Συμφωνώ με τον Άλκη στο ότι είναι λίγο μάταιο το να καβατζώνουμε πράγματα για να μήν μας χαλάσουν. Υπάρχει σάν αντίληψη στο ρετρο-χώρο. Απο την άλλη βέβαια, φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά, όμως στην προκειμένη, πάντα θα υπάρχει ένα PC με winuae (που είναι σάν να τρέχεις amiga σε TFT πλέον)
Επι του θέματος, πιστέυω και εγώ πώς ένα καλό CRT μόνιτορ, όχι κατ'ανάγκη το 1084, είναι η καλύτερη λύση για Amiga. Δέν έχω δεί με τα μάτια μου τον indivision, όμως άν έχει latency ή pixels η διαφορά φαίνεται άμεσα και είναι αισθητή σε ένα Vga monitor. Το 1084 άν δέν είναι σκισμένο, δέν έχει ούτε θολούρες ούτε τίποτα, είναι φοβερή οθόνη και όπως αναφέρθηκε είναι ιδανική και για άλλες κονσόλες της εποχής, και home micros. Καμμία οθόνη TFT (χωρίς όμως scandoubler) δέν με έχει πείσει να διώξω το 1084, ειδικά όταν βλέπω το sensible soccer. Άλλη αίσθηση ταχύτητας, πιξέλιασμα, μάυρα borders και latency. Όχι, ευχαριστώ. Αυτές οι οθόνες εξάλλου, είναι σχεδιασμένες για να παίζουν συγκεκριμένες αναλύσεις, οτιδήποτε πάνω η κάτω φαίνεται αισχρό.
Έν κατακλείδι, μέρος της αίσθησης των παιχνιδιών στην amiga, είναι και το CRT. Ότι και να λέμε. Επίσης, το 99% απο όσους λειτουργούν αμίγκες στο χώρο τους, το κάνουν για παιχνίδια, και όχι για να τρέχουν workbench σε 1024χ768, ή να φορτώσουν lightwave. Συνεπώς αφού μιλάμε για games, τίποτα δέν ξεπερνάει τις παλιές καλές γκουμούτσες.
Θα ήθελα να βρώ ένα καλό βίντεο, ή review για την indivision πάντως, μιάς και σκέφτομαι να βάλω στο cd32. (Στην tower ο jens ακόμα περιμένει να μαζευτούμε 3000 άτομα για να την φτιάξει). Άν όντως παίζει τέλεια, χωρίς πίξελ, χωρίς απώλεια σε ms τότε ίσως και να αξίζει τον κόπο.