Η Snes συλλογή μου!! (geo2004z)

Thanks Johny!!!! Ναι, νομίζω γνωρίζω έναν Έλληνα με όμορφη Mega Drive συλλογή, κάπου στα 100 παιγνίδια νομίζω και όλα από τη Zegetron!
 
Ξέρω ότι είμαι σε άσχετο topic αλλά δε βρήκα άλλο κατάλληλο να δείξω τη νέα μου προσθήκη. Λοιπόν, σήμερα είναι μία μεγάλη, τεράστια μέρα για μένα. Μόλις απέκτησα μία ολοκαίνουρια κονσόλα NES σφραγισμένη και από τις δύο πλευρές με τα αυτοκόλλητα Itochu. Με γύρισε πραγματικά 20 χρόνια πίσω όταν έβλεπα αυτά τα κουτιά στα καταστήματα και ζήλευα. Πήρα τεράστια χαρά μόλις την έλαβα στα χέρια μου, ελπίζω να σας αρέσει τόσο όσο σε μένα!



21042012215.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανέμορφη & καλορίζικη! :)

Επειδή πλέον ξέρω ότι κυνηγάς τα σφραγισμένα, να μην πω "καλόπαιχτη", ε? Μάλλον μένει ως συλλεκτικό κομμάτι! :)
 
Σ'ευχαριστώ daredevil!! Πάντως και ανοιχτή να ήταν η κονσόλα, αμφιβάλλω αν θα την έβγαζα ποτέ από το κουτί για να παίξω διότι βαριέμαι πολύ. Προτιμώ πλέον να παίζω στον emulator τα παιγνίδια του Nes διότι αντικαθιστά την αδικία των saves εκείνης της εποχής. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μην υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσω το Super Mario Bros από την πίστα ή έστω τον κόσμο που σταμάτησα? Έτσι με τον emu αποκαθίστανται αυτές οι αδικίες. :p
 
Με τις υγείες σου!! Ισπάνική έκδοση? Τι μας λέει αυτό? Απλά ότι οι οδηγίες είναι στα Ισπανικά, ή έχει κάτι διαφορετικό από τις άλλες εκδόσεις?

geo2004z είπε:
Προτιμώ πλέον να παίζω στον emulator τα παιγνίδια του Nes διότι αντικαθιστά την αδικία των saves εκείνης της εποχής. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μην υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσω το Super Mario Bros από την πίστα ή έστω τον κόσμο που σταμάτησα?
Πές τα χρυσόστομε!!!

Επάνω στο κουτί λέει:

Απίστευτα γραφικά στο παιχνίδι

3διάστατες ρεαλιστικές εικόνες

Eξαιρετικά χρώματα και εφέ...

Πολλά αξεσουάρ

Τα 3διάστατα γραφικά που τα είδε? Εξαιρετικά...54 χρώματα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
geo2004z είπε:
Προτιμώ πλέον να παίζω στον emulator τα παιγνίδια του Nes διότι αντικαθιστά την αδικία των saves εκείνης της εποχής. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μην υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσω το Super Mario Bros από την πίστα ή έστω τον κόσμο που σταμάτησα? Έτσι με τον emu αποκαθίστανται αυτές οι αδικίες. :p
Αν και μεγάλη φαν των saves, κατά ένα περίεργο τρόπο, τότε δε μου έλειπαν! :) Τώρα, βέβαια, που έχω "κακομάθει", πολύ θα με ξένιζε να μη μπορώ να κάνω save! :D

Αν δε μπορούσα να κάνω save κάπου, η λύση ήταν απλούστατη: κονσόλα ανοιχτή μέχρι να μπορέσω να συνεχίσω (π.χ. όλο το βράδυ!).

Συνήθεια που με ακολουθεί ακόμα και σήμερα!
 
καλοριζικη geo.Ειπες περιμενες να σου ερθει???Γιατι,βρηκες ατομο η μαγαζι που να ειχε ολοκαινουριο NES και να στο πουλουσαν????Αν ναι θα σου κοστισε μια περιουσια.Εκτος βεβαια αν το ξετρυπωσες σε κανα στοκαδικο ;)
 
Σας ευχαριστώ όλους!! Φίλε Ασβέστη, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η κονσόλα δεν κόστισε μια περιουσία, ειδάλλως δε θα την έπαιρνα. όσο και να ήθελα μία κονσόλα Nes με Itochu, είμαι αρκετά προσγειωμένος με τις τιμές. Για το μοναδικό ίσως που έχω μετανιώσει στις αγορές που δεν έκανα, είναι μία κονσόλα SNES που μου προτάθηκε σφραγισμένη με την ταινία της Νόρτεκ διότι δεν είχα χρήματα εκείνη τη στιγμή. 1 μήνα αργότερα που επικοινώνησα με τον πωλητή μου είπε πως η κονσόλα πουλήθηκε και ο ιδιοκτήτης την άνοιξε για να την παίξει. :baby2:
 
Αρα εννοεις οτι την βρηκες σε καταστημα ελληνικο σε τετοια τελεια κατασταση εν ετοι 2012???????
 
Επί τέλους!!! Έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής έχω στα χέρια μου μία ολοκαίνουρια κονσόλα Super Nintendo σφραγισμένη με την ταινία της Νόρτεκ. Μαζί με αυτή δείχνω και ορισμένες κονσόλες N64 που πήρα, ολοκαίνουριες επίσης. Μάλιστα η κονσόλα Μάριο γράφει ακόμη την τιμή της σε δρχ...49.900 δρχ!!









24052012236.jpg

04072012430.jpg

24052012225.jpg

24052012231.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mεγιες! Μεγιες!
 
Ωραία κομμάτια, να τα χαίρεσαι! :D
 
To DK πακέτο του Ν64 είναι τέλειο!
 
Σας ευχαριστώ!! Τώρα αν βρω κι ένα Gameboy καινούριο με Itochu θα χω κλείσει τη συλλογή μου από κονσόλες.
 
φιλε γιωργο τα λογια ειναι περιττα..μια εικονα ισον 1000 λεξεις...και επειδη οι εικονες ειναι 4 με τα μαθηματικα μου τα οποια διεκδικουν νομπελ εχουμε 4000 λεξεις :p

απλα :bow: σε καλη μεριαααα
 
Είμαι στα πρόθυρα καρδιακού... υπερπαραγωγή ! Μπράβο σου.
 
Πίσω
Μπλουζα