίκτο για την κατάστασή του. Αν η Κάντυ πήγαινε εκεί με σκοπό να βρει τον Τέρρυ και να του πει πως τον αγαπάει ακόμα νομίζω πως τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιό δύσκολα για εκείνον. Αντίθετα, η αποδοχή του χωρισμού από την Κάντυ και η αίσθηση πως όλα μπορούν να διορθωθούν του δίνουν κουράγιο να ξαναβρεί τον παλιό καλό Τέρρυ και απαλλαγμένος από τις τύψεις του (για την ευθύνη της δυστυχίας της Κάντυ) προχωρά και πάλι μπροστά.
 
juliet είπε:
Lol, Pooky, η Σουζάνα θα έκανε πάρτι και θα καλούσε ακόμα και την Κάρεν αν η συμπεριφορά του Τέρυ έφτανε τα όρια της απρέπειας.
;) Εξαρτάται την απρέπεια!!!! Άλλωστε μιλάμε για τις αρχές του προηγούμενου αιώνα!!!!! Η σύγκριση της με κάποια άλλη (άραγε ποια;;; ) δεν θα ήταν συγχωρητέα για παράδειγμα!! :)
 
Pooky, Μη το λες, μην ξεχνάς οτι ο Τέρρυ, είναι παράνομο τέκνο. :sealed: Και άλλωστε αν τον έστελνε η Σουζάνα, αλλού θα είχε πάει, το οτι δεν τον έστελνε ήταν το πρόβλημα.

Ποια αθέτηση βρε παιδιά; Ας μην ξεχνάμε πως ο Τέρυ έβαλε την Κάντυ να του υποσχεθεί πως θα γίνει ευτιχισμένη και όχι το αντίθετο. Αυτή του έδωσε την ευχή της αμέσως μετά και δεν θα θυμάμαι καμία ατάκα να λέει "Υποσχέσου μου πως θα κάνεις τη Σουζάνα ευτυχισμένη'. Και μετά ναι κοντά της στάθηκε αλλά παιρνούσε ερωτική απογοήτευση και τα έκανε θάλασσα στο θέατρο, ούτε ατάκα δεν μπορούσε να πει.

Και έτσι έφυγε για να βρει δουλειά, λεφτά ήθελε (το λέει ο ίδιος στο μάνγκα) για να ζήσει, ποιες τύψεις βρε Χουανίτα; αφού δεν μπορούσε να παίξει. Εδώ έφαγε γιουχάρισμα στο Ροκστόουν, θα τον παίρνανε έτσι λιώμα που ήταν στο Broadway?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
juliet είπε:
Pooky, Μη το λες, μην ξεχνάς οτι ο Τέρρυ, είναι παράνομο τέκνο. :sealed: Και άλλωστε αν τον έστελνε η Σουζάνα, αλλού θα είχε πάει, το οτι δεν τον έστελνε ήταν το πρόβλημα. Ποια αθέτηση βρε παιδιά; Ας μην ξεχνάμε πως ο Τέρυ έβαλε την Κάντυ να του υποσχεθεί πως θα γίνει ευτιχισμένη και όχι το αντίθετο. Αυτή του έδωσε την ευχή της αμέσως μετά και δεν θα θυμάμαι καμία ατάκα να λέει "Υποσχέσου μου πως θα κάνεις τη Σουζάνα ευτυχισμένη'. Και μετά ναι κοντά της στάθηκε αλλά παιρνούσε ερωτική απογοήτευση και τα έκανε θάλασσα στο θέατρο, ούτε ατάκα δεν μπορούσε να πει.

Και έτσι έφυγε για να βρει δουλειά, λεφτά ήθελε (το λέει ο ίδιος στο μάνγκα) για να ζήσει, ποιες τύψεις βρε Χουανίτα; αφού δεν μπορούσε να παίξει. Εδώ έφαγε γιουχάρισμα στο Ροκστόουν, θα τον παίρνανε έτσι λιώμα που ήταν στο Broadway?

Juliet μου, σε κάποιο επεισόδιο (ή τεύχος... δε θυμάμαι... #) ) ο Τέρρυ έλεγε πως δεν πρόκειται να φερθεί ποτέ σαν τον πατέρα του και πως εκείνος θα κάνει την γυναίκα που αγαπά ευτυχισμένη. Σ΄αυτή την υπόσχεση αναφέρομαι... :D (τώρα... αν τα σκεφτόταν μόνο... :xm: γράψε λάθος... :xm: Ειδικά το ανιμέ έχω πολύ καιρό να το δω... ) Στα σκαλιά την έβαλε να του υποσχεθεί πως θα είναι ευτυχισμένη γιατί εκείνος πλέον δε θα μπορούσε να την κάνει...

Στο μάνγκα, εκεί που τον έχει πιάσει η αυτοκριτική του δε λέει κάπου πως "κατηγορούσα τον πατέρα μου αλλά και εγώ το ίδιο φέρθηκα... " (ποιητική αδεία αν δεν τα λέει ακριβώς έτσι... :p ) Αυτό εγώ το εκλαμβάνω ως τύψεις...
 
Ναι βρε Χουανίτα μου, οι τύψεις και οι ιδέες οτι κάνει την Κάντυ δυστυχισμένη μετά τον πιάνει (αφού την βλέπει). Αρχικώς είναι εκεί για τα λεφτά αυτό λέει στο manga. Αναφέρω το manga γιατί η συνάντηση στο Rocktown (ναι, ναι το βρήκα, έτσι λέγεται) μόνο εκεί βρίσκεται άρα μόνο κατά manga θα το πάμε.

Άρα ο λόγος που είναι εκεί είναι τα λεφτά, το λέει ο ίδιος. Τώρα για τις τύψεις λέει:

Όταν είμαι με τη Σουζάνα νιώθω πόνω, Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Κάντυ.

Θυμάται τον εαυτό του μικρότερο να λέει: “Δεν θα αγαπήσω ποτέ όπως αγάπησε ο πατέρας μου".

Και μετά σκέφτεται: Αλλά έκανα την Κάντυ να υποφέρει. Δεν είμαι διαφορετικός από τον πατέρα μου. Θυμάται τη Σουζάνα να του λέει: Θα σε περιμένω.

Και μετά σκέφτεται πάλι: Όσο μακριά και αν πάω το βάρος της είναι ασήκωτο. Δεν είχα επιλογή από το να διαλέξω τη Σουζάνα. Πως μπορώ να περιμένω από την Κάντυ να είναι ευτυχισμένη αν δεν μπορώ να κάνω τη Σουζάνα ευτυχισμένη;

Συμπέρασμα;
 
juliet είπε:

:burn:

Στο μόνο που καταλήγω είναι το εξής:

"Σαν μιά ευχάριστη οικογένεια δεν είμαστε όλοι εδώ;; (Τέρρυ, Κάντυ, Σούζυ)"



 


Αν βρείτε κάποιο άλλο συμπέρασμα να βγαίνει φεύγω μετανάστρια στην Ιαπωνία... :super:

 
 
:animlaugh: Καλό!

Ναι ήταν μεθυσμένος όταν τα έλεγε, οπότε δεν είναι και πολύ συνειρμικά αλλά καθώς φαίνεται από τα λεγόμενα, δυστύχισε τόσο πολύ που φαντάστηκε την Κάντυ να κλαίει για χάρη του, που παθαίνει αναλαμπή και ντρέπεται γιατί αυτός ήταν ο πρώτος που θεωρούσε κακό τον πατέρα του γιατί προφανώς έκανε τη μητέρα του να υποφέρει και τώρα και αυτός έκανε μία γυναίκα να υποφέρει για αυτόν. Συνειδητοποιεί οτι δεν έχει επιλογή και οτι δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεφύγει από το βάρος της Σουζάνας και αποφασίζει να γυρίσει πίσω με σκοπό όχι να κάνει τη Σουζάνα ευτυχισμένη για τη Σουζάνα αλλά για την Κάντυ. Γιατί δεν θέλει να αγαπάει όπως ο πατέρας του και να κάνει μία γυναίκα δυστυχισμένη όπως και να έχει. Για αυτό και σου λέω οτι ο Τέρρυ δεν συμβιβάζεται εδώ με τον πατέρα του αλλά λειτουργεί πάλι ως παράδειγμα προς αποφυγείν για αυτόν.

Βρε παιδιά έχω μία απορία τα spoiler πως τα φτιάχνετε.
 
Εγω παλι νομιζα πως ο Τερρυ, νιωθωντας χαλι μαυρο μετα τα οσα εγιναν με το ατυχημα της Σουζανας και τον ξαφνικο χωρισμο με τη Καντυ, δεν ηταν πια σε θεση να δουλεψει για το θιασο του Στρατφορντ. Δηλαδη η επιδοση επεσε τοσο πολυ που χαρη εκανε σε ολους - και στον εαυτο του - να φυγει και να ηρεμησει (η να βρει τον εαυτο του οπως ακουσαμε τοσες φορες την Καντυ να λεει στο ανιμε).

Η Σουζανα τι να εκανε τοτε, σαματις ειχε καναν ελεγχο επανω του; Μπορει να της ειπε πως πρεπει να λειψω ενα χρονικο διαστημα να αναθεωρησω τη ζωη μου και να σκεφτω.

Το Ροκστοουν μαλλον τυχαιο ητανε, με ενα θιασο 2ης η και 3ης κατηγοριας. Δηλαδη η Μιζουκι ηθελε να δειξει τον ξεπεσμο του λογω του πονου του χωρισμου απο τη μια και της προδοσιας των ιδανικων του απο την αλλη (βλεπε πατερας του).

Πιο ξεκαρφωτη απ'ολα μου φαινεται η αναμιξη του Αλμπερτ σε ολα αυτα, εκτος και αν ηλπιζε να βοηθησει τον Τερρυ να συνερθει αν επικοινωνουσε με την Καντυ, αλλα δεν ξερω, παλι κατι δε μου κολλαει. Γιατι να ρισκαρει να στεναχωρησει την Καντυ για να σωσει τον Τερρυ... χμμ... νιωθω πως το σεναριο μαλλον μπαζει νερα σε αυτο το σημειο. Μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασω το μανγκα μπας και βγαλω ακρη...
 
Ίσως στη νουβέλα να αναφέρει η Μιζούκι κάτι παραπάνω και διαφορετικό απ΄όσα εμείς φανταζόμαστε πως μπορεί να συμβαίνουν... Και ίσως να το εξομολογείται ο Άλμπερτ στην Κάντυ στο Λέικγουντ, στη σκηνή κοντά στο τζάκι...

Ποιός να ξέρει...
352nmsp.gif
Ίσως πάλι η Μιζούκι να ήθελε να υπερτονίσει και εδώ το ρόλο του "από μηχανής Θεού"
146fs96171.gif
προκειμένου να αλλάξει το ρουν της ιστορίας και καθαρθεί ή να εξιλεωθεί ένας ήρωας...
 
Απο τι να εξιλεωθεί καλέ; από τον έρωτα; ερωτευμένος είναι ο άνθρωπος, όχι αφορισμένος. Ο Τέρυ δεν αισθάνεται τύψεις πριν, ερωτική απογοήτευση περνάει, έχει καταρεύσει ολόκληρος, μετά συνειδητοποιεί οτι αυτός ο τρόπος ζωής πληγώνει χειρότερα την Κάντυ και αποφασίζει να αλλάξει γιατί δεν αντέχει την ιδέα οτι μαζί του υποφέρει και αυτή. Αλλά επιπλέον το μαγικό της συνάντησης είναι οτι ο Τέρυ, απελπισμένος, απογοητευμένος, μεθυσμένος μέχρι εσχάτων στέκεται στη σκηνή και παίζει. Γίνεται ηθοποιός, μεγαλώνει, ωριμάζει, ανταπεξέρχεται και πάλι και αυτό είναι μία εμπειρία που μένει.

Εκεί συνηδητοποιεί οτι έχει τη δύναμη, όσο χάλια και αν είναι, όποια φάση και αν περνάει, να παίξει.

Ο Άλμπερτ δεν νομίζω οτι στέλνει εκεί την Κάντυ για να τη δοκιμάσει. Τη στέλνει εκεί να βοηθήσει, γιατί ο Τέρυ υπήρξε και δικός του φίλος στο παρελθόν. Είναι λοιπόν λοιπόν λογικό υπό αυτό το πρίσμα να προσπαθήσει να βρει εκεί μιά λύση. Από τη σκοπιά της Μιζούκι είναι το τελευταίο άλλοθι, σεναριακά, για μία συνάντηση.
 
Πίσω
Μπλουζα