Η Snes συλλογή μου!! (geo2004z)

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι ιδιαίτερα που σας άρεσε!!

Nic.....Η αλήθεια είναι ότι αδικώ στις φωτό το Harvest Moon αλλά αν παρατηρήσεις το έχω στη βασιλική θέση! Όσο για το πόσα χρόνια ασχολούμαι, άρχισα να συλλέγω το 2008 ουσιαστικά + κάποια άλλα κομμάτια που είχα από τα παιδικά μου νιάτα.

Asvestis....δε θα αναφέρω πόσο μου στοίχισε το πιο ακριβό κομμάτι από αυτά αλλά θα πω πως ήταν το Secret of Evermore το σφραγισμένο. Ο πρώην ιδιοκτήτης του δέχθηκε σοβαρό ψυχολογικό πόλεμο έως ότου να τον πείσω!! Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, ναι έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα, τα νησιά της και τη μισή νότια Γαλλία!! :D
 
Χαχα,μαζι σου ειμαι φιλε.Και ολη την ευρωπη να γυρισεις αν μπορεσεις.Ειναι τρελο κολλημα η συλλογη ΡΕΤΡΟ παιχνιδιων.Παντως πρεπει να παραδεχτεις πως ξενερωνεις αν βρεις ολοκαινουριο παλιο παιχνιδι στην ΕΛΛΑΔΑ και να εχει ταινια της ITOCHU η της NORTEC ετσι?Το ιδιο παθαινω κ γω.Ετσι πως μου τα λες παντως δεν αξιζει να κανω tour στην ελλαδα για να βρω κανα ρετρο τιτλο.Θα τον εχεις αγορασει!!!! :)
 
Φιλε geo μηπως εισαι γονος εφοπλιστηκης κτλ οικογεννειας γιατι μονο για τα ταξιδια σου(που να βαλω και τα παιχνιδια:animeek:)πρεπει να εχει ξοδεψει πολυ χρημα :D :D:D:D
 
Είσαι θεος μεγάλε, μπράβο.Για να πω την αλήθεια ζήλεψα λίγο, τόσα χρόνια κατεβαίνω μοναστηράκι για να αγοράσω βιβλία και ποτέ δεν κοίταζα τα παιχνίδια γιατί βρίσκονται απο roms αλλά απο εδώ και πέρα θα ρίχνω καμιά ματιά. :)

Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν όταν τα αγοράζαμε καινούρια είχαν ζελατίνα.
 
Ανοιξε τα αγορι μου να τα χαρεις... να μυρισεις το σκισμενο σελοφαν... θα μουχλιασουν εκει μεσα :(

Ετσι οπως τα βλεπω μου φαινεται σαν να κανεις συλλογη απο πολυχρωμα κουτια και οχι παιχνιδια

κριμα ειναι

Παντως μπραβο για την συλλογη σου αν και δεν ασχολουμαι με 16bit
 
Αυτές είναι οι νέες μου προσθήκες και θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας! Θα ήθελα να αναφέρω ότι επισήμως έχω τη μεγαλύτερη συλλογή από Snes Pal σφραγισμένα παιγνίδια στην Ευρώπη, με 31 διαφορετικούς τίτλους. Επιβεβαιωμένοι έως σήμερα είναι 49 διαφορετικοί τίτλοι με τη ζελατίνα της Νιντέντο, οπότε έχω δρόμο ακόμη για το Full Set!



Yoshi's Safari, ένας τίτλος αρκετά σπάνιος σφραγισμένος, νομίζω μόνο δύο κομμάτια έχουν βρεθεί έως τώρα.

Yoshi's Safari Pal Sealed



Και εδώ ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της συλλογής μου πλέον! Λένε ότι είναι το μοναδικό χειριστήριο έως τώρα που έχει σωθεί και έχει τη ζελατίνα της Νιντέντο.

Snes Controller Pal Sealed



240120121390.jpg

240120121399.jpg

190120121334.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν τολμάω να σκεφτώ τι θα σου έχει κοστίσει αυτή η ιστορία.....

Μπράβο στο μεράκι και την αφοσίωσή σου!
 
geo2004z είπε:
Θα ήθελα να αναφέρω ότι επισήμως έχω τη μεγαλύτερη συλλογή από Snes Pal σφραγισμένα παιγνίδια στην Ευρώπη, με 31 διαφορετικούς τίτλους. Επιβεβαιωμένοι έως σήμερα είναι 49 διαφορετικοί τίτλοι με τη ζελατίνα της Νιντέντο, οπότε έχω δρόμο ακόμη για το Full Set!
Συγχαρητηρια Geo!
 
Επισημα χειρηστηρια γενικοτερα με εξαιρεση την Ν64 και μετα εποχη, δυσκολα εβρισκες. Ηταν και υπερκοστολογημενα, θυμαμαι ειχα δωσει το 1/4 για το σαφως ανωτερο ascii pad. Συγχαρητηρια για την συλλογη σου Geo, ποιος πιστευεις εσυ οτι ειναι ο σπανιοτερος τιτλος να βρεθει στην Ευρωπη;
 
Θυμαμαι σαν τωρα, οταν πριν 2 χρονια ειχα πουλησει στον φιλο μου other_reality ενα τετοιο σφραγισμενο χειριστηριο.

Ειχαμε συναντηθει, μου εδωσε τα 10 ευρω (τοσο το πουλησα, του εκοψα 2 ευρω) και του λεω να το ξεσφραγισουμε μαζι

-εδω και τωρα-.Το ανοιγουμε και ειχε μεσα (εκτος απο το χειριστηριο σε σακουλακι) μια μεγαλη αφισα με τα περισσοτερα παιχνιδια του SNES που ειχαν κυκλοφορησει, καθως και εναν πληρη πολυσελιδο καταλογο με προιοντα της νιντεντο.

Εχει και κατι ακομα που δεν θυμαμαι.

Αυτο που θυμαμαι ηταν πως μου εκανε εντυπωση το ποσα πραγματα ειχε μεσα και η ποιοτητα του πακετου.

Αν και ειχα και ενα ιδιο της Itochu, παλι σφραγισμενο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@mike: πραγματικά θα ήθελα να δω το ύφος των φανατικών Nintendo-συλλεκτών σε περίπτωση που όντως ξεσφράγισες το προτελευταίο για 10 ευρώ! :p
 
Μαζί το ξεσφραγίσαμε έξω απο τον ηλεκτρικό !!! Φυσικά με αυτό το χειρηστήριο παίζω τώρα, ενώ την αφίσα την έχω κολλήσει στον τοίχο με μπλού-τάκ !!!
 
Θυμασαι -μπροστα απο τις γραμμες του τρενου- που σου ελεγα

"εαν ηξερα οτι ειχε τοσα πραγματα μεσα, δεν θα το πουλαγα" ?

Μαζι το ανοιξαμε! ειχε και κατι αλλο μεσα, δεν θυμαμαι.

@maddog : εχω ξεσφραγισει πραγματα νιντεντο... πως αλλιως θα τα επαιζα?

εχω ξεσφραγισει SNES κουτατη κονσολα, καμια δεκαρια παιχνιδια SNES (κυριως αμερικανικα) και παρα πολλα Ν64.
 
Ναι πώς δέν θυμάμαι...Αλλά και εγώ όπως και εσύ μάλλον δέν σκαμπάζουμαι απο σφραγισμένα και τέτοια...χαχαχαχα...φαντάσου όντως να μας έπαιρνε μάτι κανας ...ζελατίνας τί θα ακούγαμε...

Κατα τα άλλα εκτός απο την αφίσσα, ένα βιβλιαράκι και ένα εγχειρίδιο είχε, δέν θυμάμαι να είχε τίποτα άλλο. Το έχω φυλάξει το κουτί με ότι είχε μέσα (εκτός της αφίσσας που...κόλησσα) θα κοιτάξω το απόγευμα και θα σου πώ τί είχε.
 
Βλέπω να σας επικηρύσσουνε ορισμένοι. :p
 
Φαντάσου όμως ότι την πιό πρόσφατη μυρωδιά απο σφραγισμένο snes controller στον κόσμο την έχουμε εμείς !!! :D
 
Μπραβο geo για τα νεα αποκτηματα σου!!! και συγχαρητηρια για την συλλογη!
 
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Χαίρομαι που σας άρεσε το Controller διότι προσωπικά το λατρεύω έτσι όπως είναι με τη ζελατίνα! Επειδή δείχνω μόνο την μπροστινή πλευρά του, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι σε εξαιρετική Mint κατάσταση!! Όσο για τη μυρωδιά.....μπορώ να φανταστώ πως είναι όταν ανοίγεις ένα παιγνίδι μετά από τόσα χρόνια, αλλά προτιμώ να μείνω με την απορία. :D
 
Για να αποκαταστήσω την τάξη, τελικά Itochu ήταν το "πρώην" σφραγισμένο joypad...Οπότε τη γλιτώσαμε νομίζω, αφού το είχε ξεσφραγίσει η Itochu πρώτη :) Άρα ούτε η μυρωδιά μέτρησε....Mike μάλλον το άλλο που έχεις είναι το nintendo μου φαίνεται...Άντε σε καλή μεριά :) Kαι πέρα απο την αφίσσα, είχε ένα γερμανικό μάνουαλ, την καρτποσταλ εγγύηση itochu, ένα άλλο χαζοκείμενο, έ και το joypad. Oπότε Geo2004z δέν χάνεις και τίποτα - κράτα το σφραγισμένο !!!
 
Θυμαμαι οτι ειχα ολους τους "τυπους" σφραγισμενου, οποτε καπου κατι μου ξεφυγε.

Εψαξα λιγο σπιτι, βρηκα ακομα δυο σφραγισμενα, δες πως διαφερουν:

snes2d.jpg

snes1.jpg

Το ενα ειναι σφραγισμενο με περιμετρικη ταινια nortec (σαν σελοτεϊπ), το αλλο ειναι σφραγισμενο με αυτοκολλητο itochu (μεγαλο).

Δεν ειναι καν ιδιες εκδοσεις.

Αυτο με την ζελατινα νιντεντο (παντου τυλιγμενο) που δεν βρηκα ακομα, ειχε γερμανικα απεξω, μαλλον για αυτο δεν στο εδωσα.
 
Πίσω
Μπλουζα