Θα ήταν παράλογο να ξεκινήσει κάποιος να συλλέξει τώρα όλα τα Μίκυ Μάους;

Δυστυχώς ο τύπος έχει τα πάντα αλλά είναι μακράν ο πιο ακριβός της αγοράς.Ίσως βασίζεται στο γεγονός ότι έχει κομμάτια που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού. Μόλις ανακάλυψα κι εγώ την ιστοσελίδα του και είδα τα τεύχη που έχει ένα μακρύ χαμόγελο ευτυχίας εμφανίστηκε στο προσωπό μου για να εξαφανιστεί αμέσως μόλις είδα τις τιμές..Κρίμα,νιώθεις σαν κάτι πεινασμένους που περνάνε έξω απο κάποιο φούρνο και δεν αγγίζουν παρά το τζάμι της βιτρίνας...!
 
Δηλ. μιλάμε οτι το βαρος τους ζυγιζεται σε χρυσό πια - και οσο θυμαμαι οτι ειχα δυο κουτες και τις πέταξα, τωρα θα ημουν πλουσια η τουλαχιστον θα εκανα διακοπές σε ενα εξωτικο νησι :cry: ! κυκλοφορει και σημερα η βιβλιοθηκη καρλ μπανγκς αλλα δεν την θυμάμαι στις μερες του 80 στα περιπτερα! αλλα ο Ντισνευ δεν ειναι ο συγγραφέας των μικυ; ωραιες ιστοριες ειχε το κομιξ σε ονιερικα μερη και ηταν και σε χαρτι πολυτελείας!!
 
Και τώρα σε χαρτί πολυτελείας βγαίνει το κόμιξ! Όσο για τον Κάρλ Μπάρκς, η βιβλιοθήκη που αναφέρεις είναι πρόσφατη έκδοση (2-3 χρόνια πριν) ενώ αρχές του 80 είχε εκδοθεί το πρώτο σπέσιαλ τομάκι απο τις εκδόσεις Τερζόπουλου με τίτλο ιστορία και δόξα της δυναστείας των Ντακ που ήταν επανέκδοση ουσιαστικά της ιστορίας που είχε δημοσιευτεί στο μικρό Μίκυ Μάους γύρω στο τεύχος 270 σε συνέχειες. Τώρα όσο για τις κούτες με Μίκυ Μάους....δεν είσαι η μόνη που τις κλαίει καθώς πολλοί έχουν πετάξει τέτοιες χωρίς να γνωρίζουν την χρηματική αξία σήμερα των τευχών αυτών ή τη συναισθηματική αξία για τους συλλέκτες!
 
το γράφω εδώ μιας και είναι το πιο κοντινό σε θεματολογία θέμα.

πήρα χθες τον 3ο τόμο της βιβλιοθήκης κόμιξ μιας και δεν τον είχα,ανοίγω σήμερα τη ζελατίνα...και ανακαλύπτω κάτι "τρομερό" για το οποίο δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνομαι άτυχος :( ή τυχερός :) ,τι είναι αυτό (ή μάλλον αυτά) ; στις φωτογραφίες....

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


τι λέτε;
 
Εχει τυπωθει αναποδα,τυχερος ατυχος θα ελεγα,ειναι συλλεκτικο μεν,εμενα θα με χαλαγε ...
 
Χμμμμ....απ'οτι βλέπω ο τόμος που αγόρασες είναι και ανάποδα βιβλιοδετημένος και το κόψιμό του έχει γίνει άλλα αντ'άλλων!!! Βέβαια κατά τη γνώμη μου έχεις δύο επιλογές: ή να το θεωρήσεις συλλεκτικό ως κακέκτυπο και να το κρατήσεις αλλά να πάρεις και ένα καλό ή να το πάς πίσω και να πάρεις κάποιο άλλο. Πάντως, αν προτιμήσεις την πρώτη επιλογή σου λέω να ρίξεις και μια ματιά στο παρακάτω λινκ για να δεις παρόμοια περιστατικά με διάφορα κόμικς και φυσικά Μίκυ Μάους!!!

http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=18865
 
Αν είναι δυνατόν!

Σε εσένα δεν είχαν πέσει και τα κακέκτυπα PC Master;;;

Δε παίζεις κανα Τζόκερ, από την ανάποδη;

Τώρα, δεν ξέρω αν αυτό το πρόβλημα στην εκτύπωση, καθιστά τον τόμο έξτρα συλλεκτικό...
 
μάλλον θα τον αγοράσω άλλη μια φορά και αυτό θα το φυλάξω,ευχαριστώ για τις συμβουλές!

@kingtiger077

το link δεν λειτουργεί,κάτι λέει ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί το υποφόρουμ στο οποίο αναρτήθηκε.

@DINO

ναι,το συγκεκριμένο μάλιστα τεύχος του pc master μου είχε τύχει κακέκτυπο και τις 2 φορές που το αγόρασα :D .

και δεν είναι το μόνο,τυχαίνω αρκετά συχνά κακέκτυπα περιοδικών :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρέπει να έχεις λογαριασμό στο forum για να μπορέσεις να δεις το link... ;)
 
μπορει να ειναι το μοναδικο που εγινε το λαθος αρα μαλλον συλλεκτικο θα θεωρηθει

κρατησε το και παρε και ενα κανονικο

αυτο θα εκανα εγω
 
Θα σας πω τί πιστεύω: είναι μεγάλη βλακεία να συλλέξει κανείς όλα τα τεύχη του Μίκυ Μάους! Επειδή απλά τα καινούργια τεύχη είναι απαράδεκτα, και προσβάλλουν όλους εμάς που ασχολούμαστε! Τα παλαιά τεύχη όμως, πριν το 2000 τουλάχιστον, είναι πραγματική απόλαυση να τα συλλέγεις, να τα αγγιζεις και να αγγίζεις την ιστορία! "Ευτυχισμένο το 1970"! Ρίγος με πιάνει!

Εγώ δεν ξέρω καν πόσα τεύχη μου μπορεί να έχω ακόμα, δεν βρήκα και πολλά στην αποθήκη ως τώρα! Θα ήθελα κι εγώ τις συλλογές σας εφόσον χαρίζετε, ενώ θα ήθελα να μας οργανώσω να κάνουμε κι ένα Μουσείο, όπου θα προσφέρω κι εγώ! Τώρα προσπαθούμε να "κλέψουμε" ο ένας το τεύχος απ' τα χέρια του άλλου! Κι ανεβάζουμε τις τιμές εις βάρος μας! Σας ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές, είχα την εντύπωση πως τα πιο πολλά τεύχη δεν υπήρχαν πια!

Να προσθέσω και κάτι άλλο: γιατί το Μίκυ Μάους #1 έχει τόση ζήτηση? Ενώ το Γέλιο και Χαρά του 1953 δεν το αναφέρει κανείς! Πρέπει λοιπόν να καθορίσουμε και 'μεις λίγο καλύτερα τί πραγματικά έχει αξία και πόση!..
 
Προσωπικά ξέρω κάμποσα άτομα που έχουν ΟΛΑ τα Μίκυ Μάους!!! Εγώ απλά το παλεύω γιατί μου αρέσει το κυνήγι των κομιξοθησαυρών!!! Το Γέλιο και Χαρά το ζητάνε κι αυτό, απλά επειδή οι περισσότεροι αυτήν την εποχή μεγαλώσανε με μίκυ είναι φυσικό να το ψάχνουν περισσότεροι και άρα να θεωρείται πιο συλλεκτικό κατόπιν μεγαλύτερης ζήτησης. Και σίγουρα για να κλείσεις μια σειρά χρειάζεσαι το #1 το γνήσιο και όχι την ανατύπωση που υπάρχει.Αυτό έγκειται στην τρέλα και την τελειομανία των συλλεκτών. Το κόστος όμως για τέτοια κομμάτια δεν μπορούν να το αντέξουν πολλοί!!! Έχω ακούσει να το πουλάνε από 400 ευρώ και πάνω... και τη σήμερον ημέρα δύσκολα δίνεις τόσα!
 
Έφτασα αισίως τα 600 τεύχη Μίκυ Μάους!!!!! Η αναζήτηση κομιξοθησαυρών δε σταματά όμως!!!
 
μπράβο!!! να τα χιλιάσεις :D !

και εγώ πρέπει να τα έχω φτάσει,και να τα έχω περάσει,αλλά δυστυχώς είναι σχεδόν όλα "καινούργια" :xm: (=των 13 τελευταίων χρόνων +~100 από διάφορες χρονολογίες)
 
krem13 είπε:
μπράβο!!! να τα χιλιάσεις :D !και εγώ πρέπει να τα έχω φτάσει,και να τα έχω περάσει,αλλά δυστυχώς είναι σχεδόν όλα "καινούργια" :xm: (=των 13 τελευταίων χρόνων +~100 από διάφορες χρονολογίες)
Ευχαριστώ για την ευχή, και μάλιστα ευελπιστώ να τα χιλιάσω σύντομα!!!

Εντάξει, φυσικό κι επόμενο είναι να βρεις περισσότερα τεύχη των τελευταίων ετών...κι εγώ των τελευταίων ετών έχω βρει τα περισσότερα, αλλά έχω βρει επίσης και κάμποσα τεύχη κάτω του 100 και του 200 μεταξύ των οποίων το σπανιότατο #119!!!:wink:
 
χαρα στην υπομονη σας παιδια.

δυσκολο τα πρωτα νουμερα και φυσικα ακριβα
 
imperium είπε:
χαρα στην υπομονη σας παιδια.δυσκολο τα πρωτα νουμερα και φυσικα ακριβα
Μόνο ακριβά φίλε μου; Πανάκριβα!!! Αλλά έλα που η καρδούλα μου φτερουγίζει μόλις βρίσκω τέτοια νούμερα!!!!
 
Στα 910 τεύχη πλέον η συλλογή μου με μερικά διαμαντάκια που απέκτησα πρόσφατα σε πολύ καλή τιμή σαν πακετάκι!!!

Τεύχη 6, 9, 11, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 30, 31, 33




DSC00393.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
kingtiger077 είπε:
Στα 910 τεύχη πλέον η συλλογή μου με μερικά διαμαντάκια που απέκτησα πρόσφατα σε πολύ καλή τιμή σαν πακετάκι!!!Τεύχη 6, 9, 11, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 30, 31, 33

Προβολή συνημμένου 55508
Συγχαρητηρια, βρηκες δυσκολα τευχη, και μαλιστα σε καλη τιμη.

Παντως τον τελευταιο καιρο το #1 πωλείται σε δημοπρασίες απο 3000 ως 5000?!!
 
Πίσω
Μπλουζα