Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τι διαφορά έχει το να έχεις κάτι και να μην το χρησιμοποιείς από το να μην το έχεις καθόλου;Rygar είπε:Γενικά καλό ειναι, αν εχουμε στην κατοχή μας παλια ρετρό οθόνη σε καλή λειτουργική κατάσταση, να μην τη χρησιμοποιούμε, να την έχουμε μονο ως βιτρίνα, γιατί δε φτιάχνεται εύκολα (ή και καθόλου).
Πώς δεν έχει διαφορά! Αυτό που έχεις και δεν το χρησιμοποιείς, μπορείς ανα πάσα στιγμή να το χρησιμοποιήσεις.alkis21 είπε:Τι διαφορά έχει το να έχεις κάτι και να μην το χρησιμοποιείς από το να μην το έχεις καθόλου;![]()
Και να ανακαλύψεις τότε ότι οι πυκνωτές "γερνάνε" με τον καιρό, ακόμα και χωρίς να είναι η οθόνη στην μπρίζα.Rygar είπε:Πώς δεν έχει διαφορά! Αυτό που έχεις και δεν το χρησιμοποιείς, μπορείς ανα πάσα στιγμή να το χρησιμοποιήσεις.![]()
![]()
αν κάποτε βάλεις scandoubler όπως ο indivision (που να τσιμπάει ψηφιακά το σήμα και όχι αναλογικά) και συνδέσεις την amiga σε ένα vga monitor CRT, αμέσως θα δεις τα πάντα πιο καθαρά, με pixels και με εμφανή το gradient στα χρώματα.... αυτά σε οποιοδήποτε 1048ειδές monitor δεν πρόκειται να τα δεις . Το τεράστιο dot pitch τους φροντίζει για αυτό. Αυτή είναι η "θολούρα" δεν σημαίνει ότι έχει αίσχος εικόνα, είναι σα να λέμε ένα ελαφρύ bilinear φίλτρο (πολύ χονδρικά το εξήγησα ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ).Other_Reality είπε:E καλά, άλλο το feeling στο φόρτωμα, και άλλο στο τί βλέπουν τα μάτια σου. Εντωμεταξύ την θολούρα δέν καταλαβαίνω που την βλέπετε (είπαμε σε νορμάλ μόνιτορ, όχι αυτα που στρώνουν με φάπες)
MariosMSX είπε:Αυτη ειναι ομως η εικονα που ηθελαν οι κατασκευαστες να δουμε.Για το 1084 κατασκευαστηκαν τα παιχνιδια.
Αρα η μεταγενεστερη =καλυτερη εικονα, ειναι λαθος.
Η αυθεντικη απεικονιση θελει αυθεντικο μεσο απεικονισης.