ΚΑΜΠΙΝΕΣ (προς καταστροφή)

Τελευταία επεξεργασία:
Μην ασχολείστε με τέτοιες σαβούρες. Χαλασμένες πλακέτες και πιθανόν σε τέτοια κατάσταση χαλασμένες οθόνες. Αν έχουν πάρει υγρασία και τα ξύλα απλά ξεχάστε το, που να σας τα χαρίζουν.
 
Μάριε αυτές οι σκονιζμένες καμπίνες σου θυμίζουν κάτι;;; ;) ;)
 
Αν ειναι σαπιο το ξυλο και εχουν και extra και μερικα κιλα βρωμιας και δεν λειτουργει η πλακετα και η οθονη δεν ξερω ποιος θα προλαβει να παει να την αγορασει πρωτος..Tετοιες ευκαιρειες δεν χανονται :biglaugh: Αν ειναι σαπιο το ξυλο εδω υπαρχει η επομενη καλυτερη προσφορα απο την παραπανω με πλαστικα για συναρμολογηση καμπινας με arcade stick και μαλλον καμενη πλακετα και οθονη.

arcade cabinet.jpg
 
Μάριε αυτές οι σκονιζμένες καμπίνες σου θυμίζουν κάτι;;; ;) ;)

Φυσικά και θυμάμαι την καταδρομική επιδρομή στην αγίας Άννης στο Ρέντη εκείνο το απόγευμα. Εκείνες οι καμπίνες ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και λειτουργικές (τουλάχιστο αυτή που είχα πάρει εγώ).
 
Οντως! Είχε βέβαια και κάτι σαβούρες εκεί μεσα, αλλά το 90% ήταν σε άριστη (για την εποχή) κατάσταση. Εμένα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και περιλάμβανε και καψίματα από τσιγάρα στα κουμπιά της, καραρετρό δηλαδή. Από τότε κοζμεί το σαλόνι μου, με άλλα χειριστήρια και multi-game jamma (και δυστυχώς lcd οθόνη, η crt της με άφησε...)
 
Η δική μου είχε μέσα ένα basket που δεν θυμάμαι καν ποιό ήταν, αλλά είχε θεματάκι με τα γραφικά. Είχα αγοράσει τότε από το ebay και είχα βάλει το Robocop pcb και έπαιζε άψογα. Την κράτησα για λίγους μήνες και μετά την χάρισα στον teflon (παλιό μέλος του grm). Έκανε 400 χλμ με το αμάξι του ξεκινόντας από την Ελασσόνα μέχρι το σπίτι μου. Την φορτώσαμε στο αμάξι και αμέσως έφυγε για πίσω. Η καμπίνα κοσμούσε την βιτρίνα ενός μαγαζιού στην Ελασσόνα για λίγο καιρό. Μετά τι έγινε δεν ξέρω.
 
Πίσω
Μπλουζα