Λοιπόν.....
.....μπορείτε όλοι μαζί να σηκώσετε τα χέρια και να μου ρίξετε συντονισμένες μούτζες,όσες περισσότερες μπορείτε !!!
Κι αυτό γιατί ξέχασα (το γιατί είναι το ωραίο όμως) ν' αναφέρω και τι άλλο ήταν συνδεδεμένο στο μασίνι και το οποίο προκαλούσε όλο το πρόβλημα !!!
Για μαντέψτε,για μαντέψτε....
Μια ethernet κάρτα !!!!!!!!!!!!!!!!
Ω ναι,ήταν συνδεδεμένη κανονικότατα πάνω και δημιουργούσε όλο αυτό το χάος !!!!
Η κάρτα αυτή είχε συνδεθεί πάνω στο PC για τον απλούστατο του lan gaming,όταν είχαν έρθει τρεις φίλοι προ καιρού σπίτι,ακριβώς δηλαδή την τελευταία φορά που είχε λειτουργήσει το PC αυτό !
Τότε λοιπόν είχε bootάρει κανονικά το PC,δεν είχα αντιληφθεί το πρόβλημα φυσικά,έκλεισε το μηχάνημα,δεν αποσύνδεσα την κάρτα ασφαλώς και άρχισε τα τσαλίμια όταν το ξανάνοιξα προ 3-4 ημερών....
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι,ανοίγοντας να βάλω την AWE64,δεν είδα την ethernet,καθότι την έκρυβε από κάτω της η Voodoo 3000 !!!!
Μόλις διάβασα λοιπόν αυτό εδώ
"
NETWORK CARD or DRIVER PROBLEMS
If a network card is installed in the computer, do the following: Remove the network in Device Manager. Shut down Windows. Physically remove the network card. Restart Windows. Shut down Windows (observe whether it shuts down normally). Reinstall the network card. Restart Windows and let it detect the card as new hardware."
στο δεύτερο link που παρέθεσε ο Nemo,τότε μου φώτισε !!!
Θυμήθηκα ότι είχα την κάρτα επάνω,και με το που αφαίρεσα,όλα αρχίσαν να λειτουργούν ρολόι στο ερείπ...,εμ συγνώμη,στο Win98 μηχάνημά μου !
Με όλα συνδεδεμένα κανονικότατα πάνω,AWE64,DVD-RW,δεύτερος HDD (που έφαγε ένα πολύ καλό format βεβαίως επ' ευκαιρία ),καθότι δεν έφταιγε τίποτα από όλ' αυτά τελικά φυσικά,το PCάκι ανοιγοκλείνει κανονικότατα...!!
Τι να πω,ώρες ώρες απορώ κι εγώ με τη στραβομάρα μου (μη πω τίποτα χειρότερα...
),αυτό πραγματικά ξεπέρασε τα όρια,κι έτσι έκλεισα κι ένα ραντεβού με οφθαλμίατρο ήδη !
Nemo,
χίλια thanks μεγάλε !
(όπως φυσικά έχω ξαναπεί ότι ευχαριστώ και όλους εσάς τους υπολοίπους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα αυτό,που θα μπορούσα να έχω λύσει,απ' ότι αποδείχθηκε,πολύ νωρίτερα !Αλλά δε βαριέσαι,απ' όλα αυτά όλο και κάτι μαθαίνεις τελικά !
Κάποια δικαιολογία πρέπει να βρω να πω,έτσι όπως τα κατάφερα..... )
Τέλος καλό,όλα καλά λοιπόν και μ' αυτό....